Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Event Ziemia Polska  (Przeczytany 10835 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Event Ziemia Polska
    « dnia: Kwietnia 24, 2012, 19:07:09 »
    chciałbym cos ogłosic:Otorz na tym oto serverze bedzie organizowany "pseudo" Event, cos na wzor poprzedniego, xktorym zajmował sie Apocalyps. Nasz jest tylko troszke dopracowany, A wiec:Polegac to bedzie na tym, ze 2 lub wiecej frakcji(zalezy ile ludzi sie zgłosi) beda prowadzic od poczatku wojne, z ta roznica , ze walka i jakie kolwiek zajmowanie zamkow czy wiosek bedzie dozwolona po upłynieciu 45 minut, kazda frakcjia otrzyma:- Woz z niezbednymi towarami-Admina do obrony w czasie pokoju lub w innym przypadku złamania zasad-Przydzielonego Lorda ( nie retarda tylko odpowiedzialnego gracza)-Zamek  -ŁodzZasady obowiazujace w czasie Eventu:Nie wolno:- Atakowac inna frakcjie (Randomowac) przed wczesniejszym  ustalenie wojny przez lordow- bo zdobyciu zamku Nie wolno atakowac przegranychWolno:-Zajmowac kopalnie-Posiadac zwiadowcow-Obalic głosowaniem Lorda ( Tylko 2 razy, wiec zastanowcie sie dokładnie)Pokoj moze trwac maksymalnie 45 minutEvent ma na celu odtworzenie oblezen z Singleplayera, dobra zabawe, oraz przyjemna gre w PW-moda.Organizatorzy:Giermek, Teoiss PROSZE ZAPISYWAC SIE POD TEMATEM:mile widziane osoby z klanow ZP, PE,KoH. ^^W razie pytan , kotaky steam:Giermek- oOGiermekOoTeoiss: JulioperekEvent przewidziany na Ten Weekend

Przeciwko eventom nie mam nic, wręcz przeciwnie, wspieram je jak mogę i popieram całym sercem ale takiego kaleczenia zasad ortografii i interpunkcji tolerować nie mogę. Właśnie tylko dzięki mojej sympatii dla eventów nie dostaniesz ostrzeżenia ale zacznij pisać po polsku bo następnym razem nie będę mógł być tak wyrozumiały.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2012, 12:07:28 wysłana przez sir Luca »

Offline Qath

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Event Ziemia Polska
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 24, 2012, 19:47:21 »
    Z chęcią wbije ale wątpię czy będzie więcej niż 10 osób ;p

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 24, 2012, 19:51:01 »
    A ja prosiłbym o opisanie tego w punktach i po polsku bo ciężko się przebić przez taka ścianę tekstu... :)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 24, 2012, 19:58:55 »
    Z chęcią wbije ale wątpię czy będzie więcej niż 10 osób ;p

Nie był bym tego taki pewien już wiem, że zapewne będzie 14 osób ;) A to tylko z jednego klanu xD

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 24, 2012, 20:17:57 »
    Wszystko jest dokładnie opisane, dodam ze startujemy w Piatek, o godzinie 12 popołudniu, zapraszam bedzie ciekawie

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 24, 2012, 20:51:23 »
    Wszystko jest dokładnie opisane, dodam ze startujemy w Piatek, o godzinie 12 popołudniu, zapraszam bedzie ciekawie
    Dokładnie co nie znaczy, że wygląda to mile dla oka. Mówię poważnie, popraw to błędy i wypisz to w punktach lub coś w tym rodzaju, żeby łatwiej się to czytało. Mnie taka ściana tekstu z błędami jedynie odtrąca :/

Offline marianeqziomall

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 24, 2012, 22:00:43 »
    Heh to niewypali i tyle jak już robicie eventy to coś fajnego a nie taką kupe. Na ten event najwyżej przyjdą twoi ludzie.
    Walczę do śmierci i umieram jak honor

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 24, 2012, 22:19:34 »
    Nie wiem co w tym Evencie jest twoim zdaniem "kupą", server jest ambitnie przygotowany, temat na Tale Worlds bedzie za niedługo, a Event jest bardzo dobrze rozbudowany, ciekawe jak ty bys zrobił Event, co?. A tak na marginesie, u nas na serverze sa tylko odpowiedzialni admini ktorzy na zmiane pilnuja porzadku choc to nudne, wiec nie mow ze organizowanie Eventu to Kupa

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 24, 2012, 23:58:10 »
    Nie chcecie nie przychodźcie. Czemu od razu zakładacie, że to będzie "kupsko" nie podoba wam się to nie piszcie tutaj. Jest to temat Eventu i zainteresowani powinni móc się tu wypowiedzieć a nie jeździć i nic więcej ;)
    Życzę powodzenia z Eventem w Piątek o 12 startuje? Hmm a będzie to Event jedno dniowy czy też kilku? Jeżeli kilku czyli na cały weekend to o której w nocy będzie wyłączany server a o której będzie startować?

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 25, 2012, 08:57:33 »
    Wybasz start zacznie sie poznym popołudniem... Od godziny 16 powinni juz ludzie byc na dawnym tsie MA ( tam nikt mnie nie opie**zy za robienie nowych channelow, a server bedzie chyba do połnocy, dokładnie nie wiem, giermek jest Head Adminem, Zapraszam ciebie rowniez Blast ^^
    TS MA 178.33.50.9:4100 hasło 67

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 25, 2012, 12:08:38 »
    Tyjajawo, przeczytaj sobie co ci w pierwszym poście dopisałem i zastosuj się do moich uwag bo będę musiał ci ostrzeżenia przyznać.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 25, 2012, 14:32:33 »
    Wybacz Luca, nie jestem dobrym ortografem ^^
    Skoro tak lubisz Eventy to zapraszam, server jest zawsze otwarty.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 25, 2012, 16:04:06 »
    Boże, Boże. Dlaczego tak się dzieje na świecie? Dlaczego ludzie jak widzą podkreślone gówno to tego nie zmienią żeby to coś podkreślonego zniknęło?

Ja mam dla Was/Ciebie radę zmień ten temat, usuń go (poproś o to) i niech zrobi to ktoś kto potrafi napisać coś po polsku. Jeśli chcecie by na takie coś przyszło trochę osób to musicie to odpowiednio zareklamować.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 25, 2012, 16:07:03 »
    Wybacz, pisze wszystko z telefonu i nie mam dostepu do jakiego kolwiek podkreslenia błedow, a z ortografia u mnie nie najlepiej, ale staram sie jak najlepiej potrafie

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 25, 2012, 16:09:30 »
    Eeee? Z telefonu... Majn got.. Człowieku jak chcesz, żeby coś ładnie wyglądało i przyciągnęło ludzi musisz to napisać z komputera...