Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kacik UFO o)  (Przeczytany 3920 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kacik UFO o)
    « dnia: Lutego 09, 2012, 12:20:36 »
    Za trolling, spaming i kurwaing Ban :D

Napewno o nim slyszales, ale pewnie gleboko to w nie wnikales.

Pierwsze skojarzenie to pewnie lol, chyba chodzi o mojego kumpla z klanu, wysse twoj mozg itp.

Ja staram sie podejsc do tego tematu naukowo i ograniczajac sie do ludzkiej technologi.

Dawno temu zanim narodzil sie mesjasz, zydzi nawiali z mezopotami i egiptu, plywal noe z zoo zostaly spisane 2 teksty. Jeden pochodzacy z obecnych indii opowiadajacy o bogach, ktorzy do nich przylecieli i przekazali im soja technologie, lecz uga uga nie umial jej wykorzystac to ja spisal robiac sporo bledow. Kolejni to majowie, bylo to samo, tyklko nie zapisali nic, bo nie znali pisma. Pozniej slychac w kronikach i dziennikach dziwne przypadki spotkan(raczej brednie) i trafiamy do XX-lecia miedzy wojennego.

Cdn.
    Native: Hektor

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    Odp: Kacik UFO o)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 09, 2012, 12:33:45 »
    Najpierw oświeć mnie w jakim języku to napisałeś...czeski,węgierski? Odmiana rosyjsko-polskiego slangu pod mostowego? Bo tego się nie da czytać, język mi się łamie jak próbuje to "rozszyfrować";/
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 09, 2012, 12:34:28 »
    UFO to niezidentyfikowany obiekt latający a nie przyjaciele z odległych planet. Samolot który nagle pojawia się na radarach nie zdając raportu jest określany jako UFO.
    Ale rozumiem że chodzi Ci właśnie o obce cywilizacje. Kiedyś bardzo się tym interesowałem. Po latach czytania, oglądania zdjęć itd. jedyny mój wniosek to że COŚ musi istnieć. Inne formy życia w kosmosie to praktycznie pewniak, biorąc pod uwagę planet i prawdopodobieństwo dobrych warunków na stworzenie życia. Jednak czy nas odwiedzali? Może i tak, jednak wątpię aby dawali się uchwycić zwykłymi aparatami fotograficznymi. Wątpię że pojawiające się "spodki" na niebie to kosmici. To zapewne statki powstałe na ziemii, nieznane jeszcze zwykłym ludziom. Warto odnotować że pierwsze spodki konstruowała III Rzesza pod koniec wojny. Czy zmajstrowali cały to już nie pamiętam, ale zachowały się plany a nawet części. Nie wiem jednak czy udało im się stworzyć taki spodek który startowałby pionowo. Nawet jeśli to wszelkie informacje o tym zaginęły. Pierwsze raporty o latających dyskach pochodzą z USA po wojnie. Jak wiadomo Ameryka i ZSRR rozdarły między siebie osiągnięcia III Rzeszy i tak na prawdę dzięki niej przyspieszyły swój rozwój (Ciekawe jak polecieliby na księżyc bez niemieckich naukowców :P).
    W historii są legendy, podania o przybyszach z gwiazd. Jednak czy możemy je brać od razu za kosmitów? Ciężko powiedzieć. To czy Majowie, Sumerowie, Egipcjanie spotkali się kiedyś z obcą cywilizacją pozostanie niewyjaśnione do czasu odkrycia jakiegoś niezbitego dowodu (w co nie wierzę, nagle poszukają ciała obcych w piramidzie? To nie Holywood :P). Coraz bardziej oddala się ode mnie też myśl że poznamy jakąś obcą cywilizację za swojego życia. Bo niby czemu teraz? Tak na prawdę w kosmosie potrafimy pokonać śmieszne odległości, naszą bronią możemy zniszczyć co najwyżej samych siebie. Gdybać można najdziwniejsze historie i nikt nie udowodni że tak nie było. Jednak kwestie obcych cywilizacji już mnie tak nie bawią, bo to jak interesowanie się oceanem mieszkając na Saharze :P
    Sława!

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 09, 2012, 12:46:20 »
    pisze w jezyku polskim na komorce bez polskich znakow. Nie chodzi o obce cywilizacje, tylko skad wzielo sie zainteresowanie tym tematem wsrod ludzi. Nawet nie dokonczylem, a juz wychodza wnioski.

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 09, 2012, 12:50:03 »
    To nie pisanie bez polskich znaków tylko bełkot. Wybacz ale zrozumienie coś z jakieś paplaniny o żydach przeplatanych z kosmitami i jakimiś wtrąceniami typu "lol" to średnio poprawne zdania.
    Sława!

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 09, 2012, 12:53:56 »
    to sry. Za ok. Godzinke napisze nowy wstepik i zmienie nazwe. Przy obecnym sprzecie nie jestem w stanie tego zrobic :/

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 09, 2012, 12:55:12 »
    Po latach czytania, oglądania zdjęć itd. jedyny mój wniosek to że COŚ musi istnieć.

Tu nie trzeba czytać, oglądać, czy robić nie wiadomo czego... Wystarczy odrobinka wyobraźni i logicznego myślenia. Człowiek, który patrząc w nocy na gwieździste niebo, widząc te wszystkie migające kulki i zdając sobie sprawę, że mnóstwo z tych kulek ma własne układy planetarne (nie wspominając już o innych galaktykach), jednocześnie twierdzi, że Ziemia jest tak zajebista i wyjątkowa, iż w całym Wszechświecie tylko na naszej planecie może istnieć życie i rozwinięte cywilizacje, jest dla mnie zwykłym narcystycznym idiotą.*  :)

*-o ile nie jest człowiekiem fanatycznie religijnym, bo wówczas (zbyt) głęboka wiara go moim zdaniem w pełni usprawiedliwia.

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 09, 2012, 12:56:39 »
    Daed gdy ja czytałem i o tym myślałem internet w Polsce był w powijakach, a programów jak na lekarstwo. W szkole takiego tematu w ogóle nie było. Dziś ludzie powszechnie wiedzą że coś musi być. Kiedyś ludzie powszechnie się śmiali i patrzyli jak na kosmitę ;p
    Sława!

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 09, 2012, 13:14:20 »
    co do cywilizacji pozaziemnych mam nadzieje, ze jakas istnieje, bo wokolo sami ludzie i nudno sie robi:D Co do latajacych stateczkow powiedzialbym genialny umysl ludzki, ktory to opracowal. Szczegolnie zwracam uwage na osiagniecia nazistowskich inzynierow. Podzas wojny alianci slyszac o nich mowili ze to brednie dopuki wywiad tego nie potwierdzal. Podobnie moglo byc z latajacymi dyskami o wiecznym napedzie. Gdyby to byla 100 procentowa prawda to albo zylibysmy w swiecie zrojnowany futurystyczna wojna usa vs zsrr, lub oddychali czystym powietrzem bez spalin i energi atomowej. A tak narazie jezdzimy na drogiej benzynie, dopoki sie nie skonczy. Moze wtedy poznamy prawde?

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 09, 2012, 14:10:15 »
    http://www.youtube.com/watch?v=ywpVfhrNjH0  to jest fajny filmik na ten temat.Szczególnie interesuje mnie sprawa z 1942 z Los Angeles jak nad tym miastem wisiało coś i działa przeciwlotnicze cały cza strzelały do tego niezidentyfikowanego obiektu do czasu aż zniknął.Wie ktoś coś więcej na ten temat?
    Poza tym to jest niemożliwe aby nie istniało życie poza ziemskie.Wszechświat jest za duży i za stary by tak nie było.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2012, 16:17:16 wysłana przez Skrzetusky »

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 09, 2012, 15:58:45 »
    Ja tam sadze ze istnieje inne formy zycia, jednak bardzo prawdopodobne jest ze jestesmy tą najinteligetniejszą (chociaz to tez wątpliwe bo czlowiek tak naprawde wykorzystuje tylko do 10% swojego mózgu[czy jakos tak])
    Retarded are everywhere

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 09, 2012, 16:42:54 »
    Ja tam sadze ze istnieje inne formy zycia, jednak bardzo prawdopodobne jest ze jestesmy tą najinteligetniejszą (chociaz to tez wątpliwe bo czlowiek tak naprawde wykorzystuje tylko do 10% swojego mózgu[czy jakos tak])
    Niektórzy zaledwie 2% do oddychania.
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 09, 2012, 17:07:06 »
    Dziwne, ja na TS rozmawiałem  z UFO. Bardzo przyjemny gość. Zresztą, na tym forum również wylądował i napisał kilka postów.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2012, 17:50:01 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 09, 2012, 17:42:23 »

(click to show/hide)

Dzieki nie wiedzialem

(click to show/hide)
    Retarded are everywhere

Offline Bloomy