Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57295 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wojan
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #90 dnia: Stycznia 21, 2012, 21:00:49 »
    Jak to mówią ,,Kto nie ryzykuje, nie zyskuje'' czy jakoś tak :D

Nick w grze: HITMEN_Wojan, DziadZChmur

Twój obecny klan:HITMEN

Klany, w których byłeś:VG(rozwiązane)

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Strzelec

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?: 1h-12, 2h-12, manual-12,strzelec-15, konny-1

Ulubiona frakcja: Vaegirowie/Rhodocy

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Siebie,swojego skilla, swój łuk/kusze i pełno nabitych fragów xD

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?
    A dlaczego nie powinniście mnie wybrać?? Już w Warbanda mam sporo godzin przegranych,były lepsze i gorsze dni. Jeśli ping mi nie przeszkodzi to sekundy zamieniam w fragi. Słucham dowódcy, mam oczy dookoła głowy. Potrafię strzelać celnie(oczywiście jak ktoś wbiegnie pod strzałem to cóż :D ). Nigdy nie paliłem się by napisać podanie do reprezentacji, bo wiedziałem,że skład i tak jest ustalony, ale pewna osobą powiedziała,że spróbować zawsze można. Jeśli dostane się do reprezentacji to będę głosił pokój na świecie i pomagał ubogim ludziom xD

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #91 dnia: Stycznia 21, 2012, 21:39:55 »
    Dobra, niby skończyłem już przygodę z WB, jednak WB jak narkotyk... kusi :P
    Tak więc na dniach zapewne powróce i przy okazji, napisze tutaj coś :P

Nick w grze: Kamillo, Heinrich, Kafar (pogrubione to najczęściej używany)

Twój obecny klan: brak

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): IPL (kłótnia z kilkoma osobami, ogólnie nie podobało mi się to, że dla klanu Native zaczął tracić urok), PE (był plan skończyć z WB... jednak powoli pękam), Sarrdakin (rozpadł się).

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Piechota

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
    Raczej jestem krytyczny w samoocenianiu się, ale sprobuje:
    1h + tarcza - 12/15
    2h - 9/15
    manual - 10/15
    konny - 6-7/15
    Strzelca nie oceniam, gdyż nim w ogóle nie gram.

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję): W każdej coś lubie, jednak najbardziej lubie Nordów i Vegsów.

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?: ATC :P Żart. Nie, naprawde ciężko mi jest ocenić co mogę wnieść. Jak pisałem, jestem raczej osobą z niską samooceną, romantykiem, więc nie wiem co mogę wnieść. Zapewne w wolnej chwili mogę streścić Wam "Kordiana" Juliusza Słowackiego.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Oj tam od razu "powinniśmy". Chcę sprawdzić czy mam szanse, chociaż wątpie ( patrz nawiązanie do samooceny). Ale skoro już pytacie... ktoś musi zastąpić Manie :P Joke ofc.

Pozdrawiam !

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #92 dnia: Stycznia 21, 2012, 22:55:44 »
    Klany, w których byłeś:VG(rozwiązane)

Wojanie myślę, że wstydem jest wstydzenie się swojej przeszłości, chyba jeszcze gdzieś byłeś?
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #93 dnia: Stycznia 21, 2012, 23:18:00 »
    Proszę nie brać pod uwagę mojego podania, mam ważniejsze sprawy na głowie ^^

Jak chcesz się dostać, to wejdź na TS, i zaśpiewaj dzioObowi to :
    (click to show/hide)

Podkładu szukajcie na własną rękę.

No cóż, tak jak napisał Argaleb, faworyt jeszcze nigdy nie wygrał, lecz to dopiero 2`wu letnia tradycja, liczymy że od się zmieni.

Offline SirKula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Stycznia 22, 2012, 00:01:32 »
    Wojanie myślę, że wstydem jest wstydzenie się swojej przeszłości, chyba jeszcze gdzieś byłeś?
    A ty wszedziei musisz sie wpychac i kazdego pouczac/zwracac uwage? o.O
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #95 dnia: Stycznia 23, 2012, 15:29:56 »
    Nick w grze: Teoiss

Twój obecny klan:PE

Klany, w których byłeś: RTF(chwilowo),KoH

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Piechota

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?: 1h+tarcza:9/15  2h: 12/15  Manual: 10/15  Konny: 7/15  Łucznik: 9/15

Ulubiona frakcja: Nordowie/Vaegirowie

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? skilla, Brak troll owania

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Ponieważ potrafię dobrze grac,Trochę mobilizować zespół, i wnosic dobry nastrój do zespołu

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #96 dnia: Stycznia 23, 2012, 15:47:30 »
    Nick w grze: Arthasan

Twój obecny klan: brak

Klany, w których byłeś: TFW(Tawerna Four Ways), SB(SZ,ŚZ, Święty Zastęp, Sacred Band) - rozpad obu, REF(przejście graczy na Ciemną Stronę Mocy - cRPG), SRT(kłótnie, niedojrzałość członków), IPL(brak aktywności, obecnie sprawa wygląda inaczej, gram stale)

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Konnica

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?: 1h+tarcza:12/15  2h: 9/15  Manual: 7/15  Konny: 13/15  Łucznik: 9/15

Ulubiona frakcja: Vaegirowie/Rhodokowie

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Doświadczenie dwóch i pół lat gry w samego Warbanda, nie licząc podstawowego Mount&Blade, niemałe umiejętności, spokój, opanowanie, umiejętność radzenia sobie w każdej sytuacji

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Uważam, że potrafię radzić sobie ze stresem, tremą podczas ważnych meczy, jestem obecnie dostępny 24/7 i chętny do gry. Znam tę grę dłużej, niż praktycznie każdy, kto zgłosił się do składu. Liczne mecze, które rozegrałem dały mi doświadczenie i umiejętności, które chciałbym wnieść do drużyny.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #97 dnia: Stycznia 23, 2012, 20:51:29 »
    Arthasan?? Weź mnie nie rozśmieszaj. Doświadczenie? Wbijasz raz na rok i ssiesz strasznie na serwerach dajesz se obciągać jakims Spartom rycerzyku!!!!Hah!!! że niby grasz od bety a taki argaleb cie jedzie włócznią! 13/15? Nawet jak trenowałbyś nie dam ci 1/15 lamusie co do opanowania i zachowania liżesz tylko tyłki nic nie potrafisz i śmiechem jest takie podanie do reprezentacji wszędzie tyllko się popisujesz "grałem w betę" - gówno mogłeś sobie grać "ach te czasy" też piszesz to też nikogo nic nie obchodzi i na nikim już od dawna nie robisz wrażenia

Ty rowniez na nikim nie robisz wrazenia. 2 warny.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 24, 2012, 14:59:53 »
    Tak nalezy usunac ten spam + post arthasana za trolling (chyba)
    Retarded are everywhere

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 24, 2012, 15:17:26 »
    Arthasana? Nie widze powodu, bo go znam i nie sadze by dla jaj pisal. Niech nikt nie krytykuje zgloszen, bo nie Wy jestescie od oceniania.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2012, 15:44:27 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 24, 2012, 16:45:29 »
    Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?: 1h+tarcza:12/15  2h: 9/15  Manual: 7/15  Konny: 13/15  Łucznik: 9/15

Prowokator i troll !! Argaleb poza skalą!!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 24, 2012, 16:53:59 »
    Z tego co widzę, część osób przecenia w podaniu swoje umiejętności. Np. taki Pysio dał sobie "1h+tarcza : 12".. kurde... nie wiem z kim się on porównywał. Ale pewnie porównywałeś skilla z Deathmatcha na serwerze pewnego klanu na literę "I", gdzie poziom jest..[ten wielokropek wszystko mówi].
    Cóż, pozostaje grzecznie czekać na werdykt DzioOba co do składu i nie przejmować się tym, że 80% zgłoszonych przeceniła siebie w podaniach.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 24, 2012, 20:11:37 »
    Kamillo, wszystko tak czy siak wyjdzie na testach ;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 24, 2012, 20:50:21 »
    Z tego co widzę, część osób przecenia w podaniu swoje umiejętności. Np. taki Pysio dał sobie "1h+tarcza : 12".. kurde... nie wiem z kim się on porównywał. Ale pewnie porównywałeś skilla z Deathmatcha na serwerze pewnego klanu na literę "I", gdzie poziom jest..[ten wielokropek wszystko mówi].
    Cóż, pozostaje grzecznie czekać na werdykt DzioOba co do składu i nie przejmować się tym, że 80% zgłoszonych przeceniła siebie w podaniach.

Niewiem gdzie ty widziałeś moje podanie skoro nawet je nie złożyłem ...
    [ten wielokropek wszystko mówi].

Jednak nick "Pysio" a "Krzyn" nie są łudząco podobne  ...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2012, 20:57:25 wysłana przez pysio955 »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #104 dnia: Stycznia 24, 2012, 20:53:56 »
    Pewnie chodziło mu o Krzyna który swoją drogą ładnego edita trzasnął po poście Kamillo podmieniając nieco niektóre elementy w podaniu ;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012