Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co dostaliście pod choinkę  (Przeczytany 7655 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: Co dostaliście pod choinkę
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 25, 2011, 19:41:08 »
    Multitoola : http://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_mut_eod_p5688.xml
    Nowiutką golarkę : http://www.nokaut.pl/golarki-elektryczne/golarka-camry-cr-102.html
    Ramkę Multimedialną ze zdjęciami rodzinnymi
    I od mego pomysłowego brata koszulkę z napisem : Mam zajebistego braciszka

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 25, 2011, 19:44:07 »
    Zazdroszczę Ci tego multitoola.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 25, 2011, 20:12:41 »
    Czasy takie, że teraz się patrzy, co potrzebne do życia codziennego i takie rzeczy przeważnie się dostaje, a jak nie ma nic, co byś potrzebował, to pieniądze zawsze jako prezent napewno nie są obrazą. Lepiej kasa niż np. różowy sweterek od cioci z kanady :D
    Także z Alkhadiasem się zgadzam w 100%.

A ja dostałem stick 16 giga, dwie pary zimowych skarpetek, doładowanie do tak tak 50 zł, znaczy do T-mobile, no i słodycze.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 25, 2011, 22:55:22 »
    Widzisz, napisałem do Mikołaj że chcę moltitoola, i dostałem :D
    Po prostu rodzina na kolacji w Listopadzie mówiła co chciała dostać ,i obeszło się baz suprise-failów .

A tak w ogóle fajna zabawka już 3 lata na niego czekałem,a sam nie kupowałem.

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 31, 2011, 01:33:54 »
    Telefon HTC Touch Diamomd z , którego teraz pisze :) .
    Sto pięćdziesiat złotych .
    Żele pod prysznic dezodorant i słodycze .

Offline szymon kmiecic

• Użytkownik
    • husaria nie przgrywała żadnej bitwy przez 125 lat
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 31, 2011, 02:50:17 »
    wiedzmin II zabójcy królów,słodycze <3

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 31, 2011, 12:43:37 »
    Kuwa widze że na forum burżuazja (a raczej młodzież z bogatch domów) - ja dostałem czapkę i bardzo się cieszę

Te 150,200,400zł to w kopercie leżały pod choinką XD?

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 31, 2011, 13:07:03 »
    tak mialem 400zl pod choinką ale mam uro w grudniu wiec jest to prezen urodzinowo-mikołajowo-świąteczny.
    Po za tym prosiłem o pieniądze bo zbieram.. nie wiem na co ale zbieram. Za rok do znow jade do norwegii zarobic i potem moze cos kupie :D pewnie kompa
    Retarded are everywhere

Offline Wojmir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 31, 2011, 21:55:31 »
    heh, 12 browarów i słodycze ;D

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 01, 2012, 00:45:44 »
    Gra, książka i słodycze.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 01, 2012, 20:11:36 »
    Nic....
    Czy tak krótki post to spam, jeśli nie ma się nic sensownego do dodania?

Offline szymon kmiecic

• Użytkownik
    • husaria nie przgrywała żadnej bitwy przez 125 lat
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 01, 2012, 21:08:07 »
    mamo jaka patologia ;o ,tyle dzieciakow nie dostaje prezentow,albo dostaja owoce i sa zadowolone,mih fakt ja dostalem wiedzmina 2,aczkolwiek ,uwazam ze niektorym poprzewracalo sie juz w dupach :c ,to przykre,licza sie intencje ale nawet nie wypada oczerniac swiat,dostales prezent,jakis badziewny ale uszanuj to bo twoj rodzic chcial dobrze,nie jestem bardzo bogaty,powiem ze mniej troche niz bogaty,ale na pewno wiecej niz przecietny od 6 lat mieszkam w Wawie i nie chce sie chwalic,moja matka pochodzi ze wsi,nie jest taka zepsuta,zreszta tata(on juz spotkal moja mame w warszawie,pojechal do niej z lublina gdzie sie urodzil) tez nie jest i ciesze sie ze dali mi jakies wartosci,nauczyli mnie paru rzeczy,mądrości,kiedys jak dostalem sweterek bylem niezachwycony,a ona mi mowila abym nie narzekal bo ona nie zawsze dostawala,nie bylo zwykle sposobnosci na zakupienie jakiegos zacnego podarku pod choinke,co najwyrzej jakies pomarancze,z tego co wiem to w czasach prlu polska miala sztame z kuba i na swieta dostawalismy pomarancze,no ale co ja tam wiem ^^ po prostu nie narzekajce,bo tak na serio nie chodzi o prezenty w dzisiejszych swietach,ale bycie razem z rodzina,to w od 20 wieku panuje mania na konieczna obecnosc prezentow,ale nie ukrywajmy ze nie chcemy ich dostawac xd ,nie wiem czy wyrazilem to co chcialem przeslac,tyle

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 02, 2012, 13:16:30 »
    A ja dostałem jako prezent urodzinowo-świąteczno-sylwestrowy wersalkie :) I jeszcze specjalnie tata kupił mi 2metrową aby mi nogi nie wystawały ..  Prezent jest jeszcze piękniejszy gdyż moje stare łózko strasznie skrzypi i miało zarzygany materac

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 02, 2012, 15:57:50 »
    mamo jaka patologia ;o ,tyle dzieciakow nie dostaje prezentow,albo dostaja owoce i sa zadowolone,mih fakt ja dostalem wiedzmina 2,aczkolwiek ,uwazam ze niektorym poprzewracalo sie juz w dupach :c ,to przykre,licza sie intencje ale nawet nie wypada oczerniac swiat,dostales prezent,jakis badziewny ale uszanuj to bo twoj rodzic chcial dobrze,nie jestem bardzo bogaty,powiem ze mniej troche niz bogaty,ale na pewno wiecej niz przecietny od 6 lat mieszkam w Wawie i nie chce sie chwalic,moja matka pochodzi ze wsi,nie jest taka zepsuta,zreszta tata(on juz spotkal moja mame w warszawie,pojechal do niej z lublina gdzie sie urodzil) tez nie jest i ciesze sie ze dali mi jakies wartosci,nauczyli mnie paru rzeczy,mądrości,kiedys jak dostalem sweterek bylem niezachwycony,a ona mi mowila abym nie narzekal bo ona nie zawsze dostawala,nie bylo zwykle sposobnosci na zakupienie jakiegos zacnego podarku pod choinke,co najwyrzej jakies pomarancze,z tego co wiem to w czasach prlu polska miala sztame z kuba i na swieta dostawalismy pomarancze,no ale co ja tam wiem ^^ po prostu nie narzekajce,bo tak na serio nie chodzi o prezenty w dzisiejszych swietach,ale bycie razem z rodzina,to w od 20 wieku panuje mania na konieczna obecnosc prezentow,ale nie ukrywajmy ze nie chcemy ich dostawac xd ,nie wiem czy wyrazilem to co chcialem przeslac,tyle

A ktoś tu narzeka? Bo nie wydaje mi się. Co najwyżej kilka osób zdecydowało się na refleksje nad rzeczywistością...

EDIT: Zgasiłem się:O?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2012, 21:18:09 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 02, 2012, 16:19:39 »
    Przyznam się, że pod choinkę otrzymałem 3 paty skarpetek, koszulę, buty robocze zimowe, elementarz akordeonisty oraz akordeon po wujku ;).
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.