Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co dostaliście pod choinkę  (Przeczytany 7658 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Komar^

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Co dostaliście pod choinkę
    « Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 02, 2012, 17:51:36 »
    Ja dostałem playstation move+ gre herosi, 50 zł oraz dwie książki Zabójca Orków i Ludzi.

Offline szymon kmiecic

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • husaria nie przgrywała żadnej bitwy przez 125 lat
    « Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 02, 2012, 19:45:36 »
    a ty to argaleb chyba specjalnie zadales sobieb trud aby znalezc moj komentarz i korygowac moje wypowiedzi,to wyglada jak akt odsieczy,bo zgasiles sie wczesniej ;D,ja przynajmniej nie mam niczego do cb,to nie ja  zaczynalem,a i tak jest juz po swietach :3

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 03, 2012, 12:45:44 »
    Ja dostalem zewnetrzny dysk toshiby 750 gb, 2 bluzy, worek slodyczy, dezodorant i 5 dyszek
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 04, 2012, 23:15:40 »
    Już od 2 lat mówię, że ja nic pod choinkę nie chcę. Co prawda zawsze coś się znajdzie, ale zazwyczaj jest to coś praktycznego np. skarpety. Jak dla mnie, święta to dni wolne, które spędzę na napychaniu się żarłem z rodziną, pożartowaniu sobie itp.

W tym roku jedyne o co poprosiłem to dołożenia trochę grosza na glany.

Co dostałem:
    - 5 par skarpetek,
    - 4 pary gaci,
    - żel pod prysznic,
    - słodycze.

Z moich prezentów nie będę narzekał, bo tak naprawdę się cieszę z nich. Są to rzeczy, które mi się jak najbardziej przydadzą, więc dlaczego miałbym narzekać.

Offline Sopel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 05, 2012, 22:41:04 »
    Wszystkie dotychczas wydane książki z cyklu Pieśni lodu i ognia pióra Martina , batlefielda 3 , płyte nirvany , słuchawki Fatal1ty , pidżamsy , skarpety i standardowo cukasy.

I dla mnie też jest dość dziwne żeby pod choinkę dawać sobie pieniądze.(może uznacie mnie za kretyna ale wole dostać jakąś pierdołe niż  pieniądze z którymi nie będe miał co sensownego zrobić).

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 07, 2012, 15:06:45 »
    Im człowiek starszy, tym mniej dostaje :P

od rodziców "koperta",
    od brata nic, uzgodniliśmy sobie wcześniej, że nie ma sensu wydawać niepotrzebnie kasy
    od dziewczyny b.dobry alkohol, taki że moja pierwsza myśl, to "Opiję nim narodziny naszego pierworodnego"