Co taka rozpiska ? -.^
Zaczynając od postu Resida :
Dzięki za powitanie miałem przerwę ...
- Wydalono za prawdę a poza tym nie tylko ja w tym uczestniczyłem i nie ja dałem na to pomysł .
- LoL robię burdel na własnych treningach ? Pozdro :)
- Wtedy co dostałem tempa wbiłem na chwilę dosłownie 5 minut , SND chodził po mapie i nie mógł was ustawić a że zostało dla mnie trochę gry bo musiałem wyjść to bawiłem się przez te 5 minut i rzucałem rzutkami a on dostał raz przypadkowo i odrazu temp ... Ile razy to wy robiliście burdel na treningach ... Ja zrobiłem raz tylko wtedy i temp .
- Wpierw temp potem perm ...
- Raz byłem i wystarczy żeby coś z tego wysnuć , poza tym słyszałem co robiliście od kolegów z klanu więc fail :)
- Nie sram się bez powodu , powód jest ...
Post Sennego :
No doszedłem ale to nie ja miałem na te wymagania wpływ albo sami je zmieniliście albo zrobiła to rada z liderem . A tak ogólnie ty nic nie robiłeś i dalej nic nie robisz więc twoje zdanie tu nic nie wnosi tylko większy sajgon .
Reszta postów :
Do Exetesa - Racja ale na 3 miesiące bez gry to może dałbym tam jeszcze Andrzeja oraz Noe i może Norbiiego
Senny (znów) - Kurka wodna Exetes był wcześniej niż ja , odszedł bo się z niego nabijaliście i olewaliście jak ułomka . A jak było głosowanie za przyjęciem go padały słowa : Nie bo n00b i dziecko . Tylko chyba ja byłem za tym żeby go przyjąć z powrotem .
I na koniec larytas :
Resid :
Jak ktoś ma jakiś problem niech wbije na ts a nie
. Gdybyście go nie zmieniali co chwile :) Z wami nie ma co gadać bo na was nie ma rady siedzi zgraja dzieciaków na TS i spam jest nie miłosierny a poza tym to marnowanie czasu na gadanie z wami i pewnie nic by z tego nie wynikło jak sądzę . Jesteście tak zadumani w sobie że do błędów się nie przyznacie .
A tak ogólnie zacząłem na nowo o tym pisać bo same skargi na was .