Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości  (Przeczytany 73835 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LuqassPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości
    « Odpowiedź #345 dnia: Października 16, 2012, 15:50:25 »
    Ja nie mam ale inni członkowie klanu mają ;) nie boj ty się dostaniesz je ;)

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • W grze: Kyle_PL
    « Odpowiedź #346 dnia: Października 16, 2012, 16:08:26 »
    Dawaj wszystkie teraz, chcę się czymś cieszyć. Nie piszę tu już więcej postów na ten temat, ponieważ Administratorzy rozstrzygną spór, więc się w to nie mieszam. Szkoda mojego czasu na takie kłótnie, moja rola tkwi tylko na wytłumaczeniu tego co było.

Kyle 4 słowa, świętym też nie jesteś.

Świętym nie jestem - To wiem. Trollowałem - To fakt , ale nie zrobiłbym tego, gdyby RW nie zaczynało. Fakt warunek tak był , ale Wy nas mogliście trollować? To mój ostatni post w tej sprawie, bo to nie odpowiedni wątek do rozwiązywania tego typu spraw.
    Cytat: Prußak
    a ma kurwa głos jak jakiś pizdokleszczo żuk gnojak

Offline LuqassPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #347 dnia: Października 16, 2012, 16:18:03 »
    Dobra ja się odłączam od tematu serdecznie przepraszam za to co powiedziałem i mam nadzieje że przebaczycie :) a FP to nie ogary większość :)

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #348 dnia: Grudnia 04, 2012, 22:30:22 »
    Niestety coraz częściej gracze zrzeszeni pod banerami klanów nadużywają gliczy, w szczególności reloadbug i to bez większych obaw na serwerach bitewnych. Dlatego też od tej pory gracze otrzymywać będą bany czasowe, a nick gracza wraz z informacją do jakiego klanu należy będą wypisywani w tym temacie. Mam nadzieję że osoby władne w każdym z liczących się klanów będą mieli to na uwadze.

Offline Piastun

• Użytkownik
    • Piwa: 82
    « Odpowiedź #349 dnia: Grudnia 06, 2012, 16:52:10 »
    Witam.
    Chciałbym złożyć skargę na gracza Rafard oraz RudY. Trollowanie Rafarda było jeszcze do wytrzymania dla człowieka o mocnych nerwach, jednak do momentu. Parę dni temu niechcący postrzeliłem Rudego na serwerze inwazji. Kulturalnie przeprosiłem ale zostałem teamkilowany. Od tego momentu ja, ani gracze z mojego klanu nie mamy chwili spokoju. Proszę o zablokowanie Rafarda na serwerach tawerny.

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #350 dnia: Grudnia 06, 2012, 19:00:11 »
    Tak samo składam przy okazji na niego skargę z tego powodu, że wykorzystywał perfidnie bagi gry ( wyrzucał i podnosił muszkiet i miał załadowane ) gdy dawałem poola śmiał się i mówił, że nie zbanujemy go i po pewnym czasie wyszedł
    Miał nick KniazRafard ...
    To jest jakieś nieogarnięte dziecko należy mu się ban moim zdaniem .

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #351 dnia: Grudnia 06, 2012, 19:43:35 »
    Potwierdzam opinie panów wyżej.
    Rafard zachowuje się co najmniej niedojrzale.Wykorzystuje bugi gry, wyzywa i jest chamski w stosunku do innych graczy.Często zgłasza bezsensowne poll'e czy to skickowanie kogoś czy to też na zbanowanie (Czego nie raz byłem świadkiem)
    Miło by było gdyby administracja serwerów Tawerny zajęła się tym panem, na pewno umiliło by to grę innym.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #352 dnia: Grudnia 06, 2012, 19:59:22 »
    To i ja zgłoszę pana Czeremisa, który by umilić mi dzisiaj grę skakał mi przed lufą i gadał teksty typu: "Jak ja lubię wkurzać całe FP", "Zaraz zaczniesz obrażać całe RW". Nie wiem co się u niego dzieje w domu, ale ja wchodzę do gry by sobie pograć, a pan Czeremis mi to uniemożliwia. W dodatku dzisiaj pan JEZUSMARIA mnie zabił, po czym od razu uciekł z gry. Nie proszę o bana, tylko o to, by ktoś mu potrafił przemówić do rozumu, bo nie rozumiem takiej ułomności.
    Pozdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #353 dnia: Grudnia 06, 2012, 22:33:47 »
    Jestem oburzony! Jak możecie! Banować mnie ? Przecież to nie ja... naprawdę! Cały Regiment Wielkopolski serdecznie przepraszam. Nie chciałem nikogo urazić, ani obrazić. Naprawde! Naprawdę! PROSZE WSZYSTKO TYLKO MNIE NIE BANUJCIE! SERVERY TAWERNY TO CAŁE MOJE ŻYCIE NIE ZNAM INNEGO! NIE MAM PRZYJACIÓŁ, RODZINY, JESTEM TROLLEM, JESTEM OFIARĄ NIE MORALNEGO SPISKU! PROSZE! NIE BANUJCIE MNIE! PRZEPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY! NAPRAWDĘ NIE CHCIAŁEM...

Ja pierdole. Naprawdę liczyliście, że coś takiego napisze ? Jesteście żałośni RW. Nie dość, że jesteście zgrają największych noobów, jakich widziałem kiedykolwiek w warbandzie to macie czelność jeszcze skarżyć na mnie Administracji, która i tak nie da rady mnie zbanować ?

A tymi screenami rozbawiliście mnie do łez. Nie potraficie nawet napisać porządnego donosu. Do cholery, gdzie są wszystkie moje zabawne teksty, które ciągle wale obrażając waszych rodziców ? Już wzmianek o kozach, baranach i osłach nie ma ? Dajcie i te screeny, pokażcie światu z czyjego kija wystrzelono was na niego. Ja mówiłem samą prawdę, widziałem to waszych brudnych duszach..

POZDRAWIAM CAŁĄ ADMINISTRACJE TAWERNY i HOFIKA MOJEGO UKOCHANEGO BRATA BLIŹNIAKA! :* HOFICZKU <333

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #354 dnia: Grudnia 06, 2012, 22:46:46 »
    Daedalu kolega wyżej uważa że jest nie uchwytny, może by mu pokazać jak bardzo jest w błędzie?

Towarzystwo proszę o pisanie na temat i nie przepychanie się tutaj.

Offline Daedalus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #355 dnia: Grudnia 07, 2012, 18:20:31 »
    Rafardowi już podziękujemy. Za bycie skończonym dupkiem "nagrodą" jest ban dożywotni, który najprawdopodobniej od przyszłej wersji moda będzie obowiązywał na wszystkich serwerach, bez wyjątku. Hoł hoł hoł, Wesołych Świąt. :)

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #356 dnia: Grudnia 07, 2012, 19:15:14 »
    Wydajcie na spóznionego mikołaja chociaż taką pre wersje :D
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Setebos

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Możesz mnie znać jako: Dimitri lub Dimitri_Hawke
    « Odpowiedź #357 dnia: Grudnia 07, 2012, 20:22:55 »
    który najprawdopodobniej od przyszłej wersji moda będzie obowiązywał na wszystkich serwerach, bez wyjątku

Czy ja dobrze rozumiem że banici będą wpisani jakoś do kodu gry? Czy też będą tylko oficjalne serwery, lub konieczna będzie prośba o pozwolenie na założenie serwera?

Offline Daedalus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #358 dnia: Grudnia 08, 2012, 10:39:47 »
    Już kiedyś myślałem, by dodać do moda czarną listę osób, które wybitnie zaszły nam za skórę. Takie osoby byłyby banowane nie przez serwer (adminów), ale automatycznie przez samego moda przy każdej próbie połączenia do jakiegokolwiek serwera. Innymi słowy, byłby to ban na grę w moda, nie na dany serwer i obowiązywałby nawet przy opcji "Host Game". Z pomysłu zrezygnowałem, ale teraz myślę, że chyba jednak warto doń wrócić...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #359 dnia: Grudnia 08, 2012, 11:18:03 »
    Przydało by się..

Wczoraj na serwerach w końcu bana dostali: JEZUSMARIA i Jan_Onufry_Zagłoba , nie dość że czuli się bezkarnie bugując bronie i teamkillując na respie to jeszcze chwalili się jacy to oni są nieuchwytni.  Szkoda że mają bana tylko na tawernianych bo na innych robią to samo.