Spierać się nie zamierzam, jaki człowiek taka i jego wypowiedź, no nie? Słoma z butów wyłazi.
Panowie, jak wam się podoba system niszczenia? Mi bardzo się podoba. Możliwość wywalenie w powietrze ludzi którzy postanowili się zaczaić w niedostępnym miejscu jest bardzo fajne. No i nic nie wygląda fajniej niż nagła dziura w wieży i spadające z niej zwłoki :D
Rakiety wg. mnie rządzą. Genialnie działają w połączeniu z ogarniętymi ludźmi. Można robić naloty z bardzo daleka:D
No i jeszcze coś. Gdybym błędnie wydał 40 zł z kawałkiem na pewno nie polecałbym tego innym.
Wiele lepszego jest to, że nad samymi modelami, nowym systemem dział, rakiet, stworzeniem takiej architektury, map, skryptów zniszczeń, powiewania flag spędzili ponad rok swojego życia. Szanuję więc ludzką pracę i za nią płacę, jeśli autor sobie tego życzy. Wiem że najłatwiej jest dziadować i krzyczeć, bo się wszystko za darmo należy. Jeśli tak, proponuję zabrać się za tworzenie modów, nic nie stoi na przeszkodzie podbicia sceny modderskiej genialnym projektem. Darmowym oczywiście.