Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Return of Zendar  (Przeczytany 64714 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Miziol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Return of Zendar Mod
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 04, 2008, 18:41:08 »
    Dołączam się do pytania ;)

Offline Woocutcher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 07, 2008, 22:10:30 »
    A ja mam inne pytanie: Czy dodano do Jelkali skrzynie z butami i półtorakiem samurajskim? Jeśli tak to może jakieś wskazówki gdzie dokładnie?

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 09, 2008, 20:05:46 »
    Hmmmmmmmm,czy ktoś mógłby wyjaśnić mi na czym polega ów system skradania,gdyż zbytnio nie wiem jak go zastosować w grze :)

Proste jak drut kolczasty. Postać jest odwrócona tyłem do ciebie, więc możesz się do niej podkraść. Im wyższy skill "Sneaking", tym bliżej podejdziesz. Po podejściu na określoną odległość do ofiary, ona odwraca się i następuje zwyczajna walka. Trochę to udziwniłem, ale myślę, że jest to klarowne ;).

A ja mam inne pytanie: Czy dodano do Jelkali skrzynie z butami i półtorakiem samurajskim? Jeśli tak to może jakieś wskazówki gdzie dokładnie?

Nie dodano. Będzie to w następnej wersji.

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 09, 2008, 20:53:22 »
    A czy zakradając się od tyłu, można zadać jakieś większe obrażenia (sneak attack)? Czy to tylko ja mam naleciałości z bajdurów itp. :)
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 10, 2008, 14:38:26 »
    A czy zakradając się od tyłu, można zadać jakieś większe obrażenia (sneak attack)? Czy to tylko ja mam naleciałości z bajdurów itp. :)

Nie, aktualna wersja systemu skradania to tylko podstawy.

Planuję wyportować Czarnego Rycerza z ekhm... Monthy Pythona i Świętego Grala:

Pamiętacie stary mod None Shall Pass na .751? Zamierzam przywrócić słynnego rycerza i dodać go do lasu, gdzie będzie strzegł skarbu :). Co wy na to?

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 10, 2008, 14:59:30 »
    Jak tylko dodasz system ucinania konczyn i rzucanie cytatami z Graala...

P.S Nie reklamuj swojego moda w PM :) Powinno Ci wystarczyc ze w niego gram od czasu do czasu.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 10, 2008, 22:47:30 »
    It's just a flesh wound...

Hehe, ja jestem jak najbardziej za. Uwielbiam Pythonów.

Offline Woocutcher

• Użytkownik
    Odp: Annals of Calradia
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 20, 2008, 21:49:56 »
    A ja mam pytanie dotyczące drzewka Manhunters.
    W 0.808 jest takie samo jak w 1.011 więc jakich chcesz dokonać w nim zmian?

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 21, 2008, 10:31:04 »
    A ja mam pytanie dotyczące drzewka Manhunters.
    W 0.808 jest takie samo jak w 1.011 więc jakich chcesz dokonać w nim zmian?

Heh, ale są ukryci żołnierze, którzy nigdy nie występowali często w Native (można było ich uzyskać przez zdobycie pojedynczego Manhuntera i upgreadowanie).

Offline Woocutcher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 21, 2008, 12:26:14 »
    A cóż to za żołnierze? Ja grałem w kilka wersji MnB i w każdej widziałem tylko takie upgrade'y Manhunterów:

Manhunter
                                                                                     |
                                                                              Slave Driver
                                                                                     |
                                                                              Slave Hunter
                                                                                     |
                                                                              Slave Crusher
                                                                                     |
                                                                              Slaver Chief

Bardzo zaciekawiłeś mnie tymi "ukrytymi żołnierzami" powstającymi z Manhuntera. Może powiesz coś więcej?

Offline Torto

• Użytkownik
    Odp: Return of Zendar
    « Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 05, 2009, 21:16:20 »
    Witam nieczytałem całego tematu ale chcę się zapytać czy mod wyjdzie (lub już wyszedł) na wersję 1.011??

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 05, 2009, 21:22:52 »
    Wyszedł. Mogłeś chociaż sprawdzić link w pierwszym poście.

Offline CzarnyGryf

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 07, 2009, 12:44:57 »
    Nie wiem czy to tylko u mnie ale nie mogę szkolić chłopów ( nie pojawiam się na placu boju) ani walczyć w miastach na arenie ( wyrzuca mnie i przeciwników poza miasto w 1 miejsce ) na turniejach w Zander wszyscy łażą po kolana w jakimś zielonym bagnie ( przynajmniej tak to wygląda). Chciałem dodać samuraja do drużyny ale nie zauważyłem że jest pełna po zrobieniu miejsca i próbie ponownego dodania samuraj zniknął.

Offline Torto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 07, 2009, 14:55:43 »
    Wyszedł. Mogłeś chociaż sprawdzić link w pierwszym poście.

Chciałem się zapytać czy ten mod jest pod wersje 1.011 a nie czy ogólnie wyszedł a ściągać mi się niechciało bo ostatnio mam mało czasu i jakby okazało by się że to nie na tą wersję to bym stracił cenny czas

Link przekierowałby Cię na stronę mbrepository. Tam jest info m.in. o wersji, na którą jest mod, więc straciłbyś co najwyżej kilka sekund tego cennego czasu. ;)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2009, 21:55:39 wysłana przez Daedalus »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 07, 2009, 15:02:36 »
    Tak, mod wyszedł na wersję 1.01 i możesz już sciągać, nawet w tej chwili....no już prościej się nie da...