Nick w grze: Glaedr
Twój obecny klan:
Klany, w których byłeś
SZ (rozpadł się)
22nd (po 2 miesiącach gry w 22nd przeprowadziłem się, straciłem kontakt na kilka miesięcy i jakoś już nie wróciłem)
REF (odszedłem/zostałem wyrzucony - kto co woli)
SRT (rozpadło się, byłem w nim tylko około miesiąca)
WV (najdłużej byłem chyba w WV, jednak szybko przeszedłem na cRPGa i skończyłem z Native, nigdy nie zostałem oficjalnie wyrzucony, ani nie odszedłem, jednakże od dawna nie jestem aktywny tak więc nie wpisałem go jako mój obecny klan)
Sekcja, w której się czujesz najlepiej:
Młoty, piki i wszelka inna broń rzadko używana.
Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?
1h+tarcza 13, 2h: 13, manual: 10, strzelec: 10, konny: 8
Ulubiona frakcja:
Rhodokowie/Nordowie
Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?
Po kilku latach coś tam jednak potrafię, całkiem dobrze gram zespołowo, nie raz dowodziłem, nie raz byłem zwykłym szeregowcem. Nie będę sie specjalne rozpisywał, gdyż Dzioob wybiera skład - myślę, że sam najlepiej zna moje wady i zalety.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?
Gdyby nie "Są również osoby z poprzedniej edycji NC, które jeszcze muszą się określić, ale jeżeli taki ktoś powie "Tak" to automatycznie wskakuje." to pewnie nie napisałbym nawet podania. Liczę się z tym, że jest wiele osób ode mnie lepszych w manualu czy chamberowaniu dlatego nie mogę napisać, że jestem pewien przyjęcia. Grałem w Nation Cup'ie dwa lata temu w podstawowym składzie, dlatego chyba zaliczam się do grupy z powyższego cytatu. Wiem ile znaczy taktyka i słuchanie się rozkazów, żadna inna gra nie cieszy mnie tak jak Warband i ubicie kilku przeciwników z kolei. Z głównym składem grałem nie raz więc ze zgraniem chyba też nie będzie problemu. Jeżeli zagram to się bardzo ucieszę i postaram się nie opuścić żadnego meczu, jeżeli nie to do nikogo nie będę miał pretensji.