Witajcie!
Nie ma co ukrywać, że w tej edycji się nie udało. Po stosunkowo dobrym meczu z Danią było coraz gorzej, ani ze Szwecją ani Wielką Brytanią nie udało nam się wygrać. Niestety, grupa trafiła się trudna, przeciwnik był na dużo lepszym poziomie i widać to było na każdym kroku. Mam jednak przeczucie, że następnym razem, gdy już polskie pułki wdrożą się w system rozgrywek ligowych, meczy co tydzień trenowania do nich itd.itd.itd. uda nam się osiągnąć więcej.
Oczywiście chciałbym teraz podziękować każdemu kto w jakikolwiek sposób pomógł, reprezentacji w jej rozwoju. Mogę zacząć tu od symbolicznych podziękowań do WodzaUK za naprawdę dobre chęci, i nie, nie jest to ironia w tym momencie... No i oczywiście dla Andrew Galary, za stanięcie ponad podziałami, Jana za wymierne wsparcie w postaci tsa, każdego z reprezentantów zwłaszcza: Czoła za wiele cennych rad.
Także publicznie chciałbym wyjaśnić sprawę Hakerussa, który wbrew temu co twierdzą niektórzy, nie został usunięty z reprezentacji. Sam świadomie zadecydował iż na ostatnim meczu zagrać nie chciał, co zabolało mnie, ale decyzję te należało uszanować. My tego szacunku nie okazaliśmy, za co jako taki ostatni akt kapitana, nieistniejącej reprezentacji, oficjalnie w imieniu drużyny przepraszam. A przynajmniej w swoim.
Pozdrawiam.