Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Return of Zendar  (Przeczytany 64716 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    Odp: Return of Zendar
    « Odpowiedź #75 dnia: Marca 26, 2009, 21:11:19 »
    A u mnie się wogóle się niewyświetla(nie mówcie,że nie umiem go zainstalować(umiem:),może jest uszkodzony,spróbuje jeszcze raz go ściągnąć.
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2009, 21:12:56 wysłana przez MW »

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Return of Zendar
    « Odpowiedź #76 dnia: Marca 26, 2009, 22:07:47 »
    Sprawdźcie czy dobrze rozpakowaliście moda. Układ powinien być następujący: gra-modules-folder z modem- pliki moda.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #77 dnia: Marca 27, 2009, 09:26:36 »
    Pobrałem drugi raz i działa jak marzenie ;) Modzik jest super... więc na razie odstawiam The Eagle And The Radiant Cross dla Return of Zendar ;)

Pozdrawiam! I dzięki Kolba za znakomity modzik... nie wiem jeszcze jaką ocenę postawić... muszę pomyśleć :D

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Pirat19

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Maja 05, 2009, 20:42:42 »
    Świetny mod
    Z poważaniem Pirat19

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #79 dnia: Maja 27, 2009, 18:22:15 »
    Zasysam, ale mam jedno pytanko odnośnie spolszczenia, a mianowicie:

Daedalus  napisał, że spolszczenie wymaga jego roboty, nieoficjalnego spolszczenia... A czy zadziała, kiedy mam oryginalną pudełkową, polską wersję M&B?
    Pytam, bo chciałbym pograć w tego moda na PL version... Nie jestem jakiś dureń z angielskiego, w inne mody gram po angielsku, ale jak już jest spolszczenie...

Offline Andre692

• Użytkownik
    • Mhroczny jak śnieg
    « Odpowiedź #80 dnia: Maja 27, 2009, 21:07:30 »
    Powinno działać...Na wszelki wypadek zrób kopie zapasową ^^

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #81 dnia: Maja 27, 2009, 21:22:11 »
    Witam.Gram właśnie w tego moda.Jest wypas!!! Mówiliście ze z Dhorak Keep nie da się wyjść.Wystarczy wyjść przez bramę ,skręcić w prawo i iść wzdłuż muru.Po jakimś czasie pojawi się Opuść obszar.Klikamy klawisz interakcji i gotowe.

EDIT: A czy gdzieś jeszcze oprócz lasu ukryte są jakieś iteamy???
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2009, 21:45:39 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Maja 28, 2009, 06:31:23 »
    Dzięki, ale czego zrobić kopię zapasową? Moda czy gry? Jestem w tym zielony...

Archimonde-> Zgadzam się, że modzik jest fajny, ale wyjść nie można z Noobs settlement, a nie z dhorak keep, z którym się wiąże kilka qestów ;) A jak już gadam o noobach i ich osadzie, to jak tam dotrzeć? Nie mogłem znaleźć osady, więc chaniebnie wcisnąłem CTRL+T i zobaczyłem gdzie jest, ale nijak nie można tam dotrzeć, nawet przez Quick Jimmiego (tak się to pisze?) w Four Ways Inn... Próbowałem kodami, bo chciałem po prostu zobaczyć, co tam jest, ale się nie udało. Trzeba zrobić jakiegoś qesta, żeby Szybki Jacek nas tam teleportował?

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Maja 28, 2009, 07:52:23 »
    Możliwość teleportacji do Noobs Settlement u Quick Jimmiego pojawia się dopiero po wykonaniu dwóch questów: odnalezieniu artefaktów w lesie i dostarczeniu pistoletu od Erica do Galeasa. Ale uwaga! Można stamtąd wyjść tylko po uprzednim odnalezieniu szabli nieśmiertelności.

Z Dhorak Keep można wyjść przez klawisz TAB, więc nie widzę przeszkód.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Maja 28, 2009, 08:44:58 »
    Możliwość teleportacji do Noobs Settlement u Quick Jimmiego pojawia się dopiero po wykonaniu dwóch questów: odnalezieniu artefaktów w lesie i dostarczeniu pistoletu od Erica do Galeasa. Ale uwaga! Można stamtąd wyjść tylko po uprzednim odnalezieniu szabli nieśmiertelności.

Artefakty odnalazłem (10k denarów od wójta Zendar, nieźle), pistol dostarczyłem (ma na to jakiś wpływ to, że pobawiłem się nim w bitwie z 7 bandytami leśnymi?), więc wszystko OK... W lesie tylko jedna skrzynia była? A co do szabli nieśmiertelności... Chodzi o "Sword of Immortality" 130 cięcia i 80 pchnięcia? Jeśli tak to znalazłem razem z chełmem +94, łukiem płonących strzał i... jakąś kiepską czerwoną zbroją "Light mail and plate" +32 do ciała i +12 do nóg... czemu była w skrzyni z bezcennymi przedmiotami?

Ogółem, wszystko znalazłem, a u Quick Jimmiego dalej nie mam opcji teleportacji do osady noobów...

Offline wojownik22312

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Maja 28, 2009, 13:53:35 »
    ja mam możliwość teleportowania do osady noobów o qick jimmiego ale jak do niej wchodzę do wyskakuje błąd i mam bitwę z nikim :P a jak wyjdę to nie umiem sie ruszać :(

EDIT:znalazłem szable nieśmiertelności!!!
    Jestem z wami od 06.05.2009 :)
    Powrót do M&B,mam nadzieję,że szybko i się nie znudzi...
    Władca M&B : Powrót Trolla.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 04, 2009, 13:25:59 »
    Kurczę, udało mi się teleportować do noobs settlement, ale nie mogę tam wejść, wyskakuje ten błąd:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6968f357cf21eb68.html

Da się to jakoś naprawić? Szablę nieśmiertelności (sword of immortality znaleziony w lesie) mam.

Edit:
    Ja korzystam z 1.5, nie wiem jak inni.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2009, 21:07:08 wysłana przez ASDAMk20 »

Offline Patriko97

• Użytkownik
    • This is Sword. This is Dead.
    « Odpowiedź #87 dnia: Czerwca 04, 2009, 16:56:49 »
    Wykonałem wszystkie zadania, znalazłem miecz nieśmiertelności i reszte oraz dostarczyłem pistolet skaukowy temu gościowi z kopalni soli i dupa nie chce mnie przeteleportować do obozu noobów. Wyświetla się tylko Sarghot, kopalnia soli, ta warownia obok Veluki (nazwy zapomniałem) i do Zendar. Próbowałem z kodami ale jak przeteleportuje się obok obozu nobbów to moja ikona postaci biegnie w miejscu. Dajcie mi wskazówki bo może coś sknociłem. Pozdro!

PS: Udało mi się tam wejźć ale mam taki sam problem co ASDAMk20. Co trzeba zrobić by nie wyskakiwał błąd??
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2009, 17:14:44 wysłana przez Patriko97 »

Już nie mogę się doczekać tego moda!

Piszę poprawnie po polsku.

Offline wojownik22312

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Czerwca 04, 2009, 20:11:28 »
    ja mam ten sm problem co wy :/
    Jestem z wami od 06.05.2009 :)
    Powrót do M&B,mam nadzieję,że szybko i się nie znudzi...
    Władca M&B : Powrót Trolla.

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Czerwca 04, 2009, 21:05:52 »
    A z jakiej wersji korzystacie? Czy na pewno jest to 1.5? U mnie wszystko działa bez zarzutu...