Pobrałem, pograłem:
- Stara mapa z Nativa,
- Bug przy wyborze płci żeńskiej, linia życia Noble (cały czas brałem pierwszą opcję z góry), wywala do systemu,
- niektóre przedmioty zasłaniają się nawzajem np. noż farmera i amunicja do pistoletu/karabinu (nie żeby to mi specjalnie przeszkadzało, ale wygląda nieestetycznie),
- przy niektórych rodzajach karabinów są dziwne opisy obrażeń tzn. broń nie ma opcji przełączenia na białą, a w okienku np. pisze damage: "Swing 48p" WTF? powinno być chyba ranged?
- niektórych karabinów i szabel nie widać na postaci, więc jest animacja wyjmowania ich "z powietrza" co też mi się nie podoba :/ nigdy nie lubiłem turniejów i areny, gdzie się wyjmuje drewniane miecze z powietrza :/ o ile lancę można jeszcze zrozumieć, to mieczy już nie, ale to tak na marginesie.
- początki są trudne, bo mamy dość mało pieniędzy na start, a nawet looterzy (maruderzy) mają jakąś tam broń palną, co prawda słabą, ale jak ich jest 10 i staną w szeregu, to trafiają :/ 10 strzałów i nie ma konika, :/
+ jest broń palna ^^
+ nareszcie poprawiono animacje, które mnie wpieniały w wersji moda na M&B 1.011 (mówię o przeładowaniu, stara animacja dla pistoletu skałkowego ZNIKNĘŁA NA ZAWSZE ^^ )
+ niektóre pomysły są fajne, np. Kułakowie jako leśni bandyci ^^
+ fajne mundury i ubrania, tylko niezbalansowane jeszcze :/ dziwna waga niektórych itemów,
cóż, gram dopiero 40 minut, jak coś jeszcze ciekawego zauważę, to dopiszę, edytując posta.
JEST POSTĘP ^^