Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57551 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 21, 2012, 01:02:03 »
    Dokładnie, to dzioob jest kapitanem reprezentacji. Jeżeli nie ma zamiaru uwzględnić nadesłanych podań, to ma prawo to zrobić.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 21, 2012, 01:02:43 »
    Nie wiem czyim multikontem jesteś, ale raz mi się na dowodzenie zebrało, dostałem swoją szanse, a po bodajże 40 dniach zrezygnowałem z powodu braku czasu, efekty mojego przywództwa ujrzałem po wywiadówce w szkole, dzięki czemu w grudniu nie byłem na komputerze ( okrutne, wiem )
    w OFR mam powiedzmy - trochę mniej rzeczy na głowie, akurat tyle by spokojnie liderować, a zarazem nie marnować za dużo czasu. Co do Polskiej repry, to Dzioob był i jest kapitanem i trzeba to zaakceptować. Mi też nie podoba sie , że nasz skład niewiele będzie się różnił od tego sprzed roku i choć wiem, że mam nikłe szanse na wejście do niej to jednak wolałbym zostać skreślonym z listy w uczciwych naborach do składu.
    Świeżak napisz to ze swojego prawdziwego konta :P

Dzioob - nie bierz do składu Netomana :P dostałeś PW z wywiadem?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2012, 01:08:12 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 21, 2012, 01:10:13 »
    (...) jest masa ludzi którzy są ambitni, aktywni i znają polską scenę mają też doświadczenie w przewodzeniu ludźmi, np. Blacha z OFR, Kula z ŻeliPaPa, Blackhawk czy Sir_Luca(...)

Mnie w to nie mieszajcie. Mogę mecze transmitować, mogę mecze nagrywać ale z wami (graczami) użerał się nie będę, wystarczyło mi szopki rok temu... I dobrze wam radzę, chcecie żeby nasza reprezentacja ten turniej wygrała? Dajcie w spokoju działać JEDNEJ osobie od początku do końca. Taka jest prawda, zwycięskiej drużyny się nie rozwala tylko ewentualnie wzmacnia. Jeśli przegrają będzie można dzioOba rozliczyć, teraz nie mam mu nic do zarzucenia.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Grzewit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 21, 2012, 11:43:59 »
    Tak jest jak nasza reprezentacje przegra to zlinczujemy dzioOba :D

A tak btw. Luca ma rację. dzioOb, gorN, Argaleb, Harman, Sir Michał, Okocha i Szymek są mistrzami świata więc nie widzę tej reprezentacji bez nich więc Świerzaku (nie wiem czyim multikontem jesteś) nie hejć ich bo są najlepszymi graczami jakimi możemy wystawić.
    BTW.2
    Hetman skończył z nativem więc raczej w mistrzostwach nie weźmie udziału :P
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline SirKula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 21, 2012, 12:15:31 »
    To ma byc reprezentacja, a nie domowe przedszkole ;D
    Skoro sie nie dostaniecie to znaczy ze jestescie za slabi, proste..to nie jest jakis mecz 90v90 tylko mistrzostwa swiata i oczywiscie Polska chce to wygrac.
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Gruuuubyyy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 21, 2012, 12:29:07 »
    Nick w grze: Krzyżak

Twój obecny klan: PE

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?): RTF ( brak treningów, mała chęć gry w WB ), VG ( odszedłem z powodu trollingu )

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Od początku gry gram konnym, ewentualnie mogę zagrać kuszą/łukiem.

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) 1h+tarcza - 9/ 2h - 9/ manual - 10,530/ strzelec - na łuku i kuszy 10/ konny 12,999

Ulubiona frakcja: Vaegirzy

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Mojego uber pro skilla rzecz jasna.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Bo jestem patriotą i innej opcji nie ma.

Podanie Krzyzaka, nie mógł sam napisać, bo ma BANA

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 21, 2012, 15:25:13 »
    Tak jest jak nasza reprezentacje przegra to zlinczujemy dzioOba :D
    Panowie Szlachta! Ja nie ma zamiaru tu w żaden sposób linczować dzioOba, chciałbym jedynie merytorycznej dyskucji, doceniam go jako świetnego dowódcę i trzeźwo patrzącego na świat młodego wojownika naszych czasów. Co do jego CV warbandowego nie mam nic do zarzucenia, no może jedynie popełnił błąd zostawiając REF bez godnego następcy ale każdy może sobie pozwolić na małe wykroczenie. Uważam jedynie że poczynaniom dzioOba można by nadać nowy właściwy bieg, musimy myśleć przyszłościowo, reprezentację owszem buduje się na fundamencie doświadczenia, ale żeby zaprawa chwyciła ważny jest ogień w sercach zawodników a żeby on mógł płonąć potrzebować będziemy powiewu świeżości, i tu mają szansę zaistnieć nowi jeszcze dobrze nie znani ale równie utalentowani zawodnicy tacy jak Krzyn, eRRor, czy Goku. Zadajmy sobie wspólnie pytanie co nas czeka za rok za dwa trzy a może nawet cztery lata, Ci którzy dzisiaj zdobywają mistrzostwa pewnie już nie będą grać, kto ich zastąpi i jaki dorobek po sobie zostawi dzisiejsza Reprezentacja czy podzieli się wiedzą i doświadczeniem czy jednak odizoluje i schowa wiedzę tajemną za kurtyną kłamst oszczerstw i zakulisową pajęczyną intryg. Przemyślmy to zanim będzie za późno.

PS. Co do zarzutów o multikonto, szkoda gadać, nie czułem przedtem potrzeby pisania postów na tawernie więc nie zakładałem konta, ale reprezentacja Polski jest naszym wspólnym interesem więc wszyscy mamy prawo o nią zadbać, nie ja jedyny uaktywniłem się ostatnio na tawernie. Jakbyś chciał mieć ze mną przyjemność to zapraszam na serwery DR czy IG, staram się grać z najlepszymi, na polskich serwerach mogłeś mnie spotkać pod nickami Ulfric, Sabotai, Renegejt, Cristof czy RalofPL.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2012, 16:19:59 wysłana przez Swiezak »
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 21, 2012, 15:41:27 »
    Panowie Szlachta! Ja nie ma zamiaru tu w żaden sposób linczować dzioOba, chciałbym jedynie merytorycznej dyskucji, doceniam go jako świetnego dowódcę i trzeźwo patrzącego na świat młodego wojownika naszych czasów. Co do jego CV warbandowego nie mam nic do zarzucenia, no może jedynie popełnił błąd zostawiając REF bez godnego następcy ale każdy może sobie pozwolić na małe wykroczenie. Uważam jedynie że poczynaniom dzioOba można by nadać nowy właściwy bieg, musimy myśleć przyszłościowo, reprezentację owszem buduje się na fundamencie doświadczenia, ale żeby zaprawa chwyciła ważny jest ogień w sercach zawodników a żeby on mógł płonąć potrzebować będziemy powiewu świeżości, i tu mają szansę zaistnieć nowi jeszcze dobrze nie znani ale równie utalentowani zawodnicy tacy jak Krzyn, eRRor, czy Goku. Zadajmy sobie wspólnie pytanie co nas czeka za rok za dwa trzy a może nawet cztery lata, Ci którzy dzisiaj zdobywają mistrzostwa pewnie już nie będą grać, kto ich zastąpi i jaki dorobek po sobie zostawi dzisiejsza Reprezentacja czy podzieli się wiedzą i doświadczeniem czy jednak odizoluje i schowa wiedzę tajemną za kurtyną kłamst oszczerstw i zakulisową pajęczyną intryg. Przemyślmy to zanim będzie za późno.
    Z jednej strony masz rację, z drugiej strony wyolbrzymiasz.
    To co mówisz, to prawda. Świeża krew zawsze jest dobra, pod warunkiem, ze oprócz tego ma się mocny fundament w postaci starych sprawdzonych weteranów. Nie dziwię się też, że niektórzy ludzie chcą widzieć stary skład. To wydaje się najlepsze, bo faktycznie nie powinno się go rozbijać. Poza tym to nie jest jakiś tam miesieczny turniej, czy coś.

Z drugiej strony przesadzasz z tym, ze za rok czy dwa ci ludzie nie będą grać. Faktycznie, tak być może, ale nie musi. Sam w Warbanda gram już ze 2 lata, czy coś koło tego. W każdym razie od którejś tam bety. I chociaż nie grywam regularnie, to jednak często. I pewnie tak będzie jeszcze przez dłuższy czas. To samo może się tyczyć ludzi z reprezentacji. Bardzo możliwe, że niektórzy reprezentanci grają w WB krócej ode mnie. Wątpię by wszyscy nagle zniknęli za jakiś czas.

Nie rób z igieł wideł i nie snuj tutaj tego typu teorii. 
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 21, 2012, 16:18:57 »
    Po co brac młodych, utalentowanych ? DzioOb wybierze skład najlepszy, który zagra w tych Mistrzostwach i koniec. Następnych na Warbandzie już i tak nie będzie bo to ostatnie tchnienia tej gry. Pewnie wyjdź kolejne Mount & Blade, a jeśli nie to nie widzę sensu organizowania kolejnej tego typu imprezy.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 21, 2012, 16:28:24 »
    Graczy ubywa, gracza przybywa, kiedyś myślałem że scena powoli się kruszy i że więcej osób odchodzi niż przychodzi  , a w rzeczywistości wcale tak nie jest :P
    Sens czegoś takiego póki co jest i nie zanosi się na to , by nagle zniknął
    (click to show/hide)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 21, 2012, 18:11:57 »
    Blacha i reprezentacja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD
    tak ekhm nie moglem się powstrzymac.

Radze poniektórym osobom tak sie nie napalać zeby potem sie nie zawiedli ;P

btw. Jezeli w tym roku będzie organięty kamerzysta to poczujemy podobny zastrzyk adrenaliny i potu na myszce co reprezentanci
    Retarded are everywhere

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 21, 2012, 18:19:44 »
    Husarz,nie wiem czy wiesz ale ja zamieściłem podanie. Jednak po czasie je usunąłem,gdyż powiedzmy sobie szczerze...niech naszą ojczyznę reprezentują najlepsi. A takowych nam nie brak. Życzę powodzenia polakom,do boju! :)
    Na koniec napiszę do Argaleba,gdyż mam wrażenie że nie postąpiłem wobec niego fair:Nie nie jestem na Ciebie zły/obrażony,i zrozumiałem wszystko więc z całego serca życzę Wam wygranych. Nie to co polska reprezentacja piłki nożnej...Was stać jak i rok temu na triumf!;)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2012, 18:32:33 wysłana przez Aldred »
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 21, 2012, 20:46:11 »

A teraz tak na poważnie. Żeby wszelkie wątpliwości wyjaśnić napiszę w jaki sposób będziemy dobierać osoby do reprezentacji. Tak, dobierać i my. Tak jak kilka postów wyżej była mowa o fundamentach i innych sprawach. Otóż tak będzie. Trzon reprezentacji sprzed roku się nie zmieni i to oni będą stanowić wspomniane wcześniej fundamenty.
    Póki co, pewne miejsca mają takie osoby jak:
    1. Blackitt
    2. Okocha
    3. New_Player
    4. gorN
    5. Szymczak
    6. dzioOb

Są również osoby z poprzedniej edycji NC, które jeszcze muszą się określić, ale jeżeli taki ktoś powie "Tak" to automatycznie wskakuje. Podsumowując, około 10 miejsc jest w tym momencie zajęte. Do obsadzenia pełnego teamu potrzeba nam zatem jeszcze 6 graczy. To właśnie oni będą świeżą krwią i to oni będą poznawać taki turniej od środka.
     W jaki sposób te osoby będą wybrane? Otóż usiądziemy z wyżej wymienionymi osobami na jednym kanale teamspeaka i po kolei będziemy patrzeć na podania. Wiemy jak każdy z Was gra, bo ostatnio często siedzimy na serwerach i obserwujemy. Także żeby zaoszczędzić krzyku, nie będzie żadnych wielkich bitew 50vs50 jak to miało miejsce rok temu. Ewentualnie skontaktujemy się z danymi użytkownikami, czy za pomocą tawerny, czy inną drogą i po prostu gdzieś na osobności je sprawdzimy. To by było w sumie na tyle. Myślę, że nieco rozjaśniłem Wasze poglądy na temat reprezentacji.

Powodzenia!
    dzioOb ;)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 21, 2012, 20:56:19 »
    Das gut. +1 dla Ciebie.
     Pomysł jest dobry i chyba nikt nie powinien mieć problemów.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 21, 2012, 20:59:36 »
    Aha, żeby rozwiać wątpliwości podania można dalej składać!

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.