chciałbym cos ogłosic:Otorz na tym oto serverze bedzie organizowany "pseudo" Event, cos na wzor poprzedniego, xktorym zajmował sie Apocalyps. Nasz jest tylko troszke dopracowany, A wiec:Polegac to bedzie na tym, ze 2 lub wiecej frakcji(zalezy ile ludzi sie zgłosi) beda prowadzic od poczatku wojne, z ta roznica , ze walka i jakie kolwiek zajmowanie zamkow czy wiosek bedzie dozwolona po upłynieciu 45 minut, kazda frakcjia otrzyma:- Woz z niezbednymi towarami-Admina do obrony w czasie pokoju lub w innym przypadku złamania zasad-Przydzielonego Lorda ( nie retarda tylko odpowiedzialnego gracza)-Zamek -ŁodzZasady obowiazujace w czasie Eventu:Nie wolno:- Atakowac inna frakcjie (Randomowac) przed wczesniejszym ustalenie wojny przez lordow- bo zdobyciu zamku Nie wolno atakowac przegranychWolno:-Zajmowac kopalnie-Posiadac zwiadowcow-Obalic głosowaniem Lorda ( Tylko 2 razy, wiec zastanowcie sie dokładnie)Pokoj moze trwac maksymalnie 45 minutEvent ma na celu odtworzenie oblezen z Singleplayera, dobra zabawe, oraz przyjemna gre w PW-moda.Organizatorzy:Giermek, Teoiss PROSZE ZAPISYWAC SIE POD TEMATEM:mile widziane osoby z klanow ZP, PE,KoH. ^^W razie pytan , kotaky steam:Giermek- oOGiermekOoTeoiss: JulioperekEvent przewidziany na Ten Weekend
Przeciwko eventom nie mam nic, wręcz przeciwnie, wspieram je jak mogę i popieram całym sercem ale takiego kaleczenia zasad ortografii i interpunkcji tolerować nie mogę. Właśnie tylko dzięki mojej sympatii dla eventów nie dostaniesz ostrzeżenia ale zacznij pisać po polsku bo następnym razem nie będę mógł być tak wyrozumiały.