Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zemsta >:D  (Przeczytany 5370 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Zemsta >:D
    « dnia: Stycznia 31, 2012, 23:57:53 »
    Ostatnio pewna osoba (dokładniej współlokatorka) ostro mi podpadła i kombinuję jak tu się zemścić;d. Niestety lubię ją na tyle, że nie chcę wyrządzić jej żadnej poważniejszej krzywdy co mocno ogranicza pole do popisu;]. Moje pierwsze pomysły były raczej mało oryginalne:
    - Żelatyna w kiblu- niestety odpada bo korzystamy z tej samej toalety;p.
    - Zafundowanie jej "przesranego" weekendu przy pomocy jakichś środków przeczyszczających :D
    Żadne inne (mało drastyczne) pomysły nie przychodzą mi do głowy więc liczę na wasza pomoc. Dodam, że mam dostęp do wszystkiego począwszy od bielizny i jedzenia, przez rzeczy osobiste i na szczoteczce do zębów i ogólne środkach higieny skończywszy;].
    Liczę na ciekawe pomysły >:]

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Zemsta >:D
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2012, 09:27:20 »
    Oglądałaś poranek kojota?  W tym filmie było coś o szczoteczkach do zębów ;-)

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 01, 2012, 09:32:24 »
    Mszczą się słabi
    Retarded are everywhere

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 01, 2012, 10:59:56 »
    Co z ciebie za "chłop" że na kobiecie,słabszej istocie chcesz się mścić?? Są pewne zasady i dobre maniery,a te widzę w obecnych czasach są gatunkiem wymierającym. Kup Jej bukiet kwiatów,i  poproś o rozejm,cokolwiek by nie zrobiła.Możliwe że wywrze to na niej duże wrażenie i sama przemyśli fakt aby już więcej Ci nie podpadać.
    Nie baw się w barbarzyńce..."za włosy i krzaki"...ludzie....
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 01, 2012, 13:34:26 »

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 01, 2012, 13:51:12 »
    Co z ciebie za "chłop" że na kobiecie,słabszej istocie chcesz się mścić?? Są pewne zasady i dobre maniery,a te widzę w obecnych czasach są gatunkiem wymierającym. Kup Jej bukiet kwiatów,i  poproś o rozejm,cokolwiek by nie zrobiła.Możliwe że wywrze to na niej duże wrażenie i sama przemyśli fakt aby już więcej Ci nie podpadać.

... a może w nagrodę coś jeszcze dostaniesz;]

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 01, 2012, 14:07:45 »
    Nie prosiłem o umoralnianie mnie, szczególnie przez osoby, które nie znają sytuacji. Powiem tylko, że spieprz** pewną sprawę co dotknęło mnie na tyle, że mógł bym z czystym sumieniem puścić jej ładną wiązankę "jobów" i poszukać innego mieszkania. Pamiętam jeszcze jak wrzucałem jej robaki we włosy w piaskownicy i jest moją współlokatorką od prawie 2 lat. Zawsze nam się super układało więc nie chciał bym kończyć tej znajomości. Zamiast tego wolał bym wywinąć jej jakiś niegroźny numer w ten sposób dając upust żądzy mordu i spuścić trochę z tonu.
    Ehhh... Jak łatwo rzucać frazesami nie mając pojęcia o sytuacji... Najzabawniejsze jest to jak większość takich ludzi komentuje stojąc z boku a jak zachowuje się będąc obiektem jakichś przykrych zdarzeń...

Tak więc proszę. Jeśli nie macie nic sensownego do napisania prócz morałów na temat manier i bycia dżentelmenem to darujcie sobie;].
    Jeśli jednak macie jakiś pomysł odnośnie pierwszego posta nie krępujcie się i pozwólcie sobie popuścić wodzę fantazji;d.

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 01, 2012, 14:38:35 »
    Mogę ci pomóc, ale potrzebuję kilku informacji.

1. Jakie jedzenie lubi, jakie potrawy, czy przyprawia je na ostro, czy nie. Chodzi o jej smaki generalnie, bo co z tego, że dorzucisz "kilogram" papryczek czili, jeśli ona powie "ale smaczne". Taki przykład.

2. W co się ubiera. Spódniczki, sukienki, zwykłe spodniej - jeansy, sztruksy? W razie, gdybyś chciał coś niecoś pokombinować z ubraniami.

3. Czy na noc zakłada zwykłą koszulę nocną, czy może piżamę? Garść igieł z jakiejś sosny napakowana do jej piżamy (najlepiej spodni! :D) może załatwić sprawę.

4. Czy zależy ci na tym, żeby nie zorientowała się, że to ty?

5. Czy liczysz się z kosztami własnymi? Czy liczysz się z JEJ kosztami własnymi? Można by pobawić się klejem, żywicą i takimi tam, ale to może skończyć się porwaniem ubrania itp.

6. Czy jesteś wystarczająco wredny, żeby zabawić się jej kosmetykami? Odpowiednio duża dawka odpowiedniego składnika dorzuconego do np. płynu do higieny intymnej może być szalenie skutecznym środkiem pacyfikującym. Jednak może się to skończyć (nie musi) źle. Tzn. ona już nigdy ci tego nie wybaczy xD

7. Jak szybko chcesz dokonać zemsty? Jesteś w stanie poświęcić się i poczekać do jakiegoś gorszego dla niej dnia? Kolokwium na studiach, miesiączka itp. spotęgują efekt. Uwierz mi, wku...rzenie kobiety w takie dni może być piorunujące. Dla ciebie też. No i gdzie jest twoja granica wredności, raz jeszcze? Czy chcesz umierać długo i boleśnie po sprawieniu jej psikusa? :)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2012, 14:44:06 wysłana przez Dravic »
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 01, 2012, 15:03:19 »
    Mogę ci pomóc, ale potrzebuję kilku informacji.

1. Jakie jedzenie lubi, jakie potrawy, czy przyprawia je na ostro, czy nie. Chodzi o jej smaki generalnie, bo co z tego, że dorzucisz "kilogram" papryczek czili, jeśli ona powie "ale smaczne". Taki przykład.

2. W co się ubiera. Spódniczki, sukienki, zwykłe spodniej - jeansy, sztruksy? W razie, gdybyś chciał coś niecoś pokombinować z ubraniami.

3. Czy na noc zakłada zwykłą koszulę nocną, czy może piżamę? Garść igieł z jakiejś sosny napakowana do jej piżamy (najlepiej spodni! :D) może załatwić sprawę.

4. Czy zależy ci na tym, żeby nie zorientowała się, że to ty?

5. Czy liczysz się z kosztami własnymi? Czy liczysz się z JEJ kosztami własnymi? Można by pobawić się klejem, żywicą i takimi tam, ale to może skończyć się porwaniem ubrania itp.

6. Czy jesteś wystarczająco wredny, żeby zabawić się jej kosmetykami? Odpowiednio duża dawka odpowiedniego składnika dorzuconego do np. płynu do higieny intymnej może być szalenie skutecznym środkiem pacyfikującym. Jednak może się to skończyć (nie musi) źle. Tzn. ona już nigdy ci tego nie wybaczy xD

7. Jak szybko chcesz dokonać zemsty? Jesteś w stanie poświęcić się i poczekać do jakiegoś gorszego dla niej dnia? Kolokwium na studiach, miesiączka itp. spotęgują efekt. Uwierz mi, wku...rzenie kobiety w takie dni może być piorunujące. Dla ciebie też. No i gdzie jest twoja granica wredności, raz jeszcze? Czy chcesz umierać długo i boleśnie po sprawieniu jej psikusa? :)

O takie wypowiedzi mi właśnie chodziło;]

1. Lubię gotować więc ja zwykle to robię;]. Tak więc je to co ja przygotuję;d. Podobnie jak ja lubi proste, treściwe, polskie żarcie;d. Tak więc wszelkiej maści gulasze, kapusty, kartacze, gołąbki itp., itd.;d. Z reguły je wszystko i raczej nie grymasi ale z doświadczenia wiem, że nie przepada za kwaśnymi smakami.
    2. Chyba nie zwracam na takie rzeczy zbytniej uwagi:D. Wiem tylko, że ubiera się całkiem ładnie;d. Nosi zarówno spódniczki jak i wszelkiej maści spodniopodobne ciuchy(nie znam dokładnej terminologii)
    3. Bielizna albo krótka pidżama z koszulką na ramiączkach.
    4. No BA:D! Zamierzam po fakcie spojrzeć jej w oczy i powiedzieć, że jesteśmy kwita;d.
    5. Wolał bym nie narażać jej ani siebie na jakieś większe koszty.
    6. Jak mówiłem nie chcę wyrządzić jej krzywdy ani (przesadnie) oszpecić.
    7. Od soboty aż do wtorku ma wolne i wiem, że ma pewne plany;]... Między innymi stąd mój pomysł z "przesranym" weekendem >:].

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 01, 2012, 15:38:22 »
    Co z ciebie za "chłop" że na kobiecie,słabszej istocie chcesz się mścić?? Są pewne zasady i dobre maniery,a te widzę w obecnych czasach są gatunkiem wymierającym. Kup Jej bukiet kwiatów,i  poproś o rozejm,cokolwiek by nie zrobiła.Możliwe że wywrze to na niej duże wrażenie i sama przemyśli fakt aby już więcej Ci nie podpadać.

Bardzo współczuję takim osobom. To znaczy takim jak Ty, Aldred. Bo to musi być bardzo przykre, 100% rzeczy brać maksymalnie na poważnie i nie zdawać sobie sprawy co to znaczy ,,żart'', przy okazji wymachując na prawo i lewo dżentelmeńskim obowiązkiem. :) Poza tym... przepraszać kogoś za JEGO błąd? Masochista do sześcianu...

Ja na Twoim miejscu Michał bym nie fundował jej żadnych strat własnych, cielesnych ani nic z tych rzeczy. Bardziej bym polecał zrobienie jej w konia, nabranie na jakiś wyszukany wkręt, nie za bardzo chamski ale wystarczająco przekonujący żeby kopara jej opadła jak się zorientuje. ;) Wymagałoby to od Ciebie trochę umiejętności aktorskich, ale dla chcącego nic trudnego. Powodzenia. >:D
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 01, 2012, 15:47:17 »
    Ja ci radzę to zostawić i nie bawić się w dziecinne żarty, nigdy nie wiesz jakie możesz mieć jeszcze relacje z tą osobą a nie warto toczyć ,,wojen" gówno wartych (bo wszystkie takie są)

Jeżeli nie wiem, dokucza ci, znęca się nad tobą czy coś to po prostu powiedz jej w twarz co o niej myślisz i da sobie spokój (chyba najlepsze rozwiązanie, głupie żarty mogą tylko zaostrzyć sytuacje, a jeżeli masz jaja by jej powiedzieć w twarz co o niej myślisz to nie dość że ją zgasisz to i jeszcze ten konflikt)
    Retarded are everywhere

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 01, 2012, 16:19:01 »
    Nie prosiłem o umoralnianie mnie, szczególnie przez osoby, które nie znają sytuacji. Powiem tylko, że spieprz** pewną sprawę co dotknęło mnie na tyle, że mógł bym z czystym sumieniem puścić jej ładną wiązankę "jobów" i poszukać innego mieszkania.

Tia tylko co na to mama;) Skasuj młodszej siostrze Facebooka i po sprawie;o

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 01, 2012, 16:52:54 »
    Jeśli to by była jego siostra to dlaczego tylko dwa lata z sobą mieszkają?
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 01, 2012, 23:52:03 »
    Jeśli to by była jego siostra to dlaczego tylko dwa lata z sobą mieszkają?
    Bo to moja dawno zaginiona syjamska siostra ze strony stryja od strony teścia;[... Fb już jej próbowałem skasować ale gdyby jeszcze ktoś nie wiedział konta na mordoksiążce nie da się usunąć;].

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 02, 2012, 00:04:58 »
    Otwórz jej komputer. Zrób zdjęcie pulpitu. Zaznacz wszystkie ikony i je skasuj. Wstaw wcześniej zrobione zdjęcie jako tło pulpitu. Stary, ale sprawdzony trick. Jest dużo więcej fajnych numerów, które można wykręcić, ale to już wyższa szkoła jazdy. Przecież napisać program i rozprowadzić go choćby przez pendrive to nie problem, right? A taki program... może wszystko.
    A co do konta na fejsbuku - usun wszystkich znajomych, wykasuj wszystkie zdjecia, napisz przekonywującą głupotę (Spróbuj zaprosić kilkunastu ludzi na "domówkę")... plus jesli korzysta z ulubionych to możesz zmienić jej adres fejsbuka na jakąś powtarzajacą się, samo-otwierającą się stronę. Jest takich kilka, można poszukać. Albo jesli znasz hasło na fejsa wystarczy je zmienić i tyle. Oooch, jest tyle możliwości. Ale zrobienie formata to już według mnie przesada, pamiętaj.