U, widzę, że się na mnie zwalili wszyscy.
@Alkhadias - Ja czytałem treść tej umowy.
@Rybopiotr - Jeśłi zostałoby to odkryte przez kogoś (w co wątpię szczerze) to zostało by do administracji wysłane pismo, tak samo jak było w przypadku Megauploadu, i dopiero, jeśli te treści nie zostałyby usunięte, Tawernę by zamknięto. Za to te trolliki miałyby problem, bo w związku z artykułem 2.2 paragrafem 1., można by ich było wezwać do zapłaty. I nie tylko, na stówę znalazło by się sto innych artykułów :)
@krahelek - Jeśli tak bardzo by mi na tym zależało, to bym po prostu usunął ścieżkę dźwiękową. A zresztą, naprawdę wierzysz, że będą kogoś ścigać za takie bzdury? O ile naszej kochanej policji zechce się coś zrobić, to zdejmą popularne serwisy z torrentami, itd. Na więcej nie liczę, chociażby było by miło.
@Skrzetusky - to, czy strona sejmu i premiera padła mi wisi, nie popieram ani PO, ani PiSu, ani w ogóle żadnej z istniejących partii. Jeśli ktoś użył w gameplayu treści, do których nie miał prawa, to nie powinien ich używać, i tyle, proste jak drut. Np. taki Mat Berserker, nasz forumowy znajomy, do użycia kawałków Sabatona w klipach swojego moda, musiał uzyskać, i uzyskał zgodę od posiadaczy praw.