Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości  (Przeczytany 73757 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości
    « Odpowiedź #195 dnia: Kwietnia 01, 2012, 21:27:26 »
    Racja też grałem i już miałem napisać prośbę o ban dla nich...
    Najpierw jako zorganizowani debile myśląc żę wszyscy gracze na serwie to obcokrajowcy uzgodnili po polsku kiedy i z czego zabiją "matesów", wykonali wyroki i wyszli....

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #196 dnia: Kwietnia 02, 2012, 18:01:16 »
    Witam!
    Proszę się o przyjrzenie temu incydentowi. Dwóch koleżków z GK perfidnie do mnie podszedło, i bez żadnych uprzedzeń, choćby powodu mnie zabiło po czym chamsko wyszli razem z serwera.
    Nie wiem co było ich powodem frustracji, prowadziłem normalną pogawędke z Hussite.
    Na potwierdzenie wrzucam screen.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #197 dnia: Kwietnia 02, 2012, 21:13:22 »
    Proszę o usunięcie poprzedniego postu. Z tymi panami wszystko sobie wyjaśniłem.

Dzisiaj wieczorem na serwerze Tawerny Inwazja był niezbyt przyjemny incydent. Po tym gdy nie chciałem jednemu z klanu "b2k" nie chciałem zejść z działa (ja i on byliśmy muszkieterami najemnymi) zabił mnie. Po tym zdarzeniu zgłosiłem głosowanie o wyrzuceniu go z serwera. Mą prośbę przyjęto. I wtedy zaczęły się wyzwiska i obelgi w moją stronę. Na samej górze zamku na mapie Orle Gniazdo jeden z Holendrów z VOC zastrzelił mnie po czym szyderczo napisał : "sorry". Po zmianie mapy od razu rzucili się na mnie do ataku. Na ich ataki nie odpowiedziałem agresją, żadnego nawet nie drasnąłem szablą. Następnie przerzucili się na jednego z RW, na Clasteera w którego zaczęli strzelać z łuku. Na potwierdzenie mam świadków i screeny.
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #198 dnia: Kwietnia 02, 2012, 22:22:37 »
    Jeśli przeszkadzałeś im strzelać z armaty to według mnie sprowokowałeś bójkę.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #199 dnia: Kwietnia 02, 2012, 22:26:55 »
    To mają jakiś przywilej na strzelanie z armaty? Nikt nie był z nich inżynierem. Po za tym, to nie ci zaczęli teamkillować. Tamci z klanu siedzieli spokojnie, holendrzy czy tam kto inny zaczęli szaleć.
    Idąc dalej z twoim tokiem myślenia. Jutro będę wchodził na działa, jak ktoś nie będzie chciał mi go dać, będe go zabijał, bo jak ty to zasugerowałeś, przeszkadza mi w grze. Czy to będzie ok? To może od razu dajcie, jakieś przywileje. Jedni będą mogli używać, drudzy nie. Bo według Ciebie im przeszkadzałem. Najlepiej na drugi raz wyjdę z serwera, bo im przeszkadzam.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #200 dnia: Kwietnia 02, 2012, 22:51:06 »
    Jedna ważna sprawa, obsługiwałeś działo, czy siedziałeś na nim? Bo to różnica.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Kwietnia 03, 2012, 07:50:39 »
    Obsługiwałem działo. On mnie z tył kopał, a na końcu zastrzelił.

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #202 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:51:14 »
    Z tego co wiem armata należy się inżynierowi a ty nim też nie byłeś.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #203 dnia: Kwietnia 03, 2012, 10:57:12 »
    Z tego co wiem armata należy się inżynierowi a ty nim też nie byłeś.
    Nie no bez przesady, zabijać swoich nie można. Jak dla mnie bycie inżynierem też nie daje powodu ani władzy by bezprawnie ubijać innych graczy.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #204 dnia: Kwietnia 03, 2012, 11:37:12 »
    Powtarzam, on również nie był inżynierem. Da się odróżnić garłacz od ciężkiego muszkietu.
    Po za tym temu DikkeJanVetklepotHolebee nic nie zrobiłem, a od razu po przejściu na mapę zaczął zabijać.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #205 dnia: Kwietnia 03, 2012, 16:07:14 »
    Pierwszy raz piszę w tym temacie posta, gdyż limit znoszonego chamstwa został przekroczony, chciałbym złożyć pierwszą skargę. Skarga dotyczy klanu RPW. Na serwerze tawerny (bitwie) było 3 ludzi z owego klanu, po wejściu zostałem wykopany bez powodu. Po ponownym wejściu zostałem zbluzgany:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2012, 21:34:23 wysłana przez Glaedr »

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #206 dnia: Kwietnia 03, 2012, 16:53:20 »
    Gracz zostanie ukarany jeszcze dziś . Wybacz za kłopot .

Offline Kourian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #207 dnia: Kwietnia 06, 2012, 21:40:21 »
    Wczoraj na oficjalnym serwerze tawerny miałem nieprzyjemność grać z graczem o nicku VOC_Korporaal_Jokerrr, który nagminnie używał fast reload buga, a kiedy uprzejmie napisałem by przestał ten najpierw odpowiedział , że się tym nie przejmuje a następnie kilkakrotnie mnie zteamkillował.

Screenshoty, na których widać ten nieprzyjemny incydent można znaleść tutaj: http://steamcommunity.com/profiles/76561198005134465/screenshots/

Osobiście wnosiłbym o zbanowanie Jokerrra, ponieważ wydaje mi się, że nie jest to pierwszy raz gdy uprzykrza grę innym...

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #208 dnia: Kwietnia 09, 2012, 13:03:18 »
    Znowu ja :D
    Właśnie zostałem wyrzucony z serwa tawerny przez klan GK... Zaraz po wejściu na serwer był vot na kick... Serwer tawerny nie jest prywatnym serwem tego klanu i takie zachowanie jest co najmniej dziwne...
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #209 dnia: Kwietnia 09, 2012, 17:15:31 »
    Dzisaj, o godzinie 17:05, zostałem zbanowany na serwerze tawerny gdy wszedlem na serwer. Screen

http://steamcommunity.com/profiles/76561198029739503/screenshot/560938564859907273

Vivat Pomerania!