Dobra, niby skończyłem już przygodę z WB, jednak WB jak narkotyk... kusi :P
Tak więc na dniach zapewne powróce i przy okazji, napisze tutaj coś :P
Nick w grze: Kamillo, Heinrich, Kafar (pogrubione to najczęściej używany)
Twój obecny klan: brak
Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): IPL (kłótnia z kilkoma osobami, ogólnie nie podobało mi się to, że dla klanu Native zaczął tracić urok), PE (był plan skończyć z WB... jednak powoli pękam), Sarrdakin (rozpadł się).
Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Piechota
Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
Raczej jestem krytyczny w samoocenianiu się, ale sprobuje:
1h + tarcza - 12/15
2h - 9/15
manual - 10/15
konny - 6-7/15
Strzelca nie oceniam, gdyż nim w ogóle nie gram.
Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję): W każdej coś lubie, jednak najbardziej lubie Nordów i Vegsów.
Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?: ATC :P Żart. Nie, naprawde ciężko mi jest ocenić co mogę wnieść. Jak pisałem, jestem raczej osobą z niską samooceną, romantykiem, więc nie wiem co mogę wnieść. Zapewne w wolnej chwili mogę streścić Wam "Kordiana" Juliusza Słowackiego.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Oj tam od razu "powinniśmy". Chcę sprawdzić czy mam szanse, chociaż wątpie ( patrz nawiązanie do samooceny). Ale skoro już pytacie... ktoś musi zastąpić Manie :P Joke ofc.
Pozdrawiam !