4pp jakoś grało na meczu lekka vs ciężka powołując się na decyzje indywidualnych graczy. Tak samo tutaj. Jeśli ktoś zbierze 10 graczy i zadecyduje się wyzwać repre Zusa na mecz to dajmy mu szansę. Przykład kawalerii jest tutaj dobitny, doszło do spotkania które nakreśliło kierunek dalszych prac i wybór kapitana, wybrano skład i w nadchodzącym tygodniu gramy finał z Francją. W skrócie to działa, sam byłem tym zaskoczony(obawiając się, że będzie to bezsensowna próba sił która wykluczy z "obiegu" 1/2 graczy) ale to cholernie skuteczny sposób.
Ale co do Ciebie hakeruss, z mojego własnego doświadczenia wiem, że jako osoba zapatrzona w siebie na tsie miotniesz argument "no i trudno...nie my z nimi nie gramy" "To trolle...i po co się przejmujesz". Serio nie wiem czemu ale takie hasła, aż słyszę twój głos gdy to piszę. Kwestia jest prosta ja sam, nie kandyduje. Ale bardzo chętnie zapoznałbym się jako INDYWIDUALNY gracz z możliwościami i kandydatami i stanął na meczu po czyjejś stronie.
Z tego co widziałem zapisał się Hubal i Zus, jeśli Hubal wystąpi tutaj o rozegranie meczu z reprą którą zagrzewa pan " Krzychu słomiany zapał" to oficjalnie deklaruje, że aplikuje do składu tego pierwszego.
Pozdrawiam i mam nadzieje, że skoro wyśmiewanemu przez niektórych tu piszących matimowi nie zabrakło jaj by zagrać z wami (Chodź, możecie spytać Erika. On sam gdy repra lekkich nie stawiła się o czasie napisał, że mecz ten nie był obowiązkowy. Matim był wybrany na kapitana na FSE, gdy zgodził się grać...I Erik sam w rozmowie stwierdził, że gdyby matim odmówił to byłaby JEGO SPRAWA nie organizacji) to wam nie zabraknie jaj by najpierw takie coś rozegrać, skoro praktyka pokazała, że to działa.