Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PK] Polish Knights  (Przeczytany 41608 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bocian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • WV
    Odp: [NATIVE][PK] Polish Knights
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 23, 2012, 17:09:49 »
    Bardzo ciekawa sytuacja. Kulturalnie zapytałem, dlaczego mają 1500 golda na początek (a nie, jak bóg przykazał, 1000) co powoduje, że wszyscy mają puszki po pierwszej rundzie - i dostałem za to bana.
    Osobiście mam głęboko was i wasz kretyński serwer, ale proponuję zastanowić się nad sobą, bo to nie jest już pierwsza taka sytuacja.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 23, 2012, 18:29:48 »
    Bardzo ciekawa sytuacja. Kulturalnie zapytałem, dlaczego mają 1500 golda na początek (a nie, jak bóg przykazał, 1000) co powoduje, że wszyscy mają puszki po pierwszej rundzie - i dostałem za to bana.
    Osobiście mam głęboko was i wasz kretyński serwer, ale proponuję zastanowić się nad sobą, bo to nie jest już pierwsza taka sytuacja.
    kickują bez powodu wyzywają,a później banują

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 24, 2012, 11:54:05 »
    Jak jeszcze byłem w PK to dostałem bana za to że przypadkowo trafiłem oszczepem swojego więc a później jak odszedłem i wbiłem na server pojawiły się wpierw zapytania : Czemu ? Dlaczego ?     skończyło się kickiem za odp:  Bo jest totalny Sajgon .
    Potem dostałem bana że wbiłem na server pod tagiem IR jako świeżo przyjęty .  Zaczęło się od gatki tej hordy dzieciaków na temat klanu i przyszedł jakiś admin i mnie zbanował . Więc widać że poziom kulturowy i umysłowy powala ...

Poza tym już same wymagania na dołączenie do klanu powalają :

Wymagania:
    - Mieć ukończone 13 lat.  -    Zróbcie wzmiankę : Mieć ukończone pierwsze 3 klasy podstawówki .
    - Być kulturalnym   -   Po waszym zachowaniu tego nie widać , siedzicie na swoim serverze i zaczynacie wyzywać bo jesteście pewni tego że wy opieprzu nie dostaniecie a osobę którą prowokujecie tego bana dostanie tak czy siak .
    - Mieć dobrego skilla w grze   -   Statami ujemnymi i tk co rundę :)
    - Mieć Steama   -   Normal
    - Posiadać TS3, mikrofon mile widziany.  -  Normal , bez mikro to tam siedzi połowa na moje .

Takie jest moje zdanie na temat członków klanu do Lidera , rady i weteranów nic nie mam bo są z tego całego sajgonu najbardziej ogarnięci i poza tym dobrze wypełniają swoje obowiązki ale reszta to chyba jakieś żarty .

Ogólnie mieliśmy na pieńku ale życzę powodzenia i dużo wytrwałości .
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 24, 2012, 15:19:40 »
    Masz rację ^^ na temat dzieci ,piszę że od 13 lat a jest tyle wyjątków.
    Po za tym jest bardzo wielu członków,a większości nie ma albo nic nie robią .
    A staty mają złe np. Frugo bo wbija na serwer i gra 2 rundy a później do zmiany mapy tylko się odradza i ginie , bo jest nie aktywany.

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 24, 2012, 19:17:04 »

Zacznijmy od początku,
    kickują bez powodu wyzywają,a później banują
    Tak pisze każdy kto dostał bana ;)
    Jeżeli ktoś dostał bana to na to zasłużył,głównie dajemy tempy.

Masz rację ^^ na temat dzieci ,piszę że od 13 lat a jest tyle wyjątków.
    Obecnie w klanie jest 1 wyjątek.
    -u was jest chyba więcej.
    A staty mają złe np. Frugo bo wbija na serwer i gra 2 rundy a później do zmiany mapy tylko się odradza i ginie , bo jest nie aktywany.
    Porównujesz skill całego klanu do jednego gościa i jeszcze rekruta? :Oo
    ps- sądze że frugo by Ciebie pojechał...

Jak jeszcze byłem w PK to dostałem bana za to że przypadkowo trafiłem oszczepem swojego więc a później jak odszedłem i wbiłem na server pojawiły się wpierw zapytania : Czemu ? Dlaczego ?     skończyło się kickiem za odp:  Bo jest totalny Sajgon .
    Potem dostałem bana że wbiłem na server pod tagiem IR jako świeżo przyjęty .  Zaczęło się od gatki tej hordy dzieciaków na temat klanu i przyszedł jakiś admin i mnie zbanował . Więc widać że poziom kulturowy i umysłowy powala ...

Poza tym już same wymagania na dołączenie do klanu powalają :

Wymagania:
    - Mieć ukończone 13 lat.  -    Zróbcie wzmiankę : Mieć ukończone pierwsze 3 klasy podstawówki .
    - Być kulturalnym   -   Po waszym zachowaniu tego nie widać , siedzicie na swoim serverze i zaczynacie wyzywać bo jesteście pewni tego że wy opieprzu nie dostaniecie a osobę którą prowokujecie tego bana dostanie tak czy siak .
    - Mieć dobrego skilla w grze   -   Statami ujemnymi i tk co rundę :)
    - Mieć Steama   -   Normal
    - Posiadać TS3, mikrofon mile widziany.  -  Normal , bez mikro to tam siedzi połowa na moje .

Takie jest moje zdanie na temat członków klanu do Lidera , rady i weteranów nic nie mam bo są z tego całego sajgonu najbardziej ogarnięci i poza tym dobrze wypełniają swoje obowiązki ale reszta to chyba jakieś żarty .

Ogólnie mieliśmy na pieńku ale życzę powodzenia i dużo wytrwałości .
    A teraz powitajmy naszego pana Optimusa:
    ps :nie odszedłeś tylko Cię wydalono
    -wchodzisz na trening i robisz burdel,perm w Twoim przypadku stały(nie ma szansy na unbana)
    -masz bana na naszym serwie więc większość twoich argumentów(-) jest wyssana z palca
    -a jeżeli chodzi o ts to w przeliczeniu to 5 os na 44 wszystkich członków nie ma mikro
    ps- kiedy u nas  ostatnio byłeś na ts?
    -skill naszych członków?(przecież bana masz)

Ogólnie nie mieliśmy na pieńku dopóki Cię nie wrzuciłem z klanu,teraz się znowu srasz bez powodu.

« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 19:21:18 wysłana przez Resid »

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 24, 2012, 20:18:09 »
    Optimus zachowujesz się co najmniej niedojrzale. W klanie PK byłeś dosyć długo, doszedłeś nawet na szczebel radnego. Wszystko było ok. Aż do pewnego pięknego popołudnia... A propos twoich ataków odnośnie wymagań to hmm... ty też miałeś na nie wpływ i to duży, więc w pewnym sensie atakujesz siebie, bo te zasady nie zmieniły się już od dosyć długiego czasu.

PS.
    Serwer jest serwerem klanowym i to od nas zależy co na nim jest a czego nie ma. Jak się komuś nie podoba to nie musi na nim grać. Narzekacie tak , jakby był to jedyny serwer w całym Warbandzie...

Offline Bocian

• Użytkownik
    • WV
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 24, 2012, 22:36:26 »
    Jakoś mojego postu nie skomentowałeś. Wystarczyło jedno kulturalne pytanie, nawet niekoniecznie ofensywne bym dostał bana od ciebie albo od któregoś z twoich pierdolniętych koleżków.
    Niedługo potem zwróciłem uwagę w tej samej kwestii na serwerze OSL, po normalnej wymianie zdań któryś z adminów przyznał mi rację i zmienił ustawienie.
    Naprawdę proponuję się zastanowić.

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 24, 2012, 22:51:35 »
    Jeśli ktoś jest dzieckiem to ty Senny, byłem u was i twoje teksty są śmieszne bo myślisz że masz dowódcę to ci wolno. Jedyni członkowie których szanuję to Blue i Messi, tylko oni myślą samemu najwyraźniej ;). P.S Szczerze wątpię żeby ktokolwiek z was prócz Blue i Messiego zjechał OeS'a

Offline Qner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 24, 2012, 22:53:32 »
    Ja tam nie narzekam. Na PK mam bana. Tak jak na IG, Nditions, Swadian Arena Server i AV^^

Offline Anglik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 25, 2012, 01:18:22 »
    Powiedz mi Resid, czy dobrym powodem było zbanowanie mnie PERNAMENTNIE za to, że nie dałem duela ostatniemu z Was, bo Twoje przedszkole sobie tak powiedziało i tak ma być? Może zastanów się komu admina dajesz, bo wiesz admin to jest jak ogień. A ogień w ręku dziecka to pożar.

P.S Jeszcze się Ciebie prosiłem z 5 razy żebyś mnie odbanował, Ty mówiłeś że odbanujesz a dupa, 2-3 miesiąc idzie jak mam bana

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 25, 2012, 08:52:01 »
    Bocian , z relacji świadków wiem że nie chodziło o to głupie pytanie, pochwal się co robiłeś później.

Exetes , ręce opadają ze 2 tyg do tyłu byłeś na TS u nas i pytałeś się o możliwość powrotu,widać ,że z uzyskaniem negatywnej odpowiedzi się nie pogodziłeś i chcesz za wszelką cenę nam dokopać.
    Jeśli ktoś jest dzieckiem to ty Senny,
    Spójrz więc na to co piszesz, co robisz i jak się zachowujesz, wyciągnij wnioski.

Qner, jeżeli grasz pod tym nickiem to raczej bana nie masz , albo komuś podoba się twój nick, bo wczoraj grałem z kimś o Twoim nicku .

Offline Qner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 25, 2012, 09:39:45 »
    Qner, jeżeli grasz pod tym nickiem to raczej bana nie masz , albo komuś podoba się twój nick, bo wczoraj grałem z kimś o Twoim nicku

To jakiś podszywacz, ja raz grałem z nim, będąc pod fake. :P

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 25, 2012, 11:35:31 »
    O,mogę sobie nabić posty :)
    Jakoś mojego postu nie skomentowałeś. Wystarczyło jedno kulturalne pytanie, nawet niekoniecznie ofensywne bym dostał bana od ciebie albo od któregoś z twoich pierdolniętych koleżków.
    Dostałeś tempa(1h) za język,teraz będziesz mógł liczyć na perma.
    Ja tam nie narzekam. Na PK mam bana. Tak jak na IG, Nditions, Swadian Arena Server i AV^^
    Dostałeś unbana chyba 1 tydzień temu,ktoś miał Ci powiedzieć.
    Jeśli ktoś jest dzieckiem to ty Senny, byłem u was i twoje teksty są śmieszne bo myślisz że masz dowódcę to ci wolno.
    -jak pisał Senny,ręce opadają.
    Powiedz mi Resid, czy dobrym powodem było zbanowanie mnie PERNAMENTNIE za to, że nie dałem duela ostatniemu z Was.
    Jeszcze się Ciebie prosiłem z 5 razy żebyś mnie odbanował, Ty mówiłeś że odbanujesz a dupa, 2-3 miesiąc idzie jak mam bana
    -dostałeś bana pewnie z innego powodu
    -najwyżej powiedziałem że zostaniesz wpisany na listę oczekujących,co nie znaczy że otrzymasz unbana nawet w tym roku.

Jak ktoś ma jakiś problem niech wbije na ts a nie

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 25, 2012, 12:01:56 »
    Co taka rozpiska ?  -.^     

Zaczynając od postu Resida :

Dzięki za powitanie miałem przerwę ...
    - Wydalono za prawdę a poza tym nie tylko ja w tym uczestniczyłem i nie ja dałem na to pomysł .
    - LoL robię burdel na własnych treningach ? Pozdro :) 
    - Wtedy co dostałem tempa wbiłem na chwilę dosłownie 5 minut , SND chodził po mapie i nie mógł was ustawić a że zostało dla mnie trochę gry bo musiałem wyjść to bawiłem się przez te 5 minut i rzucałem rzutkami a on dostał raz przypadkowo i odrazu temp ... Ile razy to wy robiliście burdel na treningach ... Ja zrobiłem raz tylko wtedy i temp .
    - Wpierw temp potem perm ...
    - Raz byłem i wystarczy żeby coś z tego wysnuć , poza tym słyszałem co robiliście od kolegów z klanu więc fail :)
    - Nie sram się bez powodu , powód jest ...

Post Sennego : 
     No doszedłem ale to nie ja miałem na te wymagania wpływ albo sami je zmieniliście albo zrobiła to rada z liderem .  A tak ogólnie ty nic nie robiłeś i dalej nic nie robisz więc twoje zdanie tu nic nie wnosi tylko większy sajgon .

Reszta postów :
    Do Exetesa  - Racja ale na 3 miesiące bez gry to może dałbym tam jeszcze Andrzeja oraz Noe i może Norbiiego
    Senny (znów) - Kurka wodna Exetes był wcześniej niż ja , odszedł bo się z niego nabijaliście i olewaliście jak ułomka . A jak było głosowanie za przyjęciem go padały słowa : Nie bo n00b i dziecko .   Tylko chyba ja byłem za tym żeby go przyjąć z powrotem .

I na koniec larytas :   

Resid :
    Jak ktoś ma jakiś problem niech wbije na ts a nie
       .   Gdybyście go nie zmieniali co chwile :)   Z wami nie ma co gadać bo na was nie ma rady siedzi zgraja dzieciaków na TS i spam jest nie miłosierny a poza tym to marnowanie czasu na gadanie z wami i pewnie nic by z tego nie wynikło jak sądzę . Jesteście tak zadumani w sobie że do błędów się nie przyznacie .

A tak ogólnie zacząłem na nowo o tym pisać bo same skargi na was .
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 25, 2012, 12:12:54 »
    Naprawdę to już żenujące jest przed chwilą Pan z PE dostał bana co prawda za jedno przekleństwo, ale osoby z PK też przeklinają. Dla pocieszenia reszty społeczności informujemy, że niedługo wraca nasz serwer do gry i tam będzie spokój i harmonia et cetera et cetera.

Papatki ;*