Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Civil War in Russia 1917-1922  (Przeczytany 13078 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Civil War in Russia 1917-1922
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 02, 2016, 22:43:33 »
    Hejka klikam na link w pierwszym poście ale to link do wersji na M&B a nie na warband możecie dodać tam link do wersji na Wb ?

Offline Gragon

• Użytkownik
    • Piwa: 34
    • Możesz ze mną dyskutować, ale i tak nie masz racji
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 03, 2016, 16:07:48 »
    Hejka klikam na link w pierwszym poście ale to link do wersji na M&B a nie na warband możecie dodać tam link do wersji na Wb ?

Aktualnie trwają pracę nad wersją do Warbanda. Z tego co udało mi się zrozumieć to twórcy tworzą moda od podstaw. Jeśli pojawi się jakaś wersją to zamieszczę ją w pierwszym poście.

Offline Hanys

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 13, 2016, 21:11:40 »
    Grałem w wersję beta. Póki co zapowiada się ciekawie, choć w miejsce Kaiserreich powinna być Polska (skoro mamy 1919 to na tamtych terenach była Polska, a Niemcy nie były już monarchią). Z moda na Mount and Blade pamiętam, że karabiny maszynowe to zabójcza broń, można nimi kosić przeważające oddziały, jednak sporo kosztują, conajmniej 45 k.