Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PK] Polish Knights  (Przeczytany 41684 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: [NATIVE][PK] Polish Knights
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 25, 2012, 12:25:47 »
    Na waszym servie aharo to mogę grać bez końca ^^
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Anglik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 25, 2012, 12:55:54 »
    O,mogę sobie nabić posty :)Dostałeś tempa(1h) za język,teraz będziesz mógł liczyć na perma.Dostałeś unbana chyba 1 tydzień temu,ktoś miał Ci powiedzieć.-jak pisał Senny,ręce opadają.-dostałeś bana pewnie z innego powodu
    -najwyżej powiedziałem że zostaniesz wpisany na listę oczekujących,co nie znaczy że otrzymasz unbana nawet w tym roku.

Jak ktoś ma jakiś problem niech wbije na ts a nie
    U każdego masz to samo wytłumaczenie ,,pewnie dostałeś za coś innego" A może po prostu nie wiesz co Twoje przedszkole robi na serverze? Jestem pewny że nie wiesz, a bana na serio dostałem za to, że nie dałem jednemu z Twoich dzieciaków. Naprawdę żenujące. A unbana miałeś mi dać bo gadałem z Tobą na tsie i powiedziałeś że na razie jesteś zajęty i że odbanujesz mnie jak skończysz. Tak więc najlepsza wymówka dla Ciebie ,,na pewno dostałeś bana za co innego"

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 25, 2012, 13:01:11 »
    A ja się radzę trzymać z dala zarówno od tych dzieci jak i od ich serwera.
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 25, 2012, 16:07:17 »
    Naprawdę to już żenujące jest przed chwilą Pan z PE dostał bana co prawda za jedno przekleństwo, ale osoby z PK też przeklinają. Dla pocieszenia reszty społeczności informujemy, że niedługo wraca nasz serwer do gry i tam będzie spokój i harmonia et cetera et cetera.

Papatki ;*
    hehe niestety to  byłem ja ^^ i ciesze się że będziecie mieli serwa, już nie będzie do wyboru tylko jednego''normalnego'' serwa gdzie nie dostaje się bana za byle gówno
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2012, 16:32:38 wysłana przez SirKacpero »

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 25, 2012, 16:56:51 »
    Mogę powiedzieć tyle, że macie tylu członków a np.Bjarni albo Miłosz są 30 dni offline i nie ma ich w ogóle , powracają i od razu mówią że są u was. Co to za gracze.A u nas wyjątków nie ma .A ja uważam że PK ma dużo osób fajnych ,dla mnie są nimi Blue ,Andrzej,Noe ,Szkarnul,Tyrexs.
    Ale pomimo to bardzo dużo się zmieniło w PK od początków.

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 25, 2012, 16:58:26 »
    Powiem tak! Zapraszam wszystkich na ts'a PK pobądźcie z nimi troche, ja niechce wam dokopać, ja mówię prawdę, 2tyg wystarczą żeby zobaczyć że Senny to dzieciak neo a Resid myśli że jest najlepszy...

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 25, 2012, 17:13:34 »
    Resid myśli że jest najlepszy...
    wiem coś o tym, a do Sennego nic nie mam jak do innych członków PK (Blue, Messi,Norbii) 

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 25, 2012, 18:51:08 »
    Exetes, byłeś na naszym ts ostatnio te 2 tyg temu, wcześniej to ze 3 miesiące nic , zero odzewu, a teraz też jakoś Cię nie widziałem w grze , ani nie słyszałem, nie wiem skąd czerpiesz informacje o nas, one są wyssane z palca, twierdzisz że 2 tyg wystarczą żeby stwierdzić że ktoś jest NEO ,czy nie NEO, mylisz się. Wystarczy długa rozmowa z tą osobą , a ja z tobą raptem 3 słowa zamieniłem.

Resid myśli że jest najlepszy...

Skąd wiesz? Czytasz w myślach?

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 25, 2012, 18:59:52 »
    Mnie ciekawi dlaczego te serwery noobskich klanów są tak popularne. Kiedyś było mniej serwów i bitwy były fajniejsze
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline Anglik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 25, 2012, 19:04:00 »
    Exetes, byłeś na naszym ts ostatnio te 2 tyg temu, wcześniej to ze 3 miesiące nic , zero odzewu, a teraz też jakoś Cię nie widziałem w grze , ani nie słyszałem, nie wiem skąd czerpiesz informacje o nas, one są wyssane z palca, twierdzisz że 2 tyg wystarczą żeby stwierdzić że ktoś jest NEO ,czy nie NEO, mylisz się. Wystarczy długa rozmowa z tą osobą , a ja z tobą raptem 3 słowa zamieniłem.

Skąd wiesz? Czytasz w myślach?
    Wystarczy wejść na Wasz server i odezwać się na czacie choćby słowem ,,cześć" tu nie trzeba siedzieć u Was na tsie żeby wiedzieć jak się zachowujecie

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 25, 2012, 20:19:16 »
    O bosze...
      Nie mam pojęcia jak teraz jest w PK, ale byłem kiedyś w tym klanie i było całkiem w porządku. Panowi, niech każdy z osobna wbije na tsa, pogadajcie z nimi, a jestem pewien, że trochę ochłoniecie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 25, 2012, 20:34:36 »
    Dzisiaj wchodzę na serwer i od razu miłe przywitanie!
    Wiem, że mnie kochacie, ale nie musicie od razu na przywitanie rzucać we mnie oszczepami. Poziom również żenujący, na dobrą sprawe to osoby z KOH się odzywały jedynie.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 25, 2012, 21:08:48 »
    No bo tak to już jest, PK banuje, kickuje osoby które się teamkillują ale jak oni robią to sami to wszystko jest ok.
    Tak, więc nie masz się czym przejmować tak ma po prostu być ;)

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 25, 2012, 21:16:56 »
    Dla twojej informacji byłem u was 3 miechy? Wystarczy pomyśleć troszkę, odeszłem właśnie z tych powodów i one nie są wyssane z palca

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 25, 2012, 21:41:22 »
    Grajcie na OSL po prostu, jak koniecznie na polskim i nie na PK to właśnie tam, a najlepiej to idźcie na IG i tam pokazujcie klasę polskich graczy.

Proste rozwiązanie prostego problemu.