Na początek ja coś dodam od siebie. Ostatnio dosyć często gram na serwerze Tawerny, zwłaszcza wieczorami, i widzę to i owo. Nie napomknę o spamowaniu poolami, przekleństwach, pisaniu po rusku itp, za to o tych TK O których cała afera.
Po pierwsze, przyznam się bez bicia, też czasami team killowałem, niechcący zazwyczaj chociaż raz czy dwa specjalnie, w odpowiedzi na to że ktoś Team Kilnął mnie (dostane pewnie bana, ale trudno, zasłużyłem sobie. Trzeba nauczyć się żyć z konsekwencjami swych czynów, czyż nie?)
Co się tyczy RTF, Skorupy i Adiqa:
Cóż, nie pamiętam żeby którykolwiek z nich TK'ował, nie byłem świadkiem tego ani razu. Czasami kiepsko się zachowują, ale przynajmniej Adiq i Skorupa są czyści (przynajmniej w stosunku do kilku ostatnich dni), przynajmniej nic złego u nich nie widziałem kiedy grałem, a wręcz przeciwnie, bo dobrze mi się z nimi grało, i to nawet bardzo.
Kozak_nvz_Gregory_Gulyanicky:
J/W, nic nie kojarze, chyba ze 2 razy zrobił team killa, i nigdy nie wydawał mi się że specjalny, bo zawsze przepraszał i zazwyczaj było tak, jak ja miałem, czyli ktoś mu wbiegł pod celownik albo coś.
Kozacy ogólnie wnerwiają czasami. Można z nimi fajnie grać, ale czasami któryś spamuje poolami, często bezsensownymi, piszą po rusku itp.
Pozdro od Archiego Herbu Zagłoba!