Kto normalny porównuje jakiś skład z modem... to tak jakbyś porównał tego deluge'a z jakimś klanem do niego
I mam jeszcze jedno pytanie... Dlaczego Twój pierwszy post odnośnie naszej gry jest dopiero gdy ledwo przegraliśmy? Też należych do tych co się tylko porażkami interesują? W każdym razie nam nie pomagasz przed ostatnim meczem.
Oczywiście, że to nie była moja pierwsza wiadomość odnośnie reprezentacji, wcześniej już wypowiadałem się na jej temat i to raczej w dobry sposób. Nie mam się jednak zamiaru tłumaczyć. Nie róbcie ze mnie potwora, który chce skrytykować reprezentacje po jej przegranej. To że nie pasuje Wam moje zdanie, które w większości odnosiło się do wypowiedzi Dziooba to zupełnie inna sprawa. A jeśli chodzi o pierwszą część Twojej wiadomości... Też się dziwie, kto normalny porównuje modyfikacje z reprezentacją. A takie porównanie padło wcześniej, kiedy to Gorn powiedział, żebym zajął się śmiesznymi modami, co dla mnie jest jasnym przekazem. Reprezentacja i wyskilowana gra- respekt, modyfikacje- śmieszne. I w tym miejscu prosiłbym żeby nie czytać między wierszami. Gdybyście faktycznie wiedzieli ile osób pracuje i interesuje się ( pozostańmy przy...)The Deluge a ile osób jest zainteresowana poczynaniami reprezentacjami to zrozumielibyście moja irytacje słowami Gorna i teraz już również Dziooba.
A to świadczy o Waszej tawernianej mentalności. Reprezentacją zajmuje się o wiele więcej osób niż Waszym śmiesznym modem. Tylko wystarczy wyglądnąć zza zacofanego podwórka. Z jednej strony to dobrze, że osoby obojętne na to się nie interesują, ale z drugiej, szkoda że bardziej reprezentacją zajmują się ludzie zza granicy niż jej własny naród. W każdym bądź razie...
Popatrz na szacunek zagranicznych graczy do nas, do Reprezentacji, WV czy Trinity, a popatrz na szacunek do innych klanów Polskich.
Zacofane podwórko, czyli co? Na TaleWorlds macie wielki szacunek i tłumy walą żeby Was podziwiać i gratulować? Piszecie, że to ja porównuję znaczenie reprezentacji do modyfikacji a już drugi raz nazywanie moda "śmiesznym". To chyba o czymś świadczy. Brak mi słów jakich argumentów używacie w tej dyskusji- szacunek za granicą:D I tutaj naprawdę ujawnia się zacofane podwórko, kiedy nie macie pojęcie a już na pewno Ty Dzioobie czym jest moding dla sceny na której zyskałeś tak wielki szacunek i uznanie:)
Żeby trochę zobrazować cała sytuacje podsumuje to co się tutaj dzieje. Chciałem wypowiedzieć się na temat reprezentacji, Wam się to nie spodobało więc zaczęliście krytykować modyfikacje, którymi w Waszym mniemaniu przez ostatnie 2 lata się zajmowałem (co w większości można nazwać bzdurą). Wjechaliście na modyfikacje w bardzo rzeczowy sposób mówiąc że są śmieszne ( nie ukrywajmy, że chodzi głównie o The Deluge). Kiedy zacząłem ich bronić nagle stałem się wrogiem reprezentacji. Mam swoje zdanie co do tego, którego nie zmienię. Jeśli uważacie, że reprezentacja dla sceny Warbanda jest bardziej znacząca od modyfikacji ( muszę użyć po raz kolejny tego słowa! Które są śmieszne!:P) to jesteście w wielkim błędzie i świadczy tylko o waszej nieświadomości na czym ta scena jeszcze się opiera.
PS. Dzioob i jeśli śmiesz pisać o jakimkolwiek dojrzałym zachowaniu i potem pisać wiadomości iście z piaskownicy:
To jak tak chętnie graliście z Ukrainą, to może chętnie zagracie z Polską?
Chętnie poćwiczy skoro tacy dobzi jesteście... Chociaż sądzę, że Ukraina po wygraniu 13 rund po prostu wyszła z serwera...
To chyba sobie kpiny robisz.
PS. Miło mi, że nazwałeś mnie Okawiankiem. Nazywa mnie tak pewna bardzo mi bliska osoba, odrazu o niej pomyślałem:D
O mnie? Jestem naprawdę wzruszony...