Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kilka słów do oberżysty tego Ku...... Karczmy !!  (Przeczytany 2189 razy)

Opis tematu: Szklanka miodu pitnego, Beczka rumu albo piwa oraz dzban wina dla nowo przybyłych :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Kilka słów do oberżysty tego Ku...... Karczmy !!
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 28, 2012, 14:06:24 »
    Niewiedzieli że świna obracana na rożnie jest szpiegiem...

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 28, 2012, 14:09:19 »
    *Tak o to po zjedzeniu tego posiłku wyruszamy natychmiast do karczmy! To tylko 3 godziny drogi, potem odpoczniemy.*
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 28, 2012, 14:16:07 »
    Jan wchodząc do karczmy potyka się o kafel, dostając solidnie w łeb.
    Przez ten nieszczęśliwy wypadek zapada w śpiączkę.
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 28, 2012, 14:18:38 »
    Wysoki nord widząc co się wyrabia w karczmie, i w jakim stanie są poniektórzy wychodzi z sali, trzaskając za sobą drzwiami.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 28, 2012, 14:22:22 »
    Wtem nagle, Vaegirski woj "Rapo" wchodzi do karczmy z Aldredem i podchodzi do pierwszego gościa, który jak zauważył, jest urodzonym i wysoko cenionym Nordem
    - Hej, ty musisz być Jarl Bloomy, czyż nie?
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Jan Zamoyski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 28, 2012, 15:20:39 »
    Przepraszam za kolegę ale Jarl bloomy za dużo się opił i teraz słania się na nogach próbując wydusić z siebie jakąkolwiek formę głosu nikt nie chciał mu pomóc wstać ponieważ od niego mocno cuchnęło starym spleśniałym serem, rybą i innymi przeróżnymi dziwnymi świństwami pewnie to odór pozostały z ostatniej bitki pod sargoth.

"To mniey boli "

Florian Szary

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 28, 2012, 15:46:59 »
    Bitki pod Sargoth? Nie słyszałem o niczym takim? Znając Jarlów, zapewne była potyczka o zamorskie dziwki. Takie zawsze najlepsze *Chwilka odpłynięcia...* tylko z kim?
    *Uff, nie będę tu odgrywał scen, ale faktycznie, jedzie od niego jakby w świńskim gównie się tarzał przez przynajmniej tydzień* Wtem Rapo lekko osłabł, a w krańcach jego pola widzenia na lekko zaczęły pojawiać się gwiazdki. Aldred przeniósł go do innego stolika. Jednak Rapo ciągle osłabiony zapachem odoru rzekł - pedajcie mie te wina świeświezimiego che, byly rychlo!

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 28, 2012, 19:59:02 »
    Wbiegłem z krzykiem do karczmy. Oczy wszykich skierowały się ku mnie.
    Co znowu rozwaliłeś?-Zapytał Rapo
    Przypadkowo wszedłem do skarbca w Jelkali a jak chciałem wyjść to strażnicy popaprańce zaczeliy mnie gonić.
    W tym momeńcie do karczmy weszło około 10 Rhodków około 90 czekało przed karczmą.
    Ku**a co ty ukradłeś...

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 28, 2012, 20:07:58 »
    Wtem, Rapo przypomniał sobie dresiarza z którym odbył potyczkę, i przypomniał sobie, jak zwinął mu telefon.
    - Uwaga, pod karczmą jakieś Rhodoki się zebrały, odpalamy Javelina.
    Po czym przed karczmą rozległ się odgłos wybuchu, a 10 w karczmie pociachał swym tasakiem bojowym. Po tym, podszedł do kaktusa i rzekł mu ładnie - Ile żeś tego gówna złupił?

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 28, 2012, 20:16:23 »
    Wtenczas w uszach wszystkich obecnych rozlega się pisk, a przed oczyma huk. Większość małomównych osób zginęła w wybuchu, a resztę niegodziców czekało jeszcze większe zło. Przed oczyma obecnych pojawia się teleport (rodem z portalu do otchłani z Obka, lol)

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 28, 2012, 20:17:44 »
    Zamurowaliśmu to i odpowiedzałem:
    Odliczając podatek od kradzieży?? Nie mam pojęcia zabrałem tylko taki miecz-latarke(miecz świetlny :D) naszyjnik z diamentem, korone,miecz do pasowania,zbroje ceremonialnom,pieczęć,granat odłamkowy,konia bojowego córke lorda,rubiny,złoty łuk bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla (pół godziny później) i ortalionowy dres adidasa w paski i to wszystko.
    EE a gdzie to schowałeś?
    U babci a co?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2012, 20:21:20 wysłana przez kaktus_PL1 »

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Lipca 28, 2012, 20:35:35 »
    Great. Fucking Great - odrzekł - więcej niczego się nie napijesz. A teraz, dawaj moją połowę. Pókś jest na mym utrzymaniu, nie masz plawa zgarniać calego lupu tylko dla ty.
    - Debilu - zawołał jakiś krzykacz - nie dość, że zniszczyłeś nam karczmę, to jeszcze od********sz tu jakiś cyrk.
    *By mu Rapo odpowiedział, ale ten smród totalnie uderzył mu do głowy. Bez wahania wyciągnął laptopa (tego co kaktus złupił), wyszedł z karczmy wraz z tymi co poszli z nim, i predatorem rozdupił całą karczmę.
    - Szkoda tylko - zaczął Rapo - tego calego piwa, winka i miodu. No i dziwek, chociaż w Jelkali z tego co slyszałem, są lepsze.
    - Tak, slavers dancerki. Chociaż po tym co zrobiłem nie wpuszczą nas.
    - No to wszyscy ocalali! Chlodźta do domu jego babci po parę zabawek by tam wejść. Te dzieweczki, dziweczki czy dupeczki będą nasze.
    *I właśnie w tej chwili, zaczyna się podbój Jelkali, mimo że trzeba poczekać 24 godziny po wygaśnięciu rozejmu, a minęły dopiero 23...*

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 28, 2012, 20:46:08 »
    Żeby Calradia była Calradią! Wtenczas pociąga za spust, i nawala w obecnych przed rozwaloną tawerną z PKM'a

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 28, 2012, 20:51:16 »
    Wchodząc z powrotem, po wytrzeźwieniu mówię: "A cóż tu do licha się dzieje?! Pazie drodzy, do kopalni soli ludzie  potrzebni! Zgłaszać się, bo spisą łeb uje*ie".
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 28, 2012, 20:51:46 »
    Tymczasem u babci

OO wnusiu przyjechałeś zjecie coś?
    Nie!!
    Przygotowałem pyszną kolacje. To mój spycjał Jeż, Mięsny jeż który jest po prostu przesłodki. Tu ma oczka, tu ma buźke. Po prostu wszyscy znajomi to uwielbiają.
    Mięsny jeż to moje ulubine danie zawsze gdy robimy je z babcią śpiewamy mięny jeż mieśny jeż ty go zjesz ty go zjesz. :P