Godzina 23:45 powoli kładziemy się spać, ups dostaliśmy sarranidami, prawie najsłabszą frakcją na zamkniętych mapach od Vegsów których jeszcze było więcej, i zdegustowani poszliśmy spać, a wy mówicie że uciekliśmy może i tak z resztą nawet jeśli zragequitowaliśmy to przecież był public, nie chce ci przypominać ufo kto uciekał z serwera na meczu, siedem rund wystarczyło żeby pokazać wam gdzie jest wasze miejsce, skillowo może i jesteście dobrzy ale na mapie dajecie się manewrować jak dzieci, ja z gornem i chłopakami z PE was zmietliśmy, z resztą obaj puki co gramy w PE więc w sumie to PE was zjechało. Nie jesteście na tej liście bo sami sobie na to zapracowaliście, hejceniem na tawernie, ja na tsie podczas meczu chce mieć porządek a nie trolling. Jedynej osoby której tu od was brakuje to Kulaa i NoxU bo Blast już jest. A co do tego co powiedział Kulaa to nie jest reprezentacja, nie mam żadnej przyjemności z dowodzenia twoimi kolegami typu niggerboy goku i ufo, z nimi po prostu nie da się dogadać, a co do umiejętności to nigdzie waszych nie potwierdzono jedyne co ja widziałem to mecz z PE w połowie którego wyszliście, zakładam że jak będziemy przegrywać z Francją to zrobicie to samo, szkoda ryzykować. I kultura tu nie ma tu związku, na liście jest stare WV i PE chyba nikt nie mam wątpliwości że to nie jest banda grzecznych chłopców, tylko stado trolli. Szkoda że na własne życzenie psujecie sobie z nami relacje, można wam tylko pogratulować.
P.S. W pierwotnej wersji listy z ZeliPaPa było 5 osób, ale co ja poradzę że przez ostatnie dwa tygodnie gdzie nie spojrzę to próbujecie wszczynać jakieś bezsensowne awantury, jak poza tym wyobrażacie sobie branie udziału wasze i PE, z dwojga złego wybieram PE znam ich i potrafię się z nimi jako tako dogadać, wersja ostateczna została zmieniona dzisiaj.