Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Event] Bitwa POL vs FRA  (Przeczytany 11413 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [Event] Bitwa POL vs FRA
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:02:53 »
    Ja w WB gram już sporadycznie, bo przygotowuję się do sesji na studiach

To to nie działa w odwrotną stronę? Im bliżej sesja, tym więcej człowiek gra :o

Skończcie już napinki. Wymienione przez Was "no-namy" zagrają w jednej rundzie albo dopiero wtedy, kiedy mecz będzie wygrany.

Reprezentacja składa się praktycznie w całości z WV, graczy zgranych ze sobą i ok, niech mają, za zasługi.

Inna sprawa, że to nie jest "ogólnodostępny event" tylko po prostu najlepsi vs najlepsi z danych krajów.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:03:44 »
    Blackitt -Wiesz jak to się zaczęło?Przybraliście zupełnie inne nicki w PE.Potraktowaliście klan kuli ktory grał z wami tyle czasu jak debili.Mówiłem to nie raz ze jak byś wpadł na TSa powiedział ,,siema gramy w Pe z Gornem" to myślisz ze była by ta szopka?Jeżeli uważasz ze to ja się źle zachowuje zapytaj się panów z twojego klanu kto non stop zmienia nicki na ,,Zelipapa" i rekrutuje graczy.Jak bylem w WV na TSie u was miałeś mi coś do zarzucenia?Odwalałem i wstydziłeś się za mnie?Wątpię nigdy nic mi nie powiedziałeś.... Jak by teblar nas wtedy nie okłamał dalej byście grali pod fake nickami i nikt by się nie dowiedział.Zal mi jedynie Kuli jak byliśmy na cracku to opowiadał o wielkim klanie.Klanie z którym razem grał i wygrywał.Niestety szybko się rozczarował...  I nie rozumiał jednego dlaczego osoby z którymi tak długo grał ,,wychujali go po całości"

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:04:07 »
    Oj tam oj tam...
    Blackitt został wybrany na dowódce ponieważ jest świetny w taktykach. Mogę wam wypisać tu co on zrobił dla Polskiej Sceny jako dowódca (ale zapewne każdy już to wie) on jest Kapitanem i tak jak w piłce nożnej on wybiera skład jest "Selekcjonerem". Czy któryś dobry piłkarz z naszego kraju który zasługuje na grę w reprezentacji obrzuca kapitana błotem ponieważ go nie wybrał. Odpowiem wam stanowczo NIE...
    To nawet nie jest jak by to powiedzieć reprezentacja lecz grupa ludzi wybrana na bitwę przeciwko Francuzom w meczu 4Fun.
    Nie zgodził bym się z kilkoma wyborami Blackitta ale to on wybierał i ja nie mam zamiaru zaczynać kolejnego spamu.
    Dziękuje i życzę powodzenia w jutrzejszym meczu.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:07:20 »
    Vivac?? nie znam takiego.Takie bzdury człowieku krzyżak lami.. Jedynym super konnym jet Argaleb!.. Czy ktoś napisał do pana B ,,zmień listę"? NIE! Uważam ze robi co chce to doskonały strateg i wygrał nie jedna bitwę.Warto cofnąć się w czasie o kilka miesięcy.Jak myślicie jaki by był skład jeżeli Ja Kula i Noxu nie wyszli basmy z WV a pan B grał by nadal w swoim klanie?Gwarantuje wam ze ludzi z PE można by policzyć na palcach sapera... Polska miała zawsze problem z dogadaniem się wewnętrznie i zawsze na tym traciliśmy/tracimy warto się zastanowić.A ty Wiesiek jeżeli tyle masz nam do zarzucenia zapraszam na naszego TSa.

A ty płaczesz i płaczesz na tej tawernie, jeżeli waszemu żelipapą naprawdę zależy żeby was brano pod uwagę to zagrajcie kilka sparingów z klanami dev. A ( np: RNGD, IG, nawet z VRNG, którzy wygrali z REF 16:4 z tego co pamietam :D ). Tak się na nas powołujecie, ale my w porównaniu do was cały czas graliśmy i próbowaliśmy udowodnić innym, że naprawdę dobrze gramy ( w czasie wyboru do repry, rozegraliśmy sparingi z IG,22nd i innymi tego typu klanami ).

Offline Kenobi15

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • pWneD (wcześniej MocieKPL)
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:15:09 »
    W polsce jak w polsce ...

Offline SirKula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:15:46 »

P.S.  W pierwotnej wersji listy z ZeliPaPa było 5 osób, ale co ja poradzę że przez ostatnie dwa tygodnie gdzie nie spojrzę to próbujecie wszczynać jakieś bezsensowne awantury, jak poza tym wyobrażacie sobie branie udziału wasze i PE, z dwojga złego wybieram PE znam ich i potrafię się z nimi jako tako dogadać, wersja ostateczna została zmieniona dzisiaj.

Przez ostatnie 2 Tygodnie prawie nikt od nas nie wchodzil na wasz serwer, ba to Wy wchodziliscie na inne serwery pod fejk nickami z tagiem zelipapa, wyzywalisice nas
    i rekrutowaliscie byle kogo, zreszta zeby to bylo tylko jeden raz. za kazdym razem jak grupowo wbijemy na jakis serwer slyszymy docinki ze strony PE. Powiedzialem swoim zeby nie zaczynali i nie prowokowali ale jezeli ktos ich ciagle wyzywa to nie moja wina ze oni po prostu nie chca siedziec cicho.
    Naprawde irytuja mnie zaczepki z tej ''dziecinnej'' strony PE. kilka razy chcielismy sie z nimi ''pogodzic'' ale za kazdym razem po kilku dniach znowu na nas naskakiwaliscie
    wiec nie rozumiem o co Blackitt masz do nas pretensje. Zawsze sa 2 strony konfliktu i zapewne kazda z nich ma troche racji. I Dla jasnosci nie chodzi nam o ten przegrany mecz z PE. Wcale nie musicie nas lubic. Poprostu denerwuje mnie to podszywanie sie i publiczne obrazanie na serwerach..
    Zycze powodzenia Hitmenom i REFowi.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2011, 17:19:52 wysłana przez SirKula »
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Velhao

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:19:37 »
    Inna sprawa, że to nie jest "ogólnodostępny event" tylko po prostu najlepsi vs najlepsi z danych krajów.
    To dlaczego są tam ludzie, którzy nie są najlepsi? ;o

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:25:42 »

Chodzi Ci o "pozostałą część" PE? Są traktowani jako WV z PE, więc "aby obyło się bez kłótni" został wybrany ktoś ze "starego PE". I tak wiele nie pograją.

Chodzi o IPL? Też chodziło o dobre stosunki.

Jeśli chodzi o nasz klan, to historia nieco dłuższa.

Generalnie grają najlepsi z najlepszych, nie ma wątpliwości. "Pozostali" zostali wybrani, aby utrzymać dobre stosunki na scenie, albo "żeby od nikogo nie było za mało". Postawiono głównie na starsze klany, dlatego jest IPL czy PE (zaraz się zacznie flame, że oba klany zostały wybrane ze względu na uber skill).

Jeśli chodzi o pozostałych - trzon pt. "WV" pozostał niezmienny i w tym kontekście rozpatrywałem określenie "Najlepsi z najlepszych w danych krajach" :)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:50:49 »
    DOŚĆ!!!
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Jaroslawo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 18, 2011, 00:39:38 »
    Otwarte? Mozna?

Ale bez kłótni.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2011, 09:52:09 wysłana przez proud »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 18, 2011, 10:26:15 »
    Powodzenia życzę, mam nadzieje, że powtórzycie zwycięstwo z Nations Cup
    Pokażcie ludziom Jeanne kto zasługuje na tytuł mistrza!
    (click to show/hide)

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 18, 2011, 11:16:33 »
    Jak można porównywać tą bitwę dla zabawy do bitwy w Nation's Cupie? -.^ to nie jest i nigdy nie będzie reprezentacja Polski, więc niech nikt sobie nadziei nie robi...

A kim ty kuffa jesteś? xD

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 18, 2011, 11:25:17 »
    Witam,

Od jakiegoś czasu nie zaglądałem na to forum, o evencie dowidziałem się dośc przypadkowo tak samo jak i o moim udziale. Chciałem tylko pinformowac, że na moją obecnośc nie możecie liczyc.

Pozdrawiam,
    Dalhi.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #58 dnia: Grudnia 18, 2011, 18:40:06 »
    (click to show/hide)

Dziękuję za grę !

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #59 dnia: Grudnia 18, 2011, 18:43:00 »
    Było miło:) Francuzi znowu nie dali rady a my poradziliśmy sobie bez Sparty, RTF itd:O Wbrew wcześniejszym zapowiedziom wszyscy obecni zagrali w pełnym wymiarze czasowym. Niech żałują ci których nie było:)

(click to show/hide)

28 fragów:O

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012