Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości  (Przeczytany 73621 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline brajn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości
    « Odpowiedź #225 dnia: Lipca 07, 2012, 20:47:42 »
    Boże.. Z tych screenów wynika ,że go biją bo on teamkilluje. Wejdz na serwer i popytaj ludzi to zobaczysz odp. Podaj swój nick skoro tak wszystko wiesz. Jestem prowokatorem? Może jak inni mnie zprowokują ,ale na mnie jakoś skarg nie ma oprócz Twoich "V". Podaj screeny na mnie i dopiero gadaj. Ja duzo screenow udostępniłem. Grałem z wieloma osobami i jakoś mało osób ma coś do mnie. A i tak wiem ,że jestes "V" juz mówilem CI ,że wrzucilem ssy na forum a tu nagle pojawia sie owl ,który dopiero sie zarejestrował i dziwnym trafem broni "v" i oskarża mnie bez dowodów. Masz jakies? Pokaż.. Ja swoje oskarżenia potwierdziłem i mam WIEELE świadków. Ano i dodam ,że Czeremis jest bezstronny jakoś z nim przy okazji gram. A kumple typu Maclin,EWSE to są zwyczajni gracze ,którzy po prostu pomagają mi w walce z tk (z toba). Dałem screeny jak pokazuję swoj poziom intelektualny. Czeremis też dodał. I  co ? Wg ciebie jest niewinny. Zobacz na screeny . tfu pisałem do ciebie jako innej osoby ,ale ty jeses "V" i bronisz się jak tylko możesz. Jesteś żałosny. A jesli myle się podaj mi nick z gry , screeny ,które mnie obciążają jako prowokatora ,teamkillera.

Pozdrawiam Cie v :*

Offline Daedalus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #226 dnia: Lipca 07, 2012, 22:42:07 »
    Nie zalogowałem się na na forum, żeby bronić osobnika V i w sumie jest mi obojętne czy zostanie on zbanowany.

Nie wiem, czy naprawdę jest Ci obojętne, czy zostaniesz zbanowany, czy nie, ale i tak już "po ptokach", bo Bartus Cię wczoraj dożywotnio wykopał, mimo że pewnie nawet o tym nie wie. ;)

Offline Morzan122

• Użytkownik
    • spod łuku i strzały
    « Odpowiedź #227 dnia: Lipca 09, 2012, 15:27:51 »
    Serwer już przestał istnieć? Ostatnio jak wchodzę to to nie mogę go wyszukać.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #228 dnia: Lipca 09, 2012, 19:14:10 »
    Nie wiem, czy naprawdę jest Ci obojętne, czy zostaniesz zbanowany, czy nie, ale i tak już "po ptokach", bo Bartus Cię wczoraj dożywotnio wykopał, mimo że pewnie nawet o tym nie wie. ;)
    Już chyba kojarzę, kolega zabił kilka osób przed wyjściem z serwera. Wrócił na niego po jakiejś godzinie, a Ja cierpliwie czekałem na delikwenta ;)

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #229 dnia: Lipca 12, 2012, 21:10:33 »
    nick: Oliver_Khan
    TK i wyjście z serwera(takiego tylko Ty Daedalu dopadniesz)
    Godzina 20:26, 12.07.2012 ;)
    Server Tawerny.

Ogólnie straszny burdel na serwerach i samowolka...

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #230 dnia: Lipca 22, 2012, 20:15:11 »
    Serwera nie ma. Czyżby nadeszła apokalipsa? :O

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #231 dnia: Lipca 23, 2012, 02:14:17 »
    Za oknem widze armagedon ale dlaczego serwer padł?

Offline Mały Rycerz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Lipca 23, 2012, 16:13:42 »
    Podczas ostatnich gier zauważyłem kompletny brak adminów na serwerach. Dzisiaj za to pomogłęm niejakiemu Twórcy, który jak i wielu innych graczy miał problem z Gangesem, o którym Hofiko nie miał pojęcia (gracz pojawiał się od 2-3 miesięcy). Uwarzam że powinno się nadać kilku nowym osobom admina, przynajmniej na jakiś czas np.do końca wakacji lub dłużej o ile administratorzy nie wrócą na serwery.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2012, 23:49:45 wysłana przez Mały Rycerz »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor
    No kaman powiedz(tj. napisz) co się stanie//Mały Rycerz
    [/UR

Offline Rayenn14

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Lipca 25, 2012, 17:44:58 »
    Witam, piszę z prośbą o odbanowanie mnie na serwerze The Deluge, bitwie.
    Dostałem bana ponieważ klan w którym jestem "Gwardia Koronna [GK]" chcieli trening, na serwerze.
    Ponieważ było to nie do zrobienia, wyrzucali i banowali graczy głosowaniem.
    Zdenerwowany Administrator wchodząc na serwer, bez wyjaśnień zbanował cały klan.
    Ja jednak nie miałem z tym nic wspólnego, wręcz przeciwnie. Chciałem powstrzymać lidera.
    No cóż, ban stały. Prosiłbym o zdjęcie go, porozmawiam z liderem, ewentualnie odejdę z klanu.

Jeszcze raz przepraszam za zachowanie Lidera, mam nadzieję że sprawa zostanie słusznie rozwiązana.

Mój nick na Deluge:GK_Rayen.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #234 dnia: Lipca 25, 2012, 18:20:05 »
    Nie ma co wyjaśniać. Klan się rozbestwił, to poleciało po całości, słusznie. Może to będzie przestroga dla następnych cwaniaków, którzy będą próbować przejąc własność publiczną dla siebie....
    Poza tym, kto wie, czy faktycznie odradzałeś. Teraz to świętoszek, a może w chwili zajścia brałeś czynny udział. Po fakcie to każdy niewinny.

Offline jurasj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Lipca 25, 2012, 20:44:19 »
    No ale akurat banowanie po całym klanie a szczególnie stałe też nie jest dobre. Szczególnie w tak krytycznym okresie. Ewentualnie coś takiego. Stały dla najwyższych rangą a okresowy dla reszty. To nie tak że cały klan jest zły. To tylko pojedyncze osoby ze zdolnościami przekonywania.
    (Od kiedy to Wayhow taki charyzmatyczny)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #236 dnia: Lipca 25, 2012, 21:24:34 »
    Wayhow? Ten typek który kiedyś banował ludzi na serwerze (oczywiście wraz ze swoim wiernym klanem) bo nie są Polakami? Nie wiem kto ich wybanował, ale doskonale postąpił. Nie za to, to za co innego należał im się perm.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline jurasj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Lipca 25, 2012, 22:07:58 »
    Ale od razu cały klan? Były tam ze dwie normalne osoby (przynajmniej tyle zauważyłem jak przez 30 minut byłem w klanie). A Rayena  chyba pamiętam i on się do tych dwóch zaliczał. Może i staram się ich bronić na silę, ale czy przy ostatniej akcji były jakieś ostrzeżenia w ich stronę skierowane? (jak tak to sobie odpuszczam ich obronę).

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #238 dnia: Lipca 25, 2012, 22:13:47 »
    Tępić chamstwo, infamisów i pijaną szlachtę;-) . Popieram banowanie klanów za takie zachowania, całych. Jeśli przeszkadzały Ci zachowania lidera to było do klanu nie przystawać... Mało tego podał bym informacje w ich temacie o takim zachowaniu. Nie widzę też sensu ostrzegać takich graczy. Nie mam zamiaru nikogo nianczyc...

Offline jurasj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Lipca 25, 2012, 22:21:22 »
    W cywilizowanych warunkach najpierw oddaje się strzał ostrzegawczy.

Poza tym klan może podjąć jakieś działanie bez zgody czy wiedzy przeciętnego członka.