Włąsnie, czemu mnie niema w składzie ;)
Dodatkowo prosiłbym o degradacje, ktoś taki jak ja z marnym manualem nie zasługuje na towarzysza xD.
Moge też zasugerować jakieś zmiany w rangach, ale do tego trzeba by się ukierunkować na dany typ jednostki, ewentualnie podzielić się na oddziały konne i piechotę. Ewentualnie pocztowy/towarzysz powinny byc przypisane rangom pośrednim, a piechota powinna być na dole z rangą odpowiadającą piechocie, np:
-Oficerowie(tak jak jest teraz)
-Podoficerowie
-Chorąży(to nie ranga a raczej wyróżnienie i może być dopisane do każdego kto ma dobry manual i ogarnia pole walki, nieważne czy oficer czy jakiś żołdak)
-Towarzysz/Pocztowy(kawaleria, towarzysz prowadzi własny poczet, czyli coś na zasadzie umownego oficera, osoba powinna coś sobą reprezentować na polu walki)
-Rangi piechoty musiałbym sprawdzić, ale ogólnie oficerowie mogą być Ci sami co z góry, mimo że oficer piechoty nie był równy towarzyszowi)
Ogolnie fajnie by było wprowadzić trochę zmian, są osoby, które mało ogarniają pole walki, ale za to że maja debrego manuala stoją wysoko w hierarchi. Moja propozycja to osoby ze słabym manualem stoją nisko, z dobrym wysoko, ale rangi oficerskie to już osoby znające taktyke i niekoniecznie mająca dobrego manuala(tzn bez przesady ale nie musi wymiatać)
Odrazu pisze że brałem udział tylko w kilku bitwach/treningach na TS-ie i moja opinia nie musi być obiektywna.