Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Chronicles of Might and Magic - wątek archiwalny  (Przeczytany 220381 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    Odp: [WB] [SP/MP]Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #885 dnia: Września 13, 2012, 15:39:12 »
    Witam. Na wstępie chciałem przeprosić za długą nieobecność (zachłysnąłem się ostatnim miesiącem najdłuższych wakacji w moim życiu), po za tym cały team ma teraz sporo roboty (rozpoczęcie roku szkolnego/praca/nadchodzący rok akademicki), mimo to zapewniam Was drodzy fani, że mod idzie do przodu, czego efekty niedługo będzie Wam dane zobaczyć na własne oczy. ;)
    Ale my tu gadu-gadu, a Wasze pytania i wątpliwości same się nie rozwieją.

No więc czas na mój taśmociąg. Udowodnię ,że też posiadam wyobraźnię. Co nie znaczy ,że jestem lepszy od Ficefixa. No , więc przejćmy do pomysłów:

Karczmy:

Jak wiadomo w karczmach można odpocząć i nająć najemników jak i bohaterów. Ja proponuję czy będzie można grać w kości ( o pieniądze ) lub zagrać w Arcomage czy walczyć na pięści. Może nawet pobierać informacje coś jak kryjówka złodziei .

Lokacje:

Obóz najemników : Można werbować jednostki neutralne lub najemne jednostki.

Arena : miejsce do pojedynków z rożnymi stworami.

Monolitów raczej nie będzie?
    Można liczyć na kluczników?
    Misje będzie się dostawać oprócz bohaterów z hat proroka?
    Karczmy: na razie nie planujemy tworzenia żadnych mini-gierek typu gra w karty, bądź walka na pięści, zgadzam się jednak ze stwierdzeniem, że takie smaczki urozmaiciłyby rozgrywkę. Oczywiście w karczmach będzie Wam dane spotkać wiele ciekawych postaci ze świata M&M, otrzymać poboczne zadania, nająć najemników, a czasem i spotkać jakiegoś towarzysza.

Obóz najemników: wpadliśmy już na ten pomysł, ale dzięki za potwierdzenie jego słuszności. Obozy najemników będą działały zupełnie jak obozy uchodźców z H3, a mianowicie co jakiś czas będzie tam można zwerbować losową jednostkę.

Arena: Oczywiście pojawi się w modzie możliwość walk na arenie, jednak nie mamy jeszcze przed oczyma końcowego obrazu jak ma to wyglądać. W porównaniu jednak z rozmiarem zmian, które wprowadziliśmy/zamierzamy wprowadzić, uważam tego typu dziedziny za kosmetykę, dlatego też na razie nie zawracamy sobie tym głowy :)

Monolitów ani kluczników nie planujemy. Nie widzimy sensu wprowadzania na siłę tego typu rozwiązań z H3 do M&B, uważamy, że zwyczajnie nie znajdą swojego przeznaczenia w rozgrywce.
    Gildie:
    Czy będą gildie magów( np. fabularna gildia nekromantów)    w których będzie można kupować zaklęcia czy mikstury albo księgi.

Władcy:
    Kto będzie władcą Deyji ? ( Archibald Ironfist , Kastore , Finneas Vilmar , Nicolais Gryphenheart)

Miejsca fabularne : Czy zobaczymy w niektóre lokacje fabularne:

- Zamek Harmondale,
    - Kolonia Zod,
    - Zamek Półmroku,
    - Laboratorium Crankera,
    - Kamienne miasto,
    Gildie oczywiście będą w modzie. Co do władcy Deyji, akcja moda rozgrywa się za panowania Finneasa Vilmara, jednakowoż, to, kto wyląduje w finale na tronie zależy oczywiście od gracza. Nie mogę zbyt wiele powiedzieć, bo zepsuję Wam zabawę z własnoręcznego odkrywania naszych cyfrowych wypocin. Co do podanych przez Ciebie lokacji to odsyłam do pierwszej strony wątku, gdzie Mr. Bio zamieścił mapę obszaru, na którym rozgrywa się akcja moda.

Jacy będą pretendenci ( np. do Krewold Kilgor, )

Postacie:
    Czy jako lorda Tatalii zobaczymy Lorda Marhmama?
    Zaś jako najemnego bohatera Billa Laskera?

Misje:

Czy też będzie można wziąć  udział w konkursie o Harmondale?
    Aby zdobyć Harmondale będzie trzeba pokonać gobliny?
    Z kampanii Deyji lub Nighonu np. zdobyć Steadwick?
    Będzie trzeba dostarczyć ducha opresji do Stonecastle?
    Albo zebrać 100 szkieletów?
    Pokonać Mota?
    Jest mi niezmiernie przykro, ale nie mogę odpowiedzieć na te pytania. Musiałbym zdradzić kluczową część fabuły kampanii pobocznych każdej nacjii. Obawiam się, odpowiedzi na nie znajdziesz dopiero w modzie :)

Uzbrojenie ( mój najdłuższy dział) :erz śmierci będzie można zobaczyć tarczę zionącej śmierci i berdysz jak na obrazku

W dodatku uzbrojenie jednostek będzie jak najlepiej odwzorowane? Zobaczymy w nim zbroję taką jaką nosił Roland Ironfist lub miecz Katarzyny?
    Co widać ze screenów, staramy się odtworzyć oryginalne Heroes'owe wyposażenie jednostek bardzo dokładnie i ze starannością. To samo tyczy się ubiorów bohaterów i władców.

Mam takie pytanko dot. 2 nekromantek ( są to jedyne Nerkomantki w H3)
    Czy będzie występowała w Deyji Septienna oraz Vidomina?
    Jak pamiętam o Septiennie nic się nie da dowiedzieć z kampani itd, lecz jak pamiętam Vidomina chyba (CHYBA!) była przyjaciółką Yoga ze studiów  gdzie się razem z nim uczyła magii (Najpewniej to był właśnie Yog lecz mogę się pomylić ;( ) i czy będzie się ona posługiwała nekromancją i częścią innych czarów z innych ścieżek magii?
    Obie nekromantki będzie można spotkać w modzie.
    PS. Vidomina była nie tylko przyjaciółką, ale i ukochaną Yoga (jeszcze z czasów, gdy oboje studiowali w Bracadzie), następnie została uczennicą Sandra oraz jego potencjalną kochanką, co nie jest jednak do końca jasne, gdyż sam Sandro dość dobitnie dementował owe plotki (poprzez natychmiastowe uśmiercanie kogokolwiek, kto tylko dałby im wiarę :] ). Postać o tak ciekawej i barwnej biografii aż się prosi o wciśnięcie w parę ciekawych zadań pobocznych :)

Jeśli jakieś pytanie pominąłem, lub zaginęło w gąszczu dyskusji, to poproszę o podbicie.
    Pozdrawiam!
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Gaspar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #886 dnia: Września 13, 2012, 16:15:39 »
    Dziękuje za odpowiedź . Został pominięty mój drugi taśmociąg.

W ten weekend napisze trzeci.

PS: A o co chodzi tutaj z piwem?
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2012, 16:55:56 wysłana przez Gaspar »

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #887 dnia: Września 13, 2012, 20:23:05 »
    Ma trzy piwa i nie wie o co chodzi, lol.

Piwo to taka jakby wirtualna nagroda, którą ktoś ci wklikuje :)

A ja mam pytanie dotyczące jednego budynku, mianowicie Akademii Wojny z Lochu, która dodawała +1000 PD. Oczywiście nie zamierzam wam sugerować, by tak samo działał ów budynek (zwłaszcza, że lochu nie będzie), ale można by z tej akademii zrobić pole treningowe, po ukończeniu którego na poziomie mistrza otrzymamy +1000 pd (coś jak standardowy obóz szkoleniowy, tylko że urozmaicony).
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #888 dnia: Września 15, 2012, 22:46:47 »
    1.ARTEFAKTY I SZCZĘŚCIE

Bardzo ciekawe artefakty które są nie powtarzalne znajdziemy z w Heroes II i Might and Magic VII. Trzeba zauważyć ,że jeśli chodzi o animację artefaktów to tylko można zobaczyć bronie rodowe w Heroes VI. Czyli po raz pierwszy zobaczymy jak artefakty leżą na bohaterze i jak w rzeczywistości wygląda dowodzenie armią. To tyle słowem tematu.

a) zwiększające morale : róg wojenny, sztandar, taraban ( bęben używany w militarii) herby ( męstwa , odwagi i honoru)
    b) zwiększające pole widzenia : kryształowa kula, sokół, teleskop,  stoicki obserwator (figura wartownika)
    c) zwiększające przychód : bezdenna sakiewka złota, bezdenny worek ze złotem,bezdenna sakwa ze złotem
    d) zwiększające nekromację: buty trupa,szpadel nekromacji ( Heroes II) , amulet grabarza , kaptur wampira,
    e) zwiększające szczęście: czterolistna koniczyna , karty tarota , złota podkowa
    Hm, nie planowaliśmy tworzenia "plecakowych" artefaktów zwiększających różne umiejętności (bezdenne sakwy złota, uncje rtęci itp), gdyż uznaliśmy je za zwyczajnie nie potrzebne w rozgrywce Warbanda. W H3 oczywiście takie artefakty znajdowały swój cel i sens, ale sądzę, że na silniku M&B nie będą one konieczne. Jeśli jednak bardzo chcecie je ujrzeć w modzie, to możemy postarać się upchnąć je gdzieś w nasz grafik. :)
    Co do wszelkich innych artefaktów, które są "wyposażalne" (różnorakie zbroje, bronie, tarcze, bądź elementy ubioru) to jak najbardziej znajdą się w modzie. Oczywiście będzie można tworzyć sety, aczkolwiek nie wszystkie (wymogi fabularne, tzn nie pozwolimy Wam tak po prostu biegać i siać zniszczenie np takim Ostrzem Armageddonu, byłoby to wielce nieetyczne) :P. Sety, nie objęte specjalnym przeznaczeniem w fabule świata M&M będzie można oczywiście kolekcjonować i łączyć w jedno (np. Piorun Tytana, bądź Łuk Strzelca).

2. BOHATEROWIE I LORDOWIE
    Jak wiemy część bohaterów z Heroes III będzie lordami. A mniejsza część bohaterami których można wynająć w karczmie.

Ja proponuje aby lordami ( w Mount Blade było ich chyba 24 na frakcje?) byli bohaterowi którzy ze względu na biografię idgrywali jakąś role czy posiadali jakąś ziemię czy rangę.
    np. w Avlee będzie : Lord Fayette , Faroel ,
    w Deyji : Mot , Alarice , Finneas, Vokial , Clavius , Nimbus
    Tatalia: lord Markham, Wystan, Alkin,
    Erathia: Christian, Lord Haart,
    Krewold: Jabarkas ,
    Oczywiście, przy projektowaniu tła politycznego każdego z państw, dość znacząco wspomagamy się Heroes'owymi biografiami bohaterów, jest to klucz, według którego osadzamy bohaterów na adekwatnych stanowiskach.

Jak będą wyglądać specjalizacje oraz surowce? ( oprócz złota czego możemy się spodziewać)
    Krótko: jeszcze nie wiemy :P, ale lada chwila coś wymyślimy.

3. MISJE I FABUŁA:  Jako lord Harmondale będziemy mogli wspomóc Avlee lub Erathię a później Bracadę albo Deyję?
    I znowu muszę uniknąć odpowiedzi ze względu na spojlery, wybacz mi Gasparze.

A ja mam pytanie dotyczące jednego budynku, mianowicie Akademii Wojny z Lochu, która dodawała +1000 PD. Oczywiście nie zamierzam wam sugerować, by tak samo działał ów budynek (zwłaszcza, że lochu nie będzie), ale można by z tej akademii zrobić pole treningowe, po ukończeniu którego na poziomie mistrza otrzymamy +1000 pd (coś jak standardowy obóz szkoleniowy, tylko że urozmaicony).
    Ciekawy pomysł. Zdecydowanie zależy nam na urozmaiceniu mapy świata oryginalnego M&B, czyli na wrzuceniu na nią wielu nowych neutralnych budynków o ciekawym przeznaczeniu.
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Anemiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #889 dnia: Września 16, 2012, 17:33:06 »
    Mam taki pomysł, aby przed bitwą, jeśli mamy odpowiednio dużego skilla inżynierii, to możemy wybrać opcję "Okop się"/"Zbuduj okopy" i wówczas na mapie bitewnej mielibyśmy przed naszą armią zaostrzone pale (czy coś innego przeciw konnicy) skierowane w stronę przeciwnika. Oczywiście, wrogie armie też mogłyby się "okopywać"...

Offline Gaspar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #890 dnia: Września 16, 2012, 19:04:46 »
    Świetny pomysł z tymi okopami! I np. dookoła niego będą pale i nasyp . Miałem napisać taśmociąg ale zapomniałem pomysłów ,więc przepraszam . Pamiętam tylko część. Dlatego do rzeczy:

Będą rudy i odczytniki z których będzie można stworzyć broń lub eliksir.

Rozważaliście pomysł z atakiem krytycznym (czyli szczęściem)?

Wampir na pierwszym poziomie może atakować pazurami , zaś na wyższych mieczem(jakimś fajnym, wy macie pomysły więc rozwiążecie ten problem).

Ktoś się zapytał jak to będzie z dziedzinami magii , ale nie mogłem znaleźć waszej odpowiedzi (będą szkoły magii z Heroes III plus poupychane zaklęcia do tych dziedzin z Might and Magic VII? Bo zależy mnie bardzo na wirującym ostrzu)

Zauważyłem ,że najbardziej liczną frakcją jeśli chodzi o jednostki to będzie Nekropolis (szkielet,zombie,duch,wampir,lisz,rycerz śmierci) a np. będzie nekromanta np. choćby jako pierwsza wersja poziomu lisza.

Np. Jako neutralne jednostki będą kapłani księżyca i słońca?

To pisaliście ,że miasta , miejsca fabularne(np. Kolonia Zod) to nie problem? Bo mnie się wydaje ,że to jedna z trudniejszych części wykonania modu.

Całe szczęście iż nie zobaczymy elementów science fiction bo to zniszczyło by klimat .
    Muzyka będzie z Might i Magic VII oraz Heroes III (bo one są kultowe)?

Pisaliście iż pracujecie nad czymś tajnym. To ma związek z Kreeganami? Kiedy opublikujecie jakiś model jednostki lub film czy też screenshot?
    Resztę napisze w kolejny wekeend .
    Przepraszam czy trwa nabór do tworzenia modu? (myślałem nad tym tyle ,że jeszcze nie robiłem modu dlatego musiał bym poznać wiele rzeczy . Animacje robicie w Bleenderze ? Bleender to nie problem ale inne to tak. ( Mat jest jeszcze w kontakcie z Grotą?)

Pozdrawiam , życzę nowych pomysłów do modu oraz abyście nie porzucili projektu i wydali go jak najszybciej.

Offline MasterChaosis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #891 dnia: Września 16, 2012, 20:26:01 »
    Jak mówią że tajne tzn. że nie powiedzą nic dopóki nie zrobią, a wtedy najprawdopodobniej pokażą screeny zaś jeśli ma to związek z fabułą pewnie dowiemy się tego dopiero w becie, i wg. mnie byłoby to słuszne, że tak powiem, jeśli najpierw przeczytasz streszczenie, książka nie jest taka interesująca ;-)

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #892 dnia: Września 16, 2012, 22:32:00 »
    Mam taki pomysł, aby przed bitwą, jeśli mamy odpowiednio dużego skilla inżynierii, to możemy wybrać opcję "Okop się"/"Zbuduj okopy" i wówczas na mapie bitewnej mielibyśmy przed naszą armią zaostrzone pale (czy coś innego przeciw konnicy) skierowane w stronę przeciwnika. Oczywiście, wrogie armie też mogłyby się "okopywać"...
    Pomysł faktycznie ciekawy i warty przemyślenia, jednak wątpię w pojawienie się takiego systemu w becie. Zrobimy zebranie zarządu CoMM corp. i pogdybamy nad tym :)

Będą rudy i odczytniki z których będzie można stworzyć broń lub eliksir.
    System rzemiosła i profesji jest oczywiście bardzo ciekawym i urozmaicającym dodatkiem, zdecydowanie wartym stworzenia, ale nie jesteśmy Bethesdą Softworks, nie zmienimy Warbanda w TES V: Skyrim z Heroes'ową fabułą, głównie z powodu naszych dość skromnych zasobów czasowych. Tworzenie tego typu systemów zdecydowanie opóźniłoby wydanie bety. Nie stwierdzam jednak, iż nie pojawi się on w modzie, jak już powiedziałem to ciekawy pomysł, lecz najpierw ukończmy podstawy. :)

Rozważaliście pomysł z atakiem krytycznym (czyli szczęściem)?
    Atak krytyczny mógłby dość znacząco zaburzyć balans (jednostki w WB i tak umierają już dość szybko), a przy naszych 'rewolucjach' i tak przewidujemy kłopoty z balansem i bez dokładania dodatkowych smaczków.

Wampir na pierwszym poziomie może atakować pazurami , zaś na wyższych mieczem(jakimś fajnym, wy macie pomysły więc rozwiążecie ten problem).
    Mamy podobny plan, nie wiemy jednak jak to jeszcze wyjdzie w finale.

Ktoś się zapytał jak to będzie z dziedzinami magii , ale nie mogłem znaleźć waszej odpowiedzi (będą szkoły magii z Heroes III plus poupychane zaklęcia do tych dziedzin z Might and Magic VII? Bo zależy mnie bardzo na wirującym ostrzu)
    Raczej nie dodamy kilku umiejętności, odpowiedzialnych za różne dziedziny magii, planujemy zmieścić je wszystkie w jednym atrybucie, który będzie odpowiedzialny za ogół zdolności magicznych. Ta kwestia jednak dalej podlega dyskusji w naszym teamie.

Zauważyłem ,że najbardziej liczną frakcją jeśli chodzi o jednostki to będzie Nekropolis (szkielet,zombie,duch,wampir,lisz,rycerz śmierci) a np. będzie nekromanta np. choćby jako pierwsza wersja poziomu lisza.
    Drzewka awansu są już w pełni opracowane, a niemal wszystkie jednostki gotowe. Nie zamierzam ich jednak tutaj rozpisywać, nie zepsuję Wam frajdy z własnoręcznego odkrywania co w co awansuje. :)

Np. Jako neutralne jednostki będą kapłani księżyca i słońca?
    Z tego co mi wiadomo kapłani księżyca i słońca to kulty występujące na kontynencie Jadame, nie zaś na Antagarichu. Z tego też powodu nie będzie ich w modzie.

To pisaliście ,że miasta , miejsca fabularne(np. Kolonia Zod) to nie problem? Bo mnie się wydaje ,że to jedna z trudniejszych części wykonania modu.
    Kolonia Zod faktycznie byłaby dość problematyczna do wykonanie, ale na całe szczęście obszar akcji Moda nie obejmuje państwa Kreegan, więc nie musimy się z nią męczyć. Co do reszty (Steadwick, Harmondale itp) to nie będzie z tym raczej problemu.

Całe szczęście iż nie zobaczymy elementów science fiction bo to zniszczyło by klimat .
    Hm, teoretycznie cały świat M&M jest światem stricte science fiction (jeśli zagłębić się w historię Starożytnych i Kreatorów), jednak postanowiliśmy przyjąć strategię 3DO i nie wyciągać elementów sci-fi na pierwszy plan, a utrzymać je w ciekawym fabularnym tle.

Muzyka będzie z Might i Magic VII oraz Heroes III (bo one są kultowe)?
    Owszem, napiszemy do Paula Anthony'ego Romero z uprzejmą prośbą o wykorzystanie jego twórczości w odpowiednim czasie. Przy odrobinie szczęścia i dobrej woli z jego strony, będziemy mieli piękną, poruszającą i pełną epiki ścieżkę dźwiękową z H3 i M&M 7.

Pisaliście iż pracujecie nad czymś tajnym. To ma związek z Kreeganami? Kiedy opublikujecie jakiś model jednostki lub film czy też screenshot?
    Resztę napisze w kolejny wekeend .
    Owszem, pracujemy nad...
    ...
    Oj, prawie bym się wygadał :P Niestety pozostanie to tajne, aż do momentu ujawnienia przez nas tego... hm... projektu. A stanie się to raczej niedługo.

Przepraszam czy trwa nabór do tworzenia modu? (myślałem nad tym tyle ,że jeszcze nie robiłem modu dlatego musiał bym poznać wiele rzeczy . Animacje robicie w Bleenderze ? Bleender to nie problem ale inne to tak. ( Mat jest jeszcze w kontakcie z Grotą?)
    Nabór do teamu jest zamknięty, chociaż przyznam się, że przydałby nam się dodatkowy skrypter ze względu na ogrom skryptów, które musimy przygotować. Mat jest w tym bardzo dobry, ale jak pewnie wiecie, skrypty to bardzo czasochłonne zajęcie (szczególnie, gdy trzeba wywrócić fizykę gry do góry nogami), a tak po za tym to radzimy sobie raczej dobrze i prace idą w zadowalającym tempie.

Pozdrawiam , życzę nowych pomysłów do modu oraz abyście nie porzucili projektu i wydali go jak najszybciej.
    Dziękujemy serdecznie za życzenia, a pozdrowienia oczywiście odwzajemniamy!

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #893 dnia: Września 17, 2012, 07:14:34 »
    Więc teraz czas na me pytania:
    Dotycznie jeszcze niektórych bohaterów czy pojawią się:
    Xeron
    Mutare
    Dracon
    Boragus
    Adrienne
    Generał Kendal
    Ordwald.

Czy będzie możliwość dawania różnych misji swym towarzyszom gdy będzie się lordem typu: pobór rekrutów itd.?

Offline MrFuriu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #894 dnia: Września 17, 2012, 18:08:15 »
    Ponawiam pytanie:
    Śnieżne Elfy hmm. Czy Adelaida będzie odgrywać istotną rolę w fabule? Żyła w Vori 20 lat, a przynajmniej tak się jej zdawało.

Offline Gaspar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #895 dnia: Września 17, 2012, 19:33:40 »
    Właśnie śnieżne elfy będą odgrywać jakąś role?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #896 dnia: Września 17, 2012, 19:38:15 »
    Będą odgrywać ważną role fabularną. Więcej na ten temat nie powiemy. Chyba nie chcecie poznać całej fabuły na długo zanim pierwszy raz uruchomicie moda?

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #897 dnia: Września 17, 2012, 21:32:56 »
    Będą odgrywać ważną role fabularną. Więcej na ten temat nie powiemy. Chyba nie chcecie poznać całej fabuły na długo zanim pierwszy raz uruchomicie moda?

Ja i tak nie będę miał zaszczytu w niego pograć więc było by miło jak by całą fabułe zdradzili xD

Ale to dla mnie, bo im sięszybko znudzi jak wszystko będą wiedzieć xD

Offline MrFuriu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #898 dnia: Września 17, 2012, 22:29:28 »
    A mnie ciekawi jedna rzecz. Czy będzie się dało ożenić z walczącymi kobietami np. Sylvia czy Trish?

Offline Avenroth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #899 dnia: Września 18, 2012, 06:21:25 »
    O, rewolucje w fizyce się szykują.... ciekawe ciekawe