No cóż, jeśli Mat mówi, że podołamy w pełni działającej katapulcie, to jestem gotów mu zaufać, ponaradzamy się jeszcze trochę i być może się na to skusimy, bo faktycznie warto. Póki co, w najbliższych dniach możecie się spodziewać screenów podstawowej piechoty armii Tatalii, czyli gnolli :)
Devil_Imp'ie widziałem te zezowate wilki :P. Podobają mi sie, mają fajne ząbki, wyglądają naprawdę realistycznie, spodziewałem się gorszej roboty (sorry)
Ale teraz widzę że macie i ambicję, i umiejętności. Z niecierpliwością czekam na dzika, jakbym mógł pomóc (nie znam się ani troche na moddingu :P) to mówcie.
W imieniu zespołu dziękuję za słowa uznania :) A i na dzika przyjdzie pora w swoim czasie...
Będzie trzeba budować budynki aby z rekrutować jednostkę? Jeśli tak to czy będą potrzebne surowce do tego? Kryształy itp?
Co do waluty, to tak jak napisał Kaktus_PL1, dokładnie to opisałem parę stron wcześniej, teraz rzucę jedynie zdawkowo, że walutą będzie złoto (i tylko złoto, bez zabawy w surowce), a budynki do rekrutacji będą obecne z racji wielu ścieżek awansu dla każdej nacji.