Hmmm... a czy Tatalia nie mogła by dostać chociaż kogoś w stylu Zwiadowca tataliański(?) czyli gnolla bądź lizardman'a (ew. człowieka) na koniu o słabym uzbrojeniu, tak jak (o ile dobrze pamiętam) Zwiadowcy rhodoccy albo nordyccy w trybie Multiplayer z Native'a ???
Miałoby to na celu stworzenie jednostki konnej szybszej od gorgon do patrolowania i niszczenia oddziałów bandytów.
W zasadzie nie stanowiłoby to wielkiego problemu, taki zwiadowca mógłby używać zbrój od pieszych jednostek jaszczurów, a tataliańskiego konia i tak zamierzałem zrobić. Zobaczymy jak nam się to zmieści w ogólnym balansie jednostek.
Lisz i szkielet oraz rycerz śmierci jest aktualny?
Nie, nie jest aktualny :)
Proszę nie zwracać uwagi na te stare wersje. Będą nowe, lepsze i o wiele bardziej przypominające te jednostki z H3.
Mam pytanie odnośnie ulepszeń jednostek.
będą oparte na systemie z heroes:
czy z M&B
System ulepszeń będzie oparty na tym z M&B, aczkolwiek jedna nacja nie będzie miała tylko jednego drzewka rozwoju jednostki, tylko kilka. Na przykład u barbarzyńców będą oddzielne drzewka rozwoju dla ogrów, oddzielne dla goblinów i oddzielne dla orków.
Witam. Jestem nowy w tym dziale ale mod bardzo mnie zainteresował ponieważ sam kiedyś grałem w H3. Mam pytanie bo nigdzie nie znalazłem w tym temacie wzmianki o inferno, czy będzie jakieś jednostki które go będą reprezentowały ? jeśli takie pytanie padło przepraszam ale nigdzie się nie doszukałem. Pozdrawiam :p
Witamy serdecznie :)
Otóż jak już rzekł Anemiq inferno jest tematem owianym tajemnicą i nie chcemy Wam owej tajemnicy zdradzać, by nie dawać spoilerów i tym samym nie psuć Wam zabawy.
Pozdrawiam