Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57298 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 18, 2012, 17:09:34 »
    Nick w grze: REF_Dominique

Twój obecny klan: Refesesesesferes - REF

Klany, w których byłeś: ZKM <Rozpadło się>, GSE<To pierwsze GSE, też się rozpadło>

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Kawalerzysta

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?: 1h+tarcza - 8, 2h - 9, manual - 12, strzelec 8, konny - 14

Ulubiona frakcja: Swadia !

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Miłą atmosferę, pomóc innym graczom w przeróżnych sprawach... No i świeżą krew, gotową do boju :)

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? - Ponieważ jestem miły i prawdomówny, nie przechwalam się swoim skillem na lewo i prawo, umiem przyjąć porażkę (Chociaż tego nie lubię :P), nie trolluję na TS i NA PRAWDĘ chcę pomóc naszej Ojczyźnie osiągnąć jak najlepszy wynik.
    Jeżeli chodzi o ważne mecze, staram się jak najbardziej mogę. (Chyba, że nie może być mnie na meczu/sparingu z przyczyn niezależnych ode mnie).

Jeżeli chcecie znać jakieś szczegóły to pisać na PW. Mam nadzieję, iż moje podanie zostanie w miarę pozytywnie rozpatrzone :)

Pozdrawiam.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Świeżak
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 18, 2012, 17:25:06 »
    Nick w grze: KrzychuPL

Twój obecny klan: Klan Krzycha PL [KKP]

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?):

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:

Łucznik Konny

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!

1h+tarcza - jak mnie złapie potrzeba, 2h - chyba 3h? tak lubie legenda hiphopu , manual - (co to jest?), strzelec - lubie sobie walnąć wieczorkiem przy kiepskich , konny - 15

Ulubiona frakcja: Gromowładni

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Świeżość, kultórę, tradycje, dobrą atmosferę, kolekcje kart telefonicznych z całej europy, powiew świeżości, energię chęć do gry.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?

Jestem kulturalny mam doświadczenie, mogę wnieść dużo świeżości. Lubie muzykę rozrywkową elektro, haus, dancehall. Lubię długie spacery w piątkowe wieczory, jazdę na łyżwach, piłkę nożną. Jestem fanem Tomasza Gołoty widziałem jego wszystkie walki, tą z kliczkiem też. Jestem średniego wzrostu młodym mężczyzną który mógłby wnieść do reprezentacji dużo świeżości, jestem wysoki więc nie mam problemu z różnymi rzeczami. Jestem kibicem Barcelony, loffciam Cristiano :*:*:*. Koledzy z klasy bardzo mnie lubią, za moje poczucie humoru i świeżość. Żeby to udowodnić opowiem kawał.
    "Hetman poszedł na komisję poborowa. Po badaniach, wziął go na rozmowę seksuolog.
    Narysował mu kółko:
    - Hetman, co to jest ?
    - Goła baba...
    Narysował mu kwadrat:
    - A to?
    - He, he, goła baba...
    Na koniec, narysował mu krzyżyk
    - A to?
    - He, he, x5 party.
    Dobry nie? Jakby was to ciekawiło to lubie grać w remika, zapraszam na kurnik.pl mój room to nr 45 nick w grze KrzychuPL. Czytam dużo książek szczególnie te o Harrym Poterze bo lubie magie i WoWa to moja ulubiona gra, nie lubie wchodzić na tawernę bo tu same dzieci spamują głupotami więc możecie się kontaktować ze mną pod numerem 508580364. czekam z utęsknieniem na telefon. Jak się dobrze skupie to potrafię przynieść dużo świeżości. Lubie placki.

Pozdrawiam KrzychuPL.
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 18, 2012, 17:49:06 »
    Nick w grze: Gotrek

Twój obecny klan: Warriors

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?):-----

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:Piechota

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? Nie lubię i nie potrafię sie ocenić powiedzmy ze tak, na 8 oceniam swojego skilla ogolnie.

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Vaegirowie ale również  Rhodocy sa ciekawa nacja.

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? W sumie to ciężkie pytanie, podanie składam licząc na szczęście w rozpatrywaniu, ale na pewno co wiem to jest to ze dosc sumiennie staram sie wykonywac rozkazy, dobrze mi idzie, przynajmniej tak mi sie wydaje, skradanie sie na tyly wroga i zaskoczenia ich zabijać czy choćby ranić.

Pytania jak na maturze....;p No nie wiem, sa lepsi odemnie jesli chodzi o skilla, jeśli chodzi o doświadczenie na polu bitwy to stoczyłem kilkadziesiąt potyczek, ale tez zapewne sa inni co maja więcej walk na kącie, Ogólnie rzecz biorąc jestem normalnym wojownikiem, ktory jak tylko może pomaga swojej drużynie w odniesieniu sukcesu.

Podanie jest Gotrka i on je napisał.(Samy by je wysłał ale ma bana xD)

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 18, 2012, 18:00:20 »
    Nick w grze: Sir_Michal

Twój obecny klan: REF

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?): SZ, WV (rozpadły się -.-)

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Konny/ piechur

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny)
    1h+tarcza: 12
    2h: 8
    Manual: 11
    Strzelec: 13
    Konny: 15

Ulubiona frakcja: Vaegirs > Nords (w takiej właśnie kolejności)

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?

Do reprezentacji mógłbym wnieść wiele. Samych dobrych rzeczy - nie spamuje na tesie, nie wyzywam (przynajmniej nie przez micro) i nie zagłuszam dowódcy :o Gram w warbanda od września 2009 (beta 0.590). Do pierwszego klanu dołączyłem pod koniec stycznia 2010. Myślę, że mnie znacie i ja was znam, współpraca między nami będzie więc łatwiejsza ;O No i mam jako-takie doświadczenie w spamowaniu steama innych graczy, tj. jestem emisariuszem w refie.

Moje cechy charakteru to: pracowitość, inteligencja, ambitność,  rozwaga , racjonalizm, kreatywność, wiara w siebie, oryginalność, elokwencja, logika, wyrozumiałość, łagodność , wrażliwość, ugodowość, dobrotliwość, szczerość , skromność, koleżeństwo , twórczość , charyzma, uczciwość, współczucie, wyrozumiałość, dobroć, cierpliwość, litość, uprzejmość, empatia, cierpliwość, lojalność, otwartość, uprzejmość, wrażliwość, rozwaga, punktualność, odpowiedzialność, kreatywność, szczerość, niezależność, spontaniczność, troskliwość, stanowczość, skrupulatność, odwaga, delikatność.

A tak na poważnie to byłem w reprezentacji dwa razy (;p), gram w warbanda (rzadziej/częściej, ale gram) - głównie w nativa, od czasu do czasu cRPG. Potrafię (!) pisać na forum, również po angielsku. Aha i co najważniejsze - to dzięki mnie organizatorzy nie będą musieli czytać kandydatury pewnego gracza na B. Tudzież na I. ;s

Prawie zapomniałem o świeżości. Tak to też jedna z moich mocnych stron ;)

Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Bartez

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 18, 2012, 18:08:11 »
    Nick w grze:
    Bartez
    Twój obecny klan:
    brak
    Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?):
    PE-Zrobiło sie tam za dużo troli
    Konny
    tarczownik
    Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
    1h+tarcza:13 bardzo dobrze spamuje
    2h:12 znam parę trików ,ale wolę walczyć tym na odległość bo mam średniego manuala
    manual:11 średnio z nim ale ogarniam
    łuk/kusza:13/14 trafić trafię
    konny:14,5 miecz, lanca, potrącić? Proszę bardzo
    Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję)
    Varegirovie
    skill
    Jestem dobrym konnym
    Nie troluje
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2012, 01:33:30 wysłana przez Bartez »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 18, 2012, 18:44:22 »
    Wstępne zainteresowanie turniejem wyraziły następujące ekipy:

- Polska
    - Niemcy
    - Francja
    - Hiszpania
    - Portugalia
    - Rosja
    - USA
    - Kanada
    - Australia
    - Belgia i Holandia
    - Wielka Brytania
    - Węgry
    - Szwecja
    - Czechy (Słowacja?)

Biorąc pod uwagę że temat powstał 24 godziny temu to naprawdę niezły wynik;)

EDIT: No wiesz Kradus;) Rok temu wygrały lwy dowodzone przez Osła :P

EDIT Szymczak: Zapasowy murzyn wygrał wam mecz z BeNe i Turcją.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 19:22:00 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 18, 2012, 18:44:34 »
    Nick w grze:
    Kradus

Twój obecny klan:
    -brak-

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?):
    SRT - klan w którym "dorastałem" i wiele rzeczy się nauczyłem, byłem prawie od samego początku do jego (niestety) końca. Byłem również rekrutem w IPLu, lecz nie zostałem przyjęty z powodu braku czasu do gry w tamtym okresie.

Konny/Strzelec - wg. mnie najlepiej gram tymi dwoma klasami, gdyż nie lubię zbytniego kontaktu z przeciwnikiem, tzw. "wykryć - zabić - odejśc"
    Lecz w ostatecznym rozrachunku wolę grać jako strzelec.

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny)
    1h + tarcza - 5/15 - bardzo nie lubię grać na tarczy, już wolę samo 1h
    2h - 10/15 - myślę, że całkiem niezły jestem biegając z dwu ręczniakami
    manual - 10/15 - podobnie jak up; ogarniam i manuala i "fainty"
    strzelec - łuk: 14/15; kusza 13/15 - bardzo lubię bawić się w "assasina" i zza drzewa bądź gdy wróg nie widzi strzelić mu head-shota
    konny - 13/15 - bardzo lubię jeździć i zabijać wrogich jeźdźców. Wg. mnie bardziej umiem być na koniu anty-cav niźli przeciwko samej piechocie.

Ulubiona frakcja:
    Zdecydowanie Vaegirowie - duża ilość łuków, berdysze długie i krótkie, dobre konie oraz duży zestaw opancerzenia.

Sam nie wiem, każdy może wnieść coś pozytywnego do reprezentacji oraz coś negatywnego. Ja starałbym się wnieść przede wszystkim to pierwsze. Wg. mnie umiem b. dobrze utrzymywać dyscyplinę i słuchać się rozkazów oraz je wykonywać, kiedy jest jakaś trudna misja, nie bałbym się jej wykonać.

Uważam, że każdy powinien dostać szansę, na test który sprawdziłby jego możliwości bojowe, oraz taktyczne - gdyż M&B jest to gra z naciskiem na współpracę, i tutaj zdecydowanie wygrywają "Osły dowodzone przez Lwa nad Lwami dowodzonymi przez Osła".

EditUP: No comment :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 18:49:13 wysłana przez Kradus »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 18, 2012, 18:52:23 »
    Nick w grze: NeToMaN (PE_NeToMaN_of_Trinity)

Twój obecny klan: Polish Eagles/Trinity

Klany, w których byłeś (Dlaczegp [chyba "Dlaczego"?] już w nich nie jesteś?): Pfff Polski ? VG (trollowałem i mnie wywalili, ale teraz się ogarnąłem), RTF opuściłem przez brak treningów, olewanie Warbanda i przyjmowanie byle kogo do klanu) RE (fuzja z PE)

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Kusza/Łuk, choć i piechotą z tarczą nie pogardzę

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?
    1h+tarcza 13/15
    2h 11/15
    manual 13/15 (co to jest manual ?)cóż, zdarzają się lepsi.
    strzelec 14/15
    konny 9/15

Ulubiona frakcja: Rhodocy/Vaegirzy/Nordzi/Swadia/Sarranidzi/Kheirgici (dokładnie w tej kolejności)

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Humor(nie mylić z trollingiem), kilka fragów (zawsze mi je zabijają -.-).

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Bo  jestem Polakiem, jestem z teggo dumny i pragnę reprezentować naszą ojczyznę na scenie międzynarodowej. No i lubię być na screenach z tym pięknym tagiem ^^
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2012, 14:18:35 wysłana przez NeToMaN »

Offline Kenobi15

• Użytkownik
    • pWneD (wcześniej MocieKPL)
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 18, 2012, 19:22:53 »
    Nick w grze: pWneD_of_Sparta

Twój obecny klan : TKOS

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?): ---

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Piechur

1h+tarcza: 13
    2h:11
    manual:10
    strzelec: 8
    Konny-11
    Ulubiona frakcja:Rhodocy

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? :
    Na pewno poczucie humoru , energię , dobrą zabawę i wszystko co najlepsze :D

Jestem kulturalny i uprzejmy ;) Nie przeszkadzam i nie trolluje na TS . Naprawdę z całej mocy będe sie starał jak najlepiej zagrać :)
    Nie robie konfliktów czy kłótni itp. i sie nie przechwalam ;)

Pozdrawiam ;)

Offline Siekacz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 18, 2012, 20:16:27 »
    Nick w grze:PE_Gawain

Twój obecny klan:PE

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?):CG(rozpadło się)SD(rozpadło się)

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:Kawalerzysta

1h+tarcza =10
    2h=7
    Manual:9
    Strzelec:6
    Konny:13

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję)
    Rhodokowie

Starałbym się wnieść jak najwięcej pozytywów.

Dam z siebie wszystko,nie ma ze mną problemów na tsie i w grze.

Offline Sylwester1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 18, 2012, 21:02:46 »
    Nick w grze: PE_Sylwester

Twój obecny klan: PE

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?):[...]

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: piechota

1h+tarcza:12/15
    2h:10/15
    manual:11/15
    strzelec:7/15
    Ulubiona frakcja:Vaegirzy, Rhodokowie

Wiele pozytywów.

Nie sprawiam kłopotów, mam duże doświadczenie w grze, jestem ogarnięty.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 18, 2012, 22:59:33 »
    Nick w grze: Alexander (czasami Alkhadias lub New_Player)

Twój obecny klan: Nie należę do żadnego klanu.

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?): Święty Zastęp. Klan się rozpadł.

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Konnica

1h+ tarcza- 12
    2h- 9
    manual- 8
    Łuk- 7
    Kusza- 8
    Konny- 14

Ulubiona frakcja: Nordowie oraz Swadia

Z pewnością dużą dawkę sumienności. W Warband gram od czasu do czasu, głównie bez celu, ponieważ lubię się przy tej grze odprężyć. Właśnie brak celu w grze jest brakiem, który chciałbym wypełnić. Nie mam wystarczająco dużo czasu na grę w klanie, ale poczucie pewnej odpowiedzialności to coś, co lubię i co wiele znaczy. Do spotkań chętnie się przyłożę, gdyż to jest to, czego trzeba dla pełni satysfakcji. Ponad to, znam wielu starych graczy naszej polskiej sceny. Bardzo chętnie byłoby raz jeszcze stanąć z nimi do wspólnej walki, która jednak pozostanie tylko rozrywką.. lub aż rozrywką w starym i nowym, ale przede wszystkim doborowym towarzystwie.

Jestem raczej mało znanym graczem, mimo iż często grywałem na polskich serwerach. To dlatego, że grywam pod innym nickiem, aby nikomu się w oczy nie rzucać. Jednak w przeszłości niejednokrotnie zdarzało mi się grać wspólnie z innymi, mniej i bardziej znanymi graczami. Kto pamięta nieco starsze lata Warbanda, ten wie o czym mówię. Chociaż nie można wracać do przeszłości i ciągnąć jej za sobą jak smród. Gra w tym gronie osób sprawiła mi wiele przyjemności i cieszę się, że część z nich też stara się dostać do reprezentacji. Z tą myślą czuję się zobowiązany do tego, by się solidnie przyłożyć i podołać wyzwaniu wspólnego utrzymania tytułu, który rok temu wywalczyliście. Jestem odpowiedzialny, nie lubię bałaganu i lubię słuchać rozkazów. Wypełniam je bez zastanowienia i chociaż nie jestem tak uzdolniony w "myszkowaniu" jak inni, to jednak umiem też o siebie zadbać. Dodatkowo w otwartym polu jako konny, to o ile nie jestem senny, to raczej nie jest żaden problem powalić niemalże każdego kawalerzystę wroga. Na koniu odrobinę gorzej jest mi pokonać pieszego woja, ale na to też są sposoby, które znam. W zamkniętych mapach staram się nie wychylać i trzymać reszty, bądź wyznaczonych celów, co idzie nieźle. Jedyne, czego mi trzeba, to zawsze odrobina czasu po dłuższej przerwie by nadgarstki rozgrzać ;) Ale nie ukrywam, że w pojedynkach nie jestem najlepszy. Lubię też motywować siebie i innych do gry, bo w końcu jest coś sensownego do osiągnięcia. Głównie dlatego proszę o rozpatrzenie tego zgłoszenia.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2012, 13:43:49 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 19, 2012, 01:50:37 »
    Zainteresowane turniejem są też Turcja i Kazachstan (WTF) który ma już zgłoszony cały skład. Ten turniej zapowiada się o wiele ciekawiej niż przed rokiem, przynajmniej jeśli idzie o ilość drużyn;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 19, 2012, 09:31:29 »
    Jest też szansa na drużynę z Bałkanów ;) Nawet kilku graczy z Australii wyraziło chęć gry , z tym , że będą musieli grać z największymi pingami...
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 19, 2012, 11:00:26 »
    Zainteresowane turniejem są też Turcja i Kazachstan (WTF) który ma już zgłoszony cały skład. Ten turniej zapowiada się o wiele ciekawiej niż przed rokiem, przynajmniej jeśli idzie o ilość drużyn;)

Śmiej się z Kazachstanu, lecz tam same sławy !