Dom uciech cielesnych... Heh, zaklepuję modelowanie strojów dla panienek ;) A te dla beholderów... no cóż, zostawiam Matowi ;)
Rozwalacie system. [..] kcem być nekrofilem ujeżdżającym tego pegaza bawiącym się z nagą nagą w domu cielesnych rozkoszy ^^
Dzięki, staramy się ;) Co do nag i meduz... zrobienie takiego ogona to cholernie ciężka sprawa, więc nie wyskakiwałbym tak z ich obecnością :/
A jak będzie z balansem? Bo póki co tylko Erathia i w jakimś stopniu Loch, jest w stanie przeciwstawić się kawalerii.
Właśnie z tym będzie trochę roboty, ale obiecujemy, że podołamy :) Problem leży nie w kawalerii, ale w łucznikach. Będziemy próbowali wciskać tarcze wszystkim jednostkom jakim się tylko da, oczywiście z umiarem, aby nie psuć klimatu, lecz tarcza nie była przedmiotem popularnym w H3. Dlatego też może się okazać, że elfy z AvLee będą miały bardzo porządne wojsko ze względu na łuczników, mimo że ich kawaleria (pegazy w końcu były cienkie) będzie chyba na jednym z ostatnich miejsc. Krewlod będzie miało całkiem wytrzymałe jednostki oraz oczywiście cyklopy, więc myślę że jakoś sobie poradzą z martwymi rycerzami, choć na pewno będzie to dla nich niemały problem. Co jednak z Tatalią? Jeżeli nie będzie smoków, to wiwern także. Będziemy musieli wymyślić jakąś dobrą jednostkę dla jaszczuroludzi. Można by się pokusić o gorgony, ale sam nie wiem... Pomyślimy :)
Skoro nie będzie jednostek poziomu 7 to nie będzie też 6? (skoro smoka nie będzie to wiwerny pewnie też nie?)
Właśnie będą, ale nie wszystkie. Czempioni, martwi rycerze, jednorożce, cyklopy... to wszystko w modzie się pojawi i w tym właśnie tkwi problem jaszczuroludzi.
Skrzydła pegaza chyba są troche za nisko (może mi się wydaje)
Dla mnie obserwator wygląda jagby się uśmiechał :D
Co do skrzydeł... zrobimy naradę i przeanalizujemy ten problem :)
A co do obserwatora... Mat składał mi relacje ze swoich prac nad nim i uwierzcie mi, starał się aby on się nie uśmiechał, ale najwidoczniej obserwatory będą dumnie się uśmiechać z okazji występowania w naszym modzie ;)
1. ile frakcji bd??
2.czy mogę jakoś pomóc??
Frakcji będzie 5: Erathia (ludzie), AvLee (elfy), Deyja (nekromanci), Krewlod (barbarzyńcy) oraz Tatalia (jaszczuroludzie). Jednostki z innych nacji będą występowały w postaci bandytów, lub najemników. Więcej informacji na 1szej stronie tematu, zamieściłem tam też bodajże mapkę z zaznaczonym obszarem, który będzie obejmowała akcja naszego moda.
:) INFO dla ciekawskich:
Szukałem w Google czy nikt nie wziął się za robienie podobnego moda i znalazłem taki oto temacik:
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=16575.0Twórca moda porzucił jednak nad nim prace, temacik stoi sobie tak od kilku lat. Tak więc wydaje się, że nie mamy konkurencji :)