Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PK] Polish Knights  (Przeczytany 41595 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [NATIVE][PK] Polish Knights
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 26, 2012, 09:15:56 »
    Nie będę nic więcej pisał bo mi się nie chce:
    -nic się nie zmieni bo jest dobrze,idźcie sobie na OSL  albo KoH a tu nie spamujcie bo większość komentarzy jest śmieszna.
    -wasze komentarze nic nie wnoszą oraz i tak mam je w ****e.
    -serwer klanowy jest serwerem na którym my wam pozwalamy grać a nie odwrotnie,nie podoba się?=to wypad.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 26, 2012, 09:48:15 »
    Nie będę nic więcej pisał bo mi się nie chce:
    -nic się nie zmieni bo jest dobrze,idźcie sobie na OSL  albo KoH a tu nie spamujcie bo większość komentarzy jest śmieszna.
    -wasze komentarze nic nie wnoszą oraz i tak mam je w ****e.
    Komentarz poniżej poziomu mułu. Co, krytyka boli? To Twój komentarz jest śmieszny a zarazem straszny jak taki syf i chamstwo mogło zaląc się na scenie polskiego warbanda.
    Zrozumcie że poziom graczy na PK jest zwykle strasznie niski i jeśli szukacie dobrego serwera to na dziś zostało tylko IG_Battlegrounds.
    -serwer klanowy jest serwerem na którym my wam pozwalamy grać a nie odwrotnie,nie podoba się?=to wypad.
    Tak, robię wypad i do waszej śmierdzącej obory nie wejdę. Ale trzeba piętnować kurewstwo i bardzo dobrze, że napisano o tym w waszym wątku. Jesteś nikim więc nie mów ludziom co mają myśleć o waszym śmiesznym klanie który w ENL dostałby po pupie nawet od dywizji C.
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 26, 2012, 10:29:45 »
    Resid pojmij że jeśli wszystkim coś nie odpowiada to trzeba coś zmienić. Mnie się nie zdarzył ban, ale ja nie dałbym wam spokoju, bo nigdy jeszcze nie dostałem bana, jak dostanę go na waszym serwie to ostateczny dowód, że wasz serwer jest p*****y... Może dlatego się ogarniacie gdy jestem bo zawsze wchodzę z większą ekipą z klanów PE lub ZP i większy respekt czujecie? Nie chcecie sobie wstydu robić? Nie wiem...

Swoją drogą na OSL też za wszystko dostaniesz bana... Ale to nie ten klan i się tu o tym nie rozpisujmy. Najlepiej iść na IG, a z polskich ufam KoH'owi jako klanowi ze stażem i odpowiedzialną załogą. Są też serwery klanów takich jak HITMEN, REF i nie wiem czy nadal WSC(MoreBeer się nazywał chyba) i nie rozumiem czemu nie gracie na nich skoro należą do ogarniętych klanów?

Nie chcecie grać na PK? Nie grajcie. A posiadanie serwera Resid promuje twój klan, daje szansę na pozyskanie nowych członków i zyskanie renomy, więc stawiacie go dla siebie nie dla nas. Serwerów jest w c**j i jeszcze więcej i to od was zależy czy będziecie marką kojarzącą się źle czy dobrze.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 26, 2012, 10:46:10 »
    Racja Wolfar ...

Wielokrotnie kiedy byłem na IG przychodzili ludzie z PE , KoH , WV , Hitmen , WSC , REF czy Zelipapa  i grało się bardzo dobrze .

Na OSL jest czasami afera ale giermek sobie radzi i chwała mu za to .
    Chociaż nie rozumiem czemu dostałem ostatnio swapa ...

Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Bocian

• Użytkownik
    • WV
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 26, 2012, 12:19:06 »
    Mam dla was dobrą radę - dla was pewnie okaże się przydatna.
    Najlepiej zbanujcie wszystkich spoza swojego klanu - nie będziecie musieli zakładać hasła na treningi.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 26, 2012, 13:26:10 »
    No bo wasze hasło kreatywne to cholernie ciężko złamać osobą nie zbanowanym :)

Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 26, 2012, 15:41:55 »
    Co sądze o klanie PK...Moim zdaniem to jest normalny klan,tylko są troche zabardzo zadufani w sobie,i myslą że świat do nich należy,a ludzie to ich niewolnicy.Co do ich członków to większośc spoko i ogarnięta,chodz zdarzy się wyjątek.Co do banowania to jest słusznośc,gdyż chyba nie ma dnia gdy nie widzę napisu że ktoś tam został pernamętnie zbanowany przez Resida.Ale tak ogólnie nie mam zastrzeżen do klanu.Miło z ich strony że serwery często pożyczają.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Anglik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 26, 2012, 22:08:06 »
    Resid też jest jak dziecko, a server jak zapałka, dać dziecku zapałkę to wzniesie pożar -_-
    Ale o tym już mówiłem.
    Życzę Wam PK, aby na Wasz server przestali ludzie wchodzić... W sumie to nawet dobrze że mi nie dałeś unbana... bo tylko bym same facepalm'y walił przed tym kompem -_-

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 27, 2012, 13:14:41 »
    Co sądze o klanie PK...Moim zdaniem to jest normalny klan,tylko są troche zabardzo zadufani w sobie,i myslą że świat do nich należy,a ludzie to ich niewolnicy.Co do ich członków to większośc spoko i ogarnięta,chodz zdarzy się wyjątek.Co do banowania to jest słusznośc,gdyż chyba nie ma dnia gdy nie widzę napisu że ktoś tam został pernamętnie zbanowany przez Resida.Ale tak ogólnie nie mam zastrzeżen do klanu.Miło z ich strony że serwery często pożyczają.

Wiesz, w normalnym klanie panuje jakiś porządek na TS - a gdy przed chwilą wbiłem na TS'a to darli swe.. twarze na widok gdy ktoś zmienił mapę (z tego co wywnioskowałem) Dodatkowo tam jedna osoba co najwyżej była z gimbazjum, a reszta uczniaki z podstawówki.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 27, 2012, 13:45:03 »
    Wiesz, w normalnym klanie panuje jakiś porządek na TS - a gdy przed chwilą wbiłem na TS'a to darli swe.. twarze na widok gdy ktoś zmienił mapę (z tego co wywnioskowałem) Dodatkowo tam jedna osoba co najwyżej była z gimbazjum, a reszta uczniaki z podstawówki.
    Ten post świetnie udowadnia moje twierdzenia o takich klanach które przedstawiłem w temacie Szlachty Przymierza. Inne klany które potrafią przetrwać (w przeciwieństwie do takich jak PK co powstają i się rozpadają cały czas) mają zwykle członków o wiele starszych a nawet ci młodsi są po prostu bardziej ogarnięci.
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 27, 2012, 14:58:33 »
    Jak dla mnie wiek to tylko liczba.Nie ważne czy ktoś ma 10 lat czy ktos ma 30 lat.Liczy się żeby się zachowywac z szacunkiem,kulturą itp.Ważne jest też,żeby jedna osoba mówiła,bo w przeciwnym razie robi się hałas i zamieszanie.
    PS:Piszcie coś w moim temacie bo nudą wieje :P
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #56 dnia: Lipca 27, 2012, 15:27:18 »
    Też tak sobie dzisiaj wszedłem na serwer. Zero zorganizowania, podstawówka była głośniejsza niż przedstawiciel gimnazjum, były wyzwiska w stylu "Wypier*alaj, idź w ch*j".
    A tu napiszę Wam, drogie dzieci, jak czyta się mój nick.
    Litera "ß" (Es-Zett lub scharfes S) - zastępuje ona dwie litery s. Jest to zamiast dwóch liter ss. Więc gdyby dobrze pomyśleć, mój nick nie czyta się PruBak, tylko PruSak. Proszę o tym pamiętać. Prußak
    Pozdrawiam Prußak
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 27, 2012, 15:41:18 »
    Przed chwilą wbiłem na ts3 tego klanu,i zaskoczenie.tylko kilka razy usłyszałem słowo k**wa.Zero jakiego kolwiek wysławiania się.Dobrze że chociaż strasi przedstawiciele klanu zachowywali się jakoś przyzwoicie.

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 27, 2012, 18:23:06 »
    Oni chociaż mają ts3 w przeciwieństwie  do tego twojego SP czy jak to tam.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 27, 2012, 19:39:28 »
    Już Ci mówiłem,nie potrzebujemy ts3.Po co mam płacic kase tylko po to,że są dodatkowe opcje itp.Ts3 używamy tylko do spraw dyplomatycznych.Od czego mamy steama?Poprostu uważam że ts3 to nie potrzebna strata pieniedzy,a kanalu nikt nie chce zreszta dac.A numble to zło ^^