Nick w grze: Sir_Michal
Twój obecny klan: REF
Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?): SZ, WV (rozpadły się -.-)
Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Konny/ piechur
Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny)
1h+tarcza: 12
2h: 8
Manual: 11
Strzelec: 13
Konny: 15
Ulubiona frakcja: Vaegirs > Nords (w takiej właśnie kolejności)
Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?
Do reprezentacji mógłbym wnieść wiele. Samych dobrych rzeczy - nie spamuje na tesie, nie wyzywam (przynajmniej nie przez micro) i nie zagłuszam dowódcy :o Gram w warbanda od września 2009 (beta 0.590). Do pierwszego klanu dołączyłem pod koniec stycznia 2010. Myślę, że mnie znacie i ja was znam, współpraca między nami będzie więc łatwiejsza ;O No i mam jako-takie doświadczenie w spamowaniu steama innych graczy, tj. jestem emisariuszem w refie.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?
Moje cechy charakteru to: pracowitość, inteligencja, ambitność, rozwaga , racjonalizm, kreatywność, wiara w siebie, oryginalność, elokwencja, logika, wyrozumiałość, łagodność , wrażliwość, ugodowość, dobrotliwość, szczerość , skromność, koleżeństwo , twórczość , charyzma, uczciwość, współczucie, wyrozumiałość, dobroć, cierpliwość, litość, uprzejmość, empatia, cierpliwość, lojalność, otwartość, uprzejmość, wrażliwość, rozwaga, punktualność, odpowiedzialność, kreatywność, szczerość, niezależność, spontaniczność, troskliwość, stanowczość, skrupulatność, odwaga, delikatność.
A tak na poważnie to byłem w reprezentacji dwa razy (;p), gram w warbanda (rzadziej/częściej, ale gram) - głównie w nativa, od czasu do czasu cRPG. Potrafię (!) pisać na forum, również po angielsku. Aha i co najważniejsze - to dzięki mnie organizatorzy nie będą musieli czytać kandydatury pewnego gracza na B. Tudzież na I. ;s
Prawie zapomniałem o świeżości. Tak to też jedna z moich mocnych stron ;)