Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Strategie  (Przeczytany 15300 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jorik

• Komuszek
    • BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Strategie
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 11, 2009, 10:18:46 »
    sa 3 skrzynki z tym dziadostwem jedna w tihr, druga w miescie an R a 3 pewnie w znedar czyli nigdzie

??? A ten post to niby czego dotyczy i jaki związek ma z tematem? Upominam też o stosowanie się do podstawowych zasad pisowni.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2009, 13:53:33 wysłana przez Daedalus »
    Pryki sprzed Fabryki

Offline Revan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Nie patrz za siebie! \m/
    Odp: Strategie
    « Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 14, 2009, 19:19:26 »
    poprzedni post był odnośnie tej katany z filmiku (chyba)

a moja strategia jest taka:
    w polu:
    -kawaleria za mna
    -piechota 10 krokow na przod
    -lucznicy utrzymac pozycje

czekam az przeciwnik podjedzie na tyle blisko, ze lucznicy moga skutecznie  strzelac.Potem  szarzuje moja kawaleria i jak konni zwiaza walka oddzialy wroga wydaje rozkaz ataku dla piechoty. Dobijam reszte moim dwurecznym.

Zamki:
    -stanać w rozsypce
    -piechota do ataku
    staram sie byc pierwszym gociem na murach wroga bo wibijam strzelcow a moi kompani niszcza ich piechote... potem skacze z murow do srodka zamku i wchodze po drabinie na mury zeby zaczac atakowac od tylu bo od frontu to mnie moja armia nie przepusci ;p
    "I wyszedł drugi koń rydzy; a temu, który na nim siedział, dano, aby odjął pokój z ziemi, a iżby jedni drugich zabijali, i dano mu miecz wielki."