Można screeny dać na 1 stronę?
Można, i wedle życzenia uzupełniłem drugi post (ten ze screenami) o wszystkie screeny jakie zostały pokazane wam przez nasz team :)
Z tego co pisali niebędzie jednostek 7 poziomu przez balans.
A co do szkieletorni to w Warbandzie jeśli złapiesz korsarza to można ulepszyc go w chłopa. Dodać do drzewka ulepszen trupa i dododać do tego żeby ulepszyć trzeba mieć budynek.Problem w tym że pewnie cholernie dużo pracy by z tym było i lordowie ulepszali by z cyklopa w szkieleta.
Otóż będą jednostki 7 poziomu, ale nie wszystkie i nie ze względu na balans lecz na trudność wykonania :) Nasza interpretacja np. Archanioła może być nieco słabsza od tej Heroesowej wersji, ze względu na balans, ale wystapi w naszym modzie :)
Co do szkieletorni uważam, że jest to nieco bardziej skomplikowane, oraz nie jest niezbędne, więc pojawienie się takiego 'bajeru' jest raczej wątpliwe. Mam nadzieję, że zrozumiecie, że i bez tego mamy ręce pełne roboty.
Macie już zrobioną jakąś nową jednostkę?
Jeżeli tak, proszę o screena :)
Otóż pracuję nad jaszczuroludźmi, jak dojdą do stadium odpowiedniego do robienia im screenów wtedy się nimi podzielę. Póki co nie mogę przewidzieć kiedy dokładnie to nastąpi, ale nie obawiajcie się, już niedługo.
No właśnie, co do nekromancji - nie dało by się zrobić tak żeby ożywione ciała znikały ? Chodzi mi o to że po użyciu tej zdolności kościotrupy wstają ale zostają też trupy jednostek z których zostały ożywione, wiem że to szczegół ale ładniej by wyglądało jakby znikały ;-)
To pytania przekierowuję do Mata, jako że to on jest 'nekromantą' w naszym teamie :)
A i czy miasta będą miały okładkę jak HoM&M3 czy jak w native???
I czy w miastach beda budynki specjalne dające jednostki???(np. u tatalian siedlisko jaszczurów, ktore daje jaszczuroludzi np. 8 sztuk za 500 sztuk złota każda)
Jeżeli mówiąc 'okładka' masz na myśli wygląd, to postaramy się odwzorować wygląd miast z H3. Jednostki będzie można rekrutować w miastach prawdopodobnie bez budynków. Tylko niektóre bardziej potężne jednostki będą wymagały ich wybudowania.
A jak będą wyglądały pola walki? Mam nadzieję że pustkowia deyji będą martwe i puste ,a puszcze avlee gęste i mroczne :)
Pola walki, jak i mapy zostaną zmienione w miarę potrzeb. Dodane zostaną na pewno suche równiny Krewlodu oraz martwe pustkowia Deyji.