Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Event] Bitwa POL vs FRA  (Przeczytany 11355 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [Event] Bitwa POL vs FRA
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 18, 2011, 23:16:06 »
    Zaś wg mnie, Blackitt, który zapewne będzie dowodził niech wybierze sobie graczy, z którymi chce grać i wie, że się stawią na event. Bo branie każdego jak popadnie odpada, gdyż nie będzie wiedział z kim ma do czynienia i kim ma dowodzić. Ewentualnie, jeśli dobierze np. 45 graczy, a będzie chciał dobić do 50, może dobrać 5 osób ze zgłoszeń... chociaż to i tak durne moim zdaniem.
    Czekamy, czekamy jak się to potoczy. Jednak wydaje mi się, że wybór gejmerów przed dowódce jest najrozsądniejszy, gdyż to nie wygląda na event ogólnodostępny.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 19, 2011, 00:36:45 »
    Same nooby tam grały zresztą zobaczcie screeny. Tylko grzewity i jakieś refy

Generalnie, jak masz się tak wypowiadać, to się lepiej zamknij. Twój ogólny poziom przekreśla Cię z udzielania się na forum.

Wracając do tematu...
    Gratuluję zwycięstwa Waszej drużynie. Nie zdziwiło mnie wcale, bo poza faktem iż polska scena Warband jest ogólnie warta zaorania, tak jednak mamy trochę osób zdolnych do osiągnięcia czegoś. Ba, nie takiego tam czegoś. Pokazujecie, że trochę mądrych, w większości dojrzałych osób, nie zwracając uwagi na krzykaczy i bałaganiarzy potrafią razem sięgać po najwyższe tytuły i osiągnięcia. Ogólnie pokazujecie, że jednak można być "ponad" tą sceną i jej wyglądem. Tak trzymać. Mam nadzieję, że na następny tego typu event uzbieracie te 60 osób.

Pozdrawiam.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline SirKula

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 19, 2011, 09:19:44 »
    Generalnie, jak masz się tak wypowiadać, to się lepiej zamknij. Twój ogólny poziom przekreśla Cię z udzielania się na forum.

Wracając do tematu...
    Gratuluję zwycięstwa Waszej drużynie. Nie zdziwiło mnie wcale, bo poza faktem iż polska scena Warband jest ogólnie warta zaorania, tak jednak mamy trochę osób zdolnych do osiągnięcia czegoś. Ba, nie takiego tam czegoś. Pokazujecie, że trochę mądrych, w większości dojrzałych osób, nie zwracając uwagi na krzykaczy i bałaganiarzy potrafią razem sięgać po najwyższe tytuły i osiągnięcia.

Pozdrawiam.
    Zwlaszcza wyzywajac nas na tsie w czasie meczu od Cytuje ''Chuji i idiotow'' i wysmiewania innych i teamkillujac w czasie meczu jedynego gracza z ZeliPaPa : Blasta. Ale oczywiscie to My jestesmy Ci najgorsi...
    Wracajac do tematu: Powodzenia
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2011, 11:31:43 wysłana przez SirKula »
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 19, 2011, 11:26:38 »
    A może po prostu weźcie tych którzy byli teraz plus Ci którzy się zgłoszą. Można zrobić tak by klany podały swoich "faworytów" i przed tym rozegrałoby się kilka mixów i mości dowódca zobaczyłby jak się z danymi osobami gra itp. Do 15 jest trochę czasu. Można rozegrać takie mini eventu między klanami i zobaczyć jak grają osoby nie z reprezentacji blackkita czy tam polskiej. Albo jakoś osoby te brakujące wytypować. Jest wiele sposobów na uzbieranie tych 60 osób. Jest wiele osób które są ogarnięte i nie znalazły się na magicznej liście z pierwszej strony.

Pozdrawiam

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #79 dnia: Grudnia 19, 2011, 11:47:31 »
    Po części racja,ale wiele osób mimo tego ze ogarnięte mają marnego skilla. Tu mam na myśli tylko i wyłącznie mnie. Co z tego  jak ktoś jest rozsądny ,słucha rozkazów,dobrze reaguje na błyskawicznie niekiedy zdarzenia na bitwie jak przyjdzie do walki ginie w sposób nawet i śmieszny. Tak więc cieszę się że nie było mnie na liście bo przyniósł bym jeno wstyd;/
    A co do uzbierania osób,mamy całe mnóstwo świetnych graczy, zarówno tych z powyższej listy jak i na niej nie wymienionych. Więc o ludzi bym się nie martwił;)
    Na koniec gratuluje pięknego zwycięstwa nad wrogiem jak i jednocześnie życzę powodzenia w następnym wielkim starciu. Jednak pokazujecie ze potrafimy się zebrać i skopać tyłki każdemu,jestem dumny będąc waszym krajanem;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 19, 2011, 12:21:45 »
    Aldred generalnie jaja sobie robi bo mnie kosi jak chce:) Ale to nie o tym temat.Podczas tak dużej bitwy przede wszystkim liczy się taktyka- a tej bez słuchania dowódcy nie da się zrealizować..

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 19, 2011, 13:00:34 »
    Świetna bitwa, bardzo dobrze mi się dowodziło, było lepiej niż oczekiwałem widać mimo prywatnych sporów i konfliktów udało na się wspólnie coś ogarnąć. Przykro mi natomiast słyszeć że ktoś trollował Blasta ze względu na to że jest z ŻeliPapa, bez komentarza. Przejdę jednak do konkretów, 15 stycznia o ile mi wiadomo szykuje się kolejny tego typu event, fajnie byłoby gdybyśmy się obyli bez udziału trzeciego kraju po naszej stronie w takim razie zacznę zbierać ludzi już dziś.

Następujące klany proszę o zgłoszenie chętnych do następnego eventu wpisując post poniżej.
    -Hitman max 10 osób
    -Ref max 15 osób
    -Pe max 15 osób
    -IPL max 10 osób
    -WSC max 10 osób
    -ŻeliPaPa max 10 osób

Z 70 osób powyżej wybiorę 40. 20 miejsc zostawiam chętnych z poza tych klanów jak również z poza polskiej sceny, niech zgłaszają się do mnie indywidualnie.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 19, 2011, 15:28:02 »
    Świetna bitwa, bardzo dobrze mi się dowodziło, było lepiej niż oczekiwałem widać mimo prywatnych sporów i konfliktów udało na się wspólnie coś ogarnąć. Przykro mi natomiast słyszeć że ktoś trollował Blasta ze względu na to że jest z ŻeliPapa, bez komentarza. Przejdę jednak do konkretów, 15 stycznia o ile mi wiadomo szykuje się kolejny tego typu event, fajnie byłoby gdybyśmy się obyli bez udziału trzeciego kraju po naszej stronie w takim razie zacznę zbierać ludzi już dziś.

Następujące klany proszę o zgłoszenie chętnych do następnego eventu wpisując post poniżej.
    -Hitman max 10 osób
    -Ref max 15 osób
    -Pe max 15 osób
    -IPL max 10 osób
    -WSC max 10 osób
    -ŻeliPaPa max 10 osób

Z 70 osób powyżej wybiorę 40. 20 miejsc zostawiam chętnych z poza tych klanów jak również z poza polskiej sceny, niech zgłaszają się do mnie indywidualnie.

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=9175.0 Wątek o następnym evencie.
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline AragornPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 19, 2011, 16:13:05 »
    mimo iż pochodzę ze Sparty :D cieszę się żę PL wygrało i życzę więcej takich zwycięstw

Offline szybki912

• Użytkownik
    • IPL{Knight}Kerk Fortetze
    « Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 20, 2011, 19:00:07 »
    Mnie cieszy, tak dobra organizacja i mam nadzieję, że kolejny projekt Wezyka oraz dowództwo Blackitta przyniosą sukces polskiej drużynie.