Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Chronicles of Might and Magic - wątek archiwalny  (Przeczytany 221082 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 16
    • ^Zielony kwadracik -> robię moda :)
      • Chronicles of Might and Magic
    Odp: Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #90 dnia: Maja 28, 2012, 21:25:51 »
    Padały już takie pytania, więc odpowiadam po raz kolejny :)
    Raczej nie w becie. Nie chcemy wam teraz naobiecywać smoków, a potem się wykręcać. Jeżeli będą, to w późniejszej wersji. Jak już wydamy betę, wtedy może będziemy mieli czas pobawić się w uzupełnianie jej waszymi ulubionymi potworami :)

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #91 dnia: Maja 28, 2012, 22:10:17 »
    Heh... Jestem na prawdę szczerze zaskoczony skłonnością do pomocy tutejszej społeczności moderskiej.
    Mat, uścisnąłbym ci teraz dłoń i postawił piwo, jednak jako, że mój firefox nie obsługuje jeszcze takich opcji to będziesz musiał obejść się smakiem (piwa, nie dłoni, dewiancie :D ). Z radością przyjmujemy prezent i liczymy na możliwość zrewanżowania się w przyszłości (jak tylko skończymy z CoMM).

Zdecydowanie razem z Mr.Bio dostaliśmy zastrzyk nowej energii i zapału do tworzenia naszego małego projektu. Dzięki!
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #92 dnia: Maja 31, 2012, 21:15:57 »
    Co do bohaterów - proponuję CragHack'a, Christiana (zresztą zgodnie z jego opisem w h3 jest podróżnikiem, niżeli rycerzem), może i Brona wraz z Yogiem. :) Zresztą, jak pewnie większość osób zainteresowanych tym modem i ja proszę o zrobienie również moda pod multi.

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Maja 31, 2012, 21:39:23 »
    proponuję CragHack'a, Christiana (zresztą zgodnie z jego opisem w h3 jest podróżnikiem, niżeli rycerzem), może i Brona wraz z Yogiem. :)
    Christian to rzeczywiście dobry pomysł, brakowało nam kogoś do roli 'prawego rycerza' :)
    O Crag Hacka nie trzeba się martwić, jest już na pokładzie ;) Nad Bronem się zastanowimy, być może znajdzie się lepszy kandydat.
    proszę o zrobienie również moda pod multi.
    Co do multi - ustaliliśmy z DevilImpem, że po doszlifowaniu bety się za niego weźmiemy.

Pozdrawiam, Mr. Bio.

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Mały Rycerz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #94 dnia: Czerwca 02, 2012, 00:32:01 »
    Tak jak zapowiedział Devil_Imp mamy dla was przyjemną niespodziankę. Chcemy Wam przedstawić, idola naszego dzieciństwa, dowódcę leśnej straży oraz zdobywcę Ostrza Armageddonu....
    Przed państwem...
    Gelu!
    (click to show/hide)

Oczywiście zamierzamy poprawić jeszcze wiele szczegółów i dorobić 'dwucięciwowy' łuk strzelców, ale to zobaczycie dopiero w modzie.
    Pozdrawiam, Mr. Bio ;)
    She's got a smile that it seems to me
    EDIT/ ej a to na pewno jest laska ?
    a żeby nie było że oftupuję i nabijam posty to :
    Brawo bardzo ciekawy mod
    (click to show/hide)
    :D
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor
    No kaman powiedz(tj. napisz) co się stanie//Mały Rycerz
    [/UR

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Czerwca 02, 2012, 00:46:59 »
    Dzięki :)
    Zamieszczam pojedynczego screena mounta na jakim będzie wam dane się przejechać :)
    (click to show/hide)

Ku chwale cukierkowej doliny :)

Offline Fasola

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Czerwca 02, 2012, 02:04:59 »
    Własny jednorożec :) Yeaaaaaaaaaah...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #97 dnia: Czerwca 02, 2012, 10:48:05 »
    0:40? Modowanie do późna to jest to :D
    Przepraszam za obsówę z paczką ale wyskoczyło mi parę problemów z riggingiem a ja zamiast je poprawiać budowałem drukarkę z Lego :D
    W każdym razie w ramach przeprosin na szybko dorobiłem kolejnego mieszkańca pustkowi Dejii oraz Doliny Kurchanów(jak one irytująco latały w kółko, grrrr). Oczywiście mowa o zjawie:
    (click to show/hide)

PS. A jednorożec będzie jako koń na którym możesz jezdzić czy jako samodzielna jednostka? W PW przesyłam pewien tajny materiał w tej sprawie, może cie to zainteresować.

Offline diamo92

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Czerwca 02, 2012, 14:04:14 »
    Mat, nigdy jeszcze czegoś takiego nie widziałem w MB. Zajebiście wręcz to wygląda.

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #99 dnia: Czerwca 02, 2012, 14:37:01 »
    No dobra, to po kolei:
    She's got a smile that it seems to me
    EDIT/ ej a to na pewno jest laska ?
    a żeby nie było że oftupuję i nabijam posty to :
    Brawo bardzo ciekawy mod
    (click to show/hide)
    :D
    ...Reminds me of childhood, memoryyyy :)
    Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale z tego co wiem, to Gelu nigdy nie był kobietą... A przynajmniej tak jak ja go zapamiętałem ;/

Co do większego kuzyna My Little Pony, to będzie on zrobiony jako wierzchowiec. A zjawa bardzo ładna (doszlifujemy ew. trochę teksturkę, tak żeby naszemu perfekcjonizmowi stało się zadość...)

PS. Mat, sprawdź skrzynkę i rozważ naszą propozycję, jak będziesz miał czas (tak, wiem, po maturze ludzie robią różne dziwne rzeczy, a drukarka sama się w końcu nie zbuduje) ;)

PSS. Z paczką to spokojnie, bez pośpiechu, musimy jeszcze wyposażyć nasz moderski asortyment w Warbanda :P

Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #100 dnia: Czerwca 02, 2012, 18:00:59 »
    Moja reakcja: :O
    Temat tego moda stoi miesiąc i nie mam zielonego pojęcia czemu dopiero zwracam na to uwagę. Prezentuję się po prostu świetnie. Już nie mogę się doczekać gdy stanę jako łucznik elfów przeciwko hordom nieumarłych ^^ . Albo po drugiej stronie barykady, jako lisz z hordą truposzy przeciwko archaniołom.
    P.S. Może zróbcie jednorożce podobnie jak wargi w The Last Days? Wierzchowce, a po zabiciu jeźdźca krążą wokół wroga, szarżują na niego i ranią szarżą. Liczą się jako jednostka. Według mnie byłyby to dobry sposób ;) .

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #101 dnia: Czerwca 02, 2012, 20:15:52 »
    @UP: Pod warunkiem, że zostanie rozwiązany problem jeżdżenia i irytującego szarżowania na koniec bitwy. Zawsze w TLD musiałem uganiać się za tymi zwierzakami, na dodatek ogłuszały mi jeszcze kilku wojaków. Bitwa powinna się kończyć, jeśli została by tylko ta jednostka ;f

Offline akosmo

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • Na PW to tylko z ptasim mleczkiem! (czekoladowym)
    « Odpowiedź #102 dnia: Czerwca 02, 2012, 23:09:37 »
    Zapowiada się super. Mod nr.1 na którego będę czekał w szczególności że uwielbiam hirosków (2 i 3). Powodzenia!

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #103 dnia: Czerwca 10, 2012, 05:35:38 »
    A ajk będzie przebiegał rozwój jednostek? Czy trzeba będzie zbudować dany budynek w mieście czy standardowo jak w native.
    Statki?
    Propo muzyki czy można ustawić aby był wybór między pieśniami patriotycznymi a...Sabatonem?

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #104 dnia: Czerwca 10, 2012, 11:19:18 »
    A skąd licencja?
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii