Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57288 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 19, 2012, 21:19:13 »
    Nick w grze:
    WV_SaddamAZR

Twój obecny klan:
    WV

Klany, w których byłeś:
    ---

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:
    Łucznik/kusznik

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?
     1h+tarcza - 12/15
     2h - 12/15
     manual - 13/15
     łuk/kusza - 14/15
     konny - 10/15

Ulubiona frakcja:
    Królestwo Veagirów

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?
    Celne oko w łukach, niezbędne wsparcie dla piechoty oraz moje skromne towarzystwo :)

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?
    Przede wszystkim mam to "sportowe zacięcie" i jak mi coś nie wychodzi, to trenuje aż do skutku. Potrafię się zmotywować do pracy nad sobą (jestem sportowcem, więc musiałem się tego nauczyć ;)). Umiem grać zespołowo i wiem co to dyscyplina - rozkaz rzecz święta. Poza tym jestem raczej bezkonfliktowy i nie będę sprawiać kłopotów. Myślę, że byśmy się dobrze dogadywali :)

Offline Hojren7

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Vivere militare est
    « Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 19, 2012, 22:37:28 »
    Nick w grze: HITMEN Hojren

Twój obecny klan:HITMEN

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): BS (fuzja z SRT), WV (nie podobał mi się nawał nowych członków klanu i rozgardiasz na ts)

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: piechur. Nie potrafię powiedzieć dokładnie w czym jestem najlepszy bo to zależy od sytuacji. zazwyczaj mam 2h, tarcze, 1h i cos do rzucania.

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
    1h+tarcza: 13-14
    2h: 13-14
    manual: 14-15
    strzelec (łuk/kusza): 10
     konny: 12-13

Ulubiona frakcja: Nordowie, na drugim miejscu rhodocy.

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Dziwne pytanie... Wniosę swoją osobę i sądzę, że niejednemu dupę bym uratował na meczu. ale przede wszystkim posłuszeństwo i chęć zgrania. no i przyjazną atmosfere :)

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?  No cóż... moje umiejętności uważam za wystarczające by były przydatne w tego rodzaju turniejach. Mam doświadczenie w grze zespołowej, małe w dowodzeniu, ale przede wszystkim słucham rozkazów i nie lamie do tego (za bardzo :P). Sądzę że do dobrego wyniku jako grupy nic więcej nie trzeba.

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 19, 2012, 22:45:57 »
    Nick w grze: Adiq

Twój obecny klan: Masters of Sword

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?): Trochę ich dużo było i nie pamiętam wszystkich nazw, więc podam te, które pamiętam:
    SRT (rozpad), GSE (rozpad), SD (wyrzucenie), RTF (fuzja)

Najbardziej odpowiada mi konnica, tą klasą gram od początku i w niej czuję się najlepiej, jednakże dobrze gram piechotą i większość przeciwników na tarcze czy manuala
     pokonuje bez trudu.

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?
    1h+tarcza: 12
    2h: 8  
    manual: 10
    strzelec: 1 , a jak mam dobrą passę i nie team killuje to 2
    konny: 13,5

Ulubiona frakcja:
    Nordowie, gdyż mają nawet dobrą piechotę i przeciętną konnicę.

Wysiłek włożony w przybliżenie naszej reprezentacji do zwycięstwa, miłą atmosferę na ts'ie oraz czas nastawiony na dobrą zabawę.

Skilla mam ponad przeciętnego, prawie cały czas który spędzam na kompie przeznaczam na warbanda, jestem także człowiekiem bezkonfliktowym i sumiennym. Mam niemałe doświadczenie w dowodzeniu, słucham rozkazów i nie narzekam na nie, nawet kiedy wydają się być bezsensowne. Chciałbym także grać jako przedstawiciel naszego kraju na międzynarodowej scenie warbanda.
    Pewnie moje podanie zostanie odrzucone, ale zawsze warto spróbować.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2012, 22:49:42 wysłana przez Adiq »

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #63 dnia: Stycznia 20, 2012, 09:55:16 »
    Nicki w grze: Archimonde, Razjel

Mój obecny klan: Brak

Klany w których byłem: SB (Odszedłem, ponieważ narzucono limit wieku od 16 lat, a ja miałem bodajże 12, przynajmniej tak to pamiętam. Jak źle to mnie poprawcie)

Sekcja w której się czuję najlepiej: Łucznik. Jeśli mnie ktoś będzie osłaniał przed piechotą i kawalerią dam sobie bardzo dobrze radę

Jak oceniam swojego skilla w skali 0-15?
    1h+tarcza: 2
    2h: 6
    Manual: 1
    Strzelec:
      Łuk: 13
      Kusza: 8
    Konny: 5 (jakoś sobie radzę)

Moja ulubiona frakcja:
    Jak piechur z 2h to Swadia, a jak łucznik to Veagirowie

Co mógłbym wnieść do reprezentacji?
    Nigdy się nie poddaję. Potrafię walczyć do upadłego. Jestem nawet niezłym strategiem, z łukiem sobie nieźle radzę (również z muszkietem ;) ) A tak poza tym, to niezbyt wiem.

Dlaczego powinniście wybrać mnie?
    Potrafię zsyłać deszcz śmierci na wroga, o ile mnie ochronicie przed piechotą i kawalerią. Mam niezłego cela. Do tego wykonuję każdy rozkaz bez szemrania i co do joty.

To chyba wszystko. Najprawdopodobniej mnie nie przyjmiecie, ale, hehe, kto nie próbuje ten nie spełnia swoich zamiarów.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2012, 16:26:03 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Krzyn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Stycznia 20, 2012, 12:52:57 »
    Nick w grze:
    Krzyn

Twój obecny klan:
    Warriors

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?):
    GSE - powiedzmy że ogólny debilizm

Piechota

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny)
    1h+tarcza : 10
    2h: 8
    manual: 10
    kusza: 6
    łuk: 4
    konny: 4

Ulubiona frakcja:
    Nordowie

Siebie i swoje skromne umiejętności.

Nie kwestionuje rozkazów, słucham się ich i nie gadam na TS jak opętany. Na meczach staram się nie TK.
    No i bardzo chciałbym wziąć w tym udział (na co mam pewnie nikłe szanse, ale kto nie próbuje ten nie ma)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2012, 21:16:47 wysłana przez Krzyn »

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #65 dnia: Stycznia 20, 2012, 20:23:38 »
    Nick w grze: RW_Pocztowy_Wolodyjowski (ranga może się zmienić)

Twój obecny klan: Regiment Wielkopolski

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?):od początku w RW

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:Kusznik

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny)11,10,8,15

Ulubiona frakcja: Swadii

Podnieść staty Polsce :)

Jestem dobrym, snajperem, bardzo dobrze strzelam z kuszy.

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 20, 2012, 22:59:57 »

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #67 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:16:11 »
    rozumiem, że ten kto podania nie złożył - nie będzie brany pod uwagę?
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #68 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:18:37 »
    Część graczy ma kontakt z DzioObem i składała mu podania na PW bądź TS.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #69 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:25:16 »
    Oczywiście dalej można składać podania ;)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #70 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:38:43 »

tak jak myślałem :P a do kiedy te podania?
    (click to show/hide)

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #71 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:41:39 »

Czyli zakulisowe szachrajstwa już się rozpoczęły. Nie zdziwi mnie jak w reprezentacji będzie DzioOb, Szymczak, Okocha, New_player, Harman, Gorn, Argaleb Blackitt czy na przykład Wężyk, lub Hetman. Nie dajcie się omamić tym tanim teatrzykiem. Jakbym ja to robił to przetestowałbym pierwszych dziesięciu co się zgłosili, potem drugich dziesięciu i konsekwentnie tak aż do samego końca, sprawdził wszystkich dokładnie, a nie odwalał takiej fuszerki. Uważam że to już najwyższy czas aby wykonać jakieś mądre ruchy, jeśli dzioOb nie ma czasu na zajmowanie się reprezentacją to może powinien zlecić to komuś innemu, jest masa ludzi którzy są ambitni, aktywni i znają polską scenę mają też doświadczenie w przewodzeniu ludźmi, np. Blacha z OFR, Kula z ŻeliPaPa, Blackhawk czy Sir_Luca. Panowie to czas honoru, najwyższa pora coś z tym zrobić. Ja tego tak nie zostawię, obiecuje.
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:53:19 »

Ech, ta ortografia. Wasza zmora :/

CZeba popaczeć, a nie trzeba ...

Jakbym ja to robił to przetestowałbym pierwszych dziesięciu co się zgłosili, potem drugich dziesięciu i konsekwentnie tak aż do samego końca, sprawdził wszystkich dokładnie, a nie odwalał takiej fuszerki

Przecież Dzioob jeszcze nic nie zrobił w kierunku podań :oo

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #73 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:57:13 »
    No właśnie nic nie zrobił i nie sprawia wrażenia jakby chciał coś zrobić. Znam Ci ja takich mości Hrabiów, fajnie byłoby jakby chociaż popaczył co jest grane, ja na przykład nawalam na okrągło skiluję i jestem już w sumie dobry, ale jak dzioOb ma o mnie wiedzieć jak ze mną nie gadał ani nie grał.

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy KrzychuPL.
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #74 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:58:09 »
    Czyli zakulisowe szachrajstwa już się rozpoczęły. Nie zdziwi mnie jak w reprezentacji będzie DzioOb, Szymczak, Okocha, New_player, Harman, Gorn, Argaleb Blackitt czy na przykład Wężyk, lub Hetman. Nie dajcie się omamić tym tanim teatrzykiem. Jakbym ja to robił to przetestowałbym pierwszych dziesięciu co się zgłosili, potem drugich dziesięciu i konsekwentnie tak aż do samego końca, sprawdził wszystkich dokładnie, a nie odwalał takiej fuszerki. Uważam że to już najwyższy czas aby wykonać jakieś mądre ruchy, jeśli dzioOb nie ma czasu na zajmowanie się reprezentacją to może powinien zlecić to komuś innemu, jest masa ludzi którzy są ambitni, aktywni i znają polską scenę mają też doświadczenie w przewodzeniu ludźmi, np. Blacha z OFR, Kula z ŻeliPaPa, Blackhawk czy Sir_Luca. Panowie to czas honoru, najwyższa pora coś z tym zrobić. Ja tego tak nie zostawię, obiecuje.

Przede wszystkim DzioOb jest kapitanem i to on wybiera skład. Jest też mistrzem świata i decyduje według własnego uznania. Jeżeli będzie chciał to skład może być taki jak podałeś, wszystko zależy od niego. A ty niczego nie osiągnąłeś, rok temu też były krzyki, do czasu.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012