Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Event] Bitwa POL vs FRA  (Przeczytany 11399 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Event] Bitwa POL vs FRA
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 17, 2011, 15:43:57 »
    Mnie ciekawi kto wybierał ten skład... Krzyżak, Aleksandros WTF ?

Offline Nubis_2005

• BANITA
    • Użytkownik
    • Steam:Nubis2005 w grze:Nubis_of_Sparta
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 17, 2011, 15:50:39 »
    To może przy następnej okazji(Nations Cup) pominięte klany stworzą reprezentację Polski, i wystawią ją na mecze międzynarodowe...
    Jestem ciekawy czy wy bylibyście zadowoleni pominięciem szansy dla was na rzecz graczy których sam zabijam bez problemu, a mam 56h w wb i w okolicach 300 w dp.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Tak zapoznałem się i moja sygnaturka była regulaminowa.

Tak, mając ponad 200px wysokości. Nie ośmieszaj się...

Miała 300 a w regulaminie było chyba 300^^

W regulaminie jest 150...

Też nie masz się czego przyczepić stróżu prawa i porządku...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 17, 2011, 15:57:15 »
    To może przy następnej okazji(Nations Cup) pominięte klany stworzą reprezentację Polski, i wystawią ją na mecze międzynarodowe...
    Jestem ciekawy czy wy bylibyście zadowoleni pominięciem szansy dla was na rzecz graczy których sam zabijam bez problemu, a mam 56h w wb i w okolicach 300 w dp.

Skończ to. Już widzę jak wielki Apo prowadzi was do zwycięstwa ... <facepalm>
    Ludzie byli wybierani, poprzez chodzenie organizatorów to TS i zbierając ludzie którzy nawet jeśli będą przegrywać nie uciekną z serwera.
    @Adiq: Krzyżak został wybrany bo jest dobrym konnym a kilku takich nam potrzeba.

Offline Nubis_2005

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:01:22 »

Ludzie byli wybierani, poprzez chodzenie organizatorów to TS i zbierając ludzie którzy nawet jeśli będą przegrywać nie uciekną z serwera.

Przecież nikt nie ma nic do żadnych prywatnych meczy organizatorów, tylko niech nie nazywają się "oficjalną Polską reprezentacją" tylko jak ktoś zaproponował reprezentacja Blackitta lub też  RGPWIW(RefGreyPolishWolvesImperiumWarsong)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Krzyn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:04:56 »
    Po co się bulwersujecie jeszcze nie jeden mecz przed klanami które zostały "pominięte".

BTW:
    42.   Aleksandros
    jest od nas, ale raczej nie dorównuje skill'em większości wybranego składu.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:05:23 »
    Przecież nikt nie ma nic do żadnych prywatnych meczy organizatorów, tylko niech nie nazywają się "oficjalną Polską reprezentacją" tylko jak ktoś zaproponował reprezentacja Blackitta lub też  RGPWIW(RefGreyPolishWolvesImperiumWarsong)
    Znajdź mi kogoś, z Twej Sparty kto pokona większość reprezentacji i jak komuś się uda to uwież że masz szanse na dostanie się do reprezentacji.
    Reprezentacja to zbiór najlepszych graczy.
    Np. w siatkówce, czy jakieś słabsze kluby robią wielką aferę jak nikt się nie dostanie?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:08:39 »
    Jak był Nations Cup też było sporo hejterów...to najlepszy skład i tyle. Może zamiast być zapatrzonym w tawernę poszperalibyście też na innych forach...może sami zorganizujecie mecz z Francuzami? Zaraz zaraz...oni pewnie nawet nie wiedzą że ktoś taki Nubis, Adiq, hunter czy Apo...już widzę reakcję Jeanne albo Tobiego: WTF?!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:09:06 »

A kto to nazwał oficjalną reprezentacją Polski ? Oficjalna była na nations cup tam sobie możesz zajrzeć jak ona wyglądała.
    Jest to po prostu mecz graczy z polski którzy zostali wybrani chyba przez Blackitta i Wężyka i ludzi zaproszonych przez jakiegoś tam dowódce z Francji, więc o co ci się rozchodzi ?
    Zresztą jeśli naprawdę że uważasz jacyś gracze z sparty są lepsi to zapraszam do mnie uwierz mi rzetelnie ocenie ich skill.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:09:21 »
    Netoman miej choć krzty honoru i nie wypisuj takich bzdur i idiotyzmów.Przypominam ze to ty prawie codziennie uciekasz z serwera jak my wbijamy.I kogo chcesz oszukać każdy grał z Krzyżakiem i każdy go kładzie.
    Tak dla twojej informacji  jakieś tydzień temu była fajna spontaniczna bitwa w której jak zwykle WV chciało pokazać swoją wyższość..
    (click to show/hide)
    .. A niech mnie Bozia pokarała?Spytaj się kto wyszedł po 6 rundzie (wynik 6:0)..Wiec nie mów mi cholerny Hipokryto ze to my uciekamy..

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:10:35 »
    Zapisani gracze :
    (...)
    2.    NIFN
    (...)
    I never asked for this... No, ale jak już w jakiś sposób się na liście znalazłem, to why not? ^^

Pozdrawiam!

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:11:41 »
    Netoman miej choć krzty honoru i nie wypisuj takich bzdur i idiotyzmów.Przypominam ze to ty prawie codziennie uciekasz z serwera jak my wbijamy.I kogo chcesz oszukać każdy grał z Krzyżakiem i każdy go kładzie.
    Tak dla twojej informacji  jakieś tydzień temu była fajna spontaniczna bitwa w której jak zwykle WV chciało pokazać swoją wyższość..
    (click to show/hide)
    .. A niech mnie Bozia pokarała?Spytaj się kto wyszedł po 6 rundzie (wynik 6:0)..Wiec nie mów mi cholerny Hipokryto ze to my uciekamy..

Aż screena zrobiłeś bo ci się na publicu z wv udało :D ? Nie no brawa

Offline Nubis_2005

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:12:37 »

Zresztą jeśli naprawdę że uważasz jacyś gracze z sparty są lepsi to zapraszam do mnie uwierz mi rzetelnie ocenie ich skill.

Dobra to jak się z tobą skontaktować?

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:15:58 »
    Znajdź mi kogoś, z Twej Sparty kto pokona większość reprezentacji i jak komuś się uda to uwież że masz szanse na dostanie się do reprezentacji.

mogę pocisnąć większość osób z tej reprezentacji, podobnie jak nigger czy nasi inni klanowicze(i nie tylko nasi). Powiedz tylko kiedy i gdzie. Uważam że powinniście dać szansę innym graczom, nie tylko z najlepszych klanów, np ustanowić liczbę miejsc dla każdego klanu, , lub wyłonić zawodników w procesie eliminacji.

Żeby nie było, że ukrywam się pod fake, mój nick w grze to ŻeliPaPa_Basior
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2011, 16:21:46 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:16:34 »

Aż screena zrobiłeś bo ci się na publicu z wv udało :D ? Nie no brawa

Dokładnie tak po spamie na chacie i tekstach typu ,,Jak przegrana z PE" i wiele innych nagle ucichło i panowie z WV się troszkę speszyli :D To było niesamowite.. A screeny robię często bo umiem :D

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:19:07 »
    hunter1: To nie było do Cb, wiemy że jesteście bardzo dobrzy.
    UFO: Uciekanie z serwera to była aluzja do Sparty.
    "Przypominam ze to ty prawie codziennie uciekasz z serwera jak my wbijamy" Nie wiem o co Ci chodzi ...