Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Event Ziemia Polska  (Przeczytany 10870 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Event Ziemia Polska
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:43:12 »
    Czemu żaden polski event nie może trzymać poziomu chociaż o centymetr wyższego niż poziom podłogi.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:44:44 »
    Jesteście gorszymi retardami od GOKA!

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:50:33 »
    Czemu żaden polski event nie może trzymać poziomu chociaż o centymetr wyższego niż poziom podłogi.

Czuję się osobiście urażony...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:52:08 »
    MM mod się nie liczy :P

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:52:39 »
    OSTRZEGAM W TYM POŚCIE ZNAJDUJĄ SIĘ NIECENZURALNE SŁOWA - TYLKO DLA +18

siedziałem na ts z tymi "pseudo dziećmi" ( głosiki jak dziewice, ale w co 2 słowie " kurwa ja pierdole chuj pizda itpitd ), panował chaos, nikt nie dowodził, nie pomagał. Admin namawiał jeden z teamów do złamania zasad już w 2 minucie gry, ehh czego się spodziewać po osobach które nie potrafią skleić 3 poprawnych ortograficznie zdań.

Event nie wypalił, nie bawiłem się dobrze wszędobylskie chamstwo, po wyjściu przeciwników z gry zaczęło się obrzucanie mięsem - cytuje " nie wiem jak ich nazwać, oni nawet nie są dziwkami "

nie można pisać, żepolskie eventy są źle organizowane - przykładem był turniej walki na bagnety, gdzie wszystko przebiegało sprawnie.

podsumowując jednym słowem - Żenada!

pomysł dobry wykonanie beznadziejne.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2012, 19:04:38 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:53:23 »
    MM mod się nie liczy :P

Chyba chodziło mu o... nie wiem... Kircholm, Grunwald x2? :P
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:56:33 »
    Czuję się osobiście urażony...
    Ja też się czuje urażony. Chce ktoś bana?

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 27, 2012, 18:59:17 »
    Kircholm nie grałem, a Grunwald 2 przykro mi, ale nie był dobrze technicznie zorganizowany. Tak samo jak asterix i obelix też był failem.

Offline ZakochanyPingwin

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 27, 2012, 19:00:53 »
    Event odbył się pomyślnie :). Był naprawdę przecudnie- do dupy... Administracja to banda retardów, a retardy nie powinni organizować eventów. Admini przeciwnej w przeciwnej drużynie (Giermek), który jest jednym z głównych organizatorów, jakże nieudanego eventa mówił (cytuję) ,,Gra się rozpocznie wtedy, kiedy każda drużyna dojdzie do swoich zamków" a prawda była taka, że jak się zrespiliśmy to już zaczęła się burda....
    Kolejna rzecz, to taka że wybrali sobie najlepszy zamek, a nam przydzielili taki, który jest odcięty od wszystkiego, jak tylko zniszczy się most.
    Przeciwna drużyna także miała dwa zamki, otóż była jeszcze biała frakcja sprzymierzona z frakcją Giermka, także mieli 2 zamki, a jak zajęliby sobie jeszcze drewniany to wychodzi na to że mają 3 zamki plus wszystkie źródła żelaza a my? Żadnego.
    Kolejna sprawa to administracja po śmierci teleportowała się i była spowrotem w grze i walczyli z nami...
    Było także mówione że każda frakcja będzie mieć przynajmniej jednego admina... i co? Nie mieliśmy żadnego.
    Ten Event to jedno wielkie gówno, jak i ten klan Myrmidons i ich server do PWmoda... Co to jest za server, gdzie na starcie dostaje się 6 k golda... pamiętam jak na innych serverach zaczynało się grę z 300 g a żeby na kilofa zarobić trzeba było drewno rąbać... Tutaj to całe 6 k starczy mi na całą grę.
    Powtarzam ten event to jedno wielkie gówno, organizowane przez bandę Retardów. Takie dzieci nie powinny mieć administratora na czymkolwiek...
    Administrator jest jak ogień, a ogień w rękach dziecka to pożar :) Mam nadzieję że dzieci zrozumiały ironię.
    To Wy możecie czuć się przegrani, oszukując nas nic Wam to nie daje, wręcz przeciwnie jesteś dla nas śmieszni, jesteście pośmiewiskiem Europejskiej sceny Warbanda.
    Giermek przeniosłeś się na PWmoda bo na nativie grać nie umiesz, a na PWmodzie nie potrzeba skilla tylko puszkę (albo admina). Powiem Ci, że będziesz ssał zawsze, gdziekolwiek się przeniesiesz.

Na tym obrazku jestem przedstawiony ja i rzutka którą mam w dupie. Giermek możesz to zinterpretować tak, że to Ty jesteś tą rzutką :)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2012, 19:14:25 wysłana przez ZakochanyPingwin »

Offline Wertego

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 27, 2012, 19:01:52 »
    pff myślałem, że będzie się fajnie grało ale po co .. W ogóle admini w frakcji ? jaja sobie robicie? mieli być bez stronni i nie uczestniczyć w grze ...   po za tym jeszcze nie potrafiliście grać normalnie tylko gdy giermek umarł odrazu się teleportnął na statek O.o i mówicie że blast miał laga. Jeszcze jedno, a mianowicie konkurs, podpier**l statek będziesz fajny, CeDaReK miły głupi z pokemoniastym nikiem na początku gry ukradł nam statek i dostarczył go grzecznie do zamku wroga (jak to murzyn, musi słuchać pana)    jeszcze mówią, że jesteśmy dziećmi bo mówimy jak było i śmieją się -_o niestety blast zrobił screena, giermek  :) 

kwintesencją tego idiotyzmu było to, że giermek wyrzucił połowę naszej frackji z serwera

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2012, 19:23:46 wysłana przez Wertego »

Offline Krzyn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 27, 2012, 19:27:59 »
    Piszecie o tym i piszecie, ale szczerze powiedziawszy - czego się spodziewaliście? O_o

Offline ZakochanyPingwin

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 27, 2012, 19:36:28 »
    Piszecie o tym i piszecie, ale szczerze powiedziawszy - czego się spodziewaliście? O_o
    W sumie masz rację.. czego można było się spodziewać po tym evencie skoro organizowali go Dzieci z Bulerbyn?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 27, 2012, 19:38:12 »
    Że dobry pomysł pokryje się z dobrym wykonaniem xD

Szkoda, że nie byłem :( Ach jakie by to było piękne... Opowie mi ktoś tak ładnie???

nioch nioch

@Up: Dzieci z Bulerbyn zrobiłyby to lepiej :D

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 27, 2012, 20:12:49 »
    Heh ;) , przypuszczałem że się to tak skończy . Administratorzy serwera nie powinni w ogóle brać udziału w bitwach ...

Wdg mnie lepiej zebrać spontaniczną grupę ludzi do PWmoda i pójść na serwer United niż bawić się w eventy z takimi osobami :O .

Offline Wertego

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 27, 2012, 20:19:02 »