Boże.. Z tych screenów wynika ,że go biją bo on teamkilluje. Wejdz na serwer i popytaj ludzi to zobaczysz odp. Podaj swój nick skoro tak wszystko wiesz. Jestem prowokatorem? Może jak inni mnie zprowokują ,ale na mnie jakoś skarg nie ma oprócz Twoich "V". Podaj screeny na mnie i dopiero gadaj. Ja duzo screenow udostępniłem. Grałem z wieloma osobami i jakoś mało osób ma coś do mnie. A i tak wiem ,że jestes "V" juz mówilem CI ,że wrzucilem ssy na forum a tu nagle pojawia sie owl ,który dopiero sie zarejestrował i dziwnym trafem broni "v" i oskarża mnie bez dowodów. Masz jakies? Pokaż.. Ja swoje oskarżenia potwierdziłem i mam WIEELE świadków. Ano i dodam ,że Czeremis jest bezstronny jakoś z nim przy okazji gram. A kumple typu Maclin,EWSE to są zwyczajni gracze ,którzy po prostu pomagają mi w walce z tk (z toba). Dałem screeny jak pokazuję swoj poziom intelektualny. Czeremis też dodał. I co ? Wg ciebie jest niewinny. Zobacz na screeny . tfu pisałem do ciebie jako innej osoby ,ale ty jeses "V" i bronisz się jak tylko możesz. Jesteś żałosny. A jesli myle się podaj mi nick z gry , screeny ,które mnie obciążają jako prowokatora ,teamkillera.
Pozdrawiam Cie v :*