Event odbył się pomyślnie :). Był naprawdę przecudnie- do dupy... Administracja to banda retardów, a retardy nie powinni organizować eventów. Admini przeciwnej w przeciwnej drużynie (Giermek), który jest jednym z głównych organizatorów, jakże nieudanego eventa mówił (cytuję) ,,Gra się rozpocznie wtedy, kiedy każda drużyna dojdzie do swoich zamków" a prawda była taka, że jak się zrespiliśmy to już zaczęła się burda....
Kolejna rzecz, to taka że wybrali sobie najlepszy zamek, a nam przydzielili taki, który jest odcięty od wszystkiego, jak tylko zniszczy się most.
Przeciwna drużyna także miała dwa zamki, otóż była jeszcze biała frakcja sprzymierzona z frakcją Giermka, także mieli 2 zamki, a jak zajęliby sobie jeszcze drewniany to wychodzi na to że mają 3 zamki plus wszystkie źródła żelaza a my? Żadnego.
Kolejna sprawa to administracja po śmierci teleportowała się i była spowrotem w grze i walczyli z nami...
Było także mówione że każda frakcja będzie mieć przynajmniej jednego admina... i co? Nie mieliśmy żadnego.
Ten Event to jedno wielkie gówno, jak i ten klan Myrmidons i ich server do PWmoda... Co to jest za server, gdzie na starcie dostaje się 6 k golda... pamiętam jak na innych serverach zaczynało się grę z 300 g a żeby na kilofa zarobić trzeba było drewno rąbać... Tutaj to całe 6 k starczy mi na całą grę.
Powtarzam ten event to jedno wielkie gówno, organizowane przez bandę Retardów. Takie dzieci nie powinny mieć administratora na czymkolwiek...
Administrator jest jak ogień, a ogień w rękach dziecka to pożar :) Mam nadzieję że dzieci zrozumiały ironię.
To Wy możecie czuć się przegrani, oszukując nas nic Wam to nie daje, wręcz przeciwnie jesteś dla nas śmieszni, jesteście pośmiewiskiem Europejskiej sceny Warbanda.
Giermek przeniosłeś się na PWmoda bo na nativie grać nie umiesz, a na PWmodzie nie potrzeba skilla tylko puszkę (albo admina). Powiem Ci, że będziesz ssał zawsze, gdziekolwiek się przeniesiesz.
Na tym obrazku jestem przedstawiony ja i rzutka którą mam w dupie. Giermek możesz to zinterpretować tak, że to Ty jesteś tą rzutką :)