Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Event] Bitwa POL vs FRA  (Przeczytany 11410 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Event] Bitwa POL vs FRA
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:23:49 »
    Sklad zapewne byl wybierany pod wzgledem zachowania aby nie znajdowali sie tam hejterzy ktorzy potem marudzą na forum

PS: Jezeli chcesz cos napisac to czytaj opis
    Retarded are everywhere

Offline NoXuu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:26:18 »
    Powiem jedno.Nie jest to sprawiedliwe.. ;P

Offline SirKula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:26:51 »
    Sklad zapewne byl wybierany pod wzgledem zachowania aby nie znajdowali sie tam hejterzy ktorzy potem marudzą na forum

PS: Jezeli chcesz cos napisac to czytaj opis
    HAhahaha Na nations cup sam Blackitt robil wielka afere o to ze niewygrywa sie kultura lecz skillem, a teraz sam robi cos takiego w skladzie PE? co za ironia.
    wiekszosc zapewne to pamieta tylko wiekszosc siedzi cicho (zwlaszcza PE) bo teraz jest to im nareke ze Pan B. siedzi i ludzie z WV siedza u nich i wygrywaja za nich mecze
    Dla jasnosci dla administracji- Nie zaczynam klotni lecz wyrazam swoje zdanie
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:29:16 »
    Nie wiem, co się ciskacie, i tak jak każdy poza większością WV (część PE, wszyscy niezrzeszeni) i kilkoma osobami z REFu, czyli IPL, reszta PE, WSC czy nawet ludzie od nas zagrają po jednej, dwóch rundach. Bo Francuzi chcą się zemścić za NC, nie wolno im dać fory, i takie tam :)

Nie ma co się kłócić, i tak nic nie wskóracie :)

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:32:41 »
    Ehh, ZeliPaPa...
    Jesteście może i dorośli, ale zachowujecie się jak 12letnie dzieciaki. Płaczecie i wyżalacie się na tawernie, że nie wybrali Was na mecz 4FUN z Francją. Wypieprzajcie lepiej na tego cracka z powrotem, bo zachowujecie się masakrycznie... To nie jest reprezentacja Polski...

A co do Aleksandrosa i Krzyżaka. [ Post kierowany w stronę UFO ]
    Aleksandros jest bardzo dobrym graczem, widziałem go wiele razy na serwerach, słusznie został zaproszony. Dobry łucznik i piechur z przyzwoitym manualem. A Krzyżak ? Gram często na serwerach i widzę jak przegrywa z Tobą na piechotę, ale konno jedzie cały Wasz klan mając staty 5-0... Co prawda może nie zachowuje się dobrze, ale mówimy o skillu.

A co do składu, brak ZeliPaPa daje nam pewnośc, że nasza drużyna nie ucieknie z serwera przegrywając 1-0 ;)

Pozdrawiam, Vivace.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2011, 16:39:07 wysłana przez Wiesiek_Pl »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:34:34 »
    Ktoś jeszcze się dobrze bawi widząc ludzi którzy wylewają tu swoje frustracje bo nie ma ich na liście:D?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:37:27 »
    Boże.... widzę, że lud tawerny dalej pisze swoje. To ja coś przytoczę ;]
    Gram w tą grę (Native) od września 2010 roku, do dzis nabiłem prawie 2600h wg steam. Cisne graczy wspomnianych wyżej "dobrych klanów", typu Sparta. Jednak na liście się nie znalazłem. I co, mam iść do Blackitta, obrzucać go mięsem itd. ?
    Przecież w swojej karierze rozegrałem wiele spotkań międzyklanowych i zawsze, nawet pomimo porażki pozostawałem do końca. Blackitt to chyba jakiś dziwny typ, skoro mnie nie wytypował, mógłbym pomyśleć. Ale tak nie uważam. Cytując pewną osobę: "Kamillo po takiej ilości godzin, ile gra w WB powinien trzymać dwuręczny topór w jednej ręce". Blackitt wybrał skład ludzi, z którymi już grał i mu sie dobrze gra. Nie rozumiem tego oburzenia z Waszej strony !? To tak, jakbyście mu chcieli narzucić kto ma być w składzie, którym on dowodzi. No panowie, bez żartów.
    Cały team ma moje wsparcie duchowe, jak i sam Blackitt ;] Nawet jeśli będzie chciał, specjalnie dla niego naucze się trzymać berdysz prawą ręką by zniszczyć hejterów, którzy wypisują tu takie głupoty.... sytuacja jak z ZKMem podczas NC 2011.
    Powodzenia i nie zarażajcie się takim hejterstwem.

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:38:00 »
    usuniecia

Offline NoXuu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:39:37 »
    no comments.. =)

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:40:42 »
    Hey NoXuu!!

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:41:06 »
    Godzina 23:45 powoli kładziemy się spać, ups dostaliśmy sarranidami, prawie najsłabszą frakcją na zamkniętych mapach od Vegsów których jeszcze było więcej, i zdegustowani poszliśmy spać, a wy mówicie że uciekliśmy może i tak z resztą nawet jeśli zragequitowaliśmy to przecież był public, nie chce ci przypominać ufo kto uciekał z serwera na meczu, siedem rund wystarczyło żeby pokazać wam gdzie jest wasze miejsce, skillowo może i jesteście dobrzy ale na mapie dajecie się manewrować jak dzieci, ja z gornem i chłopakami z PE was zmietliśmy, z resztą obaj puki co gramy w PE więc w sumie to PE was zjechało. Nie jesteście na tej liście bo sami sobie na to zapracowaliście, hejceniem na tawernie, ja na tsie podczas meczu chce mieć porządek a nie trolling. Jedynej osoby której tu od was brakuje to Kulaa i NoxU bo Blast już jest. A co do tego co powiedział Kulaa to nie jest reprezentacja, nie mam żadnej przyjemności z dowodzenia twoimi kolegami typu niggerboy goku i ufo, z nimi po prostu nie da się dogadać, a co do umiejętności to nigdzie waszych nie potwierdzono jedyne co ja widziałem to mecz z PE w połowie którego wyszliście, zakładam że jak będziemy przegrywać z Francją to zrobicie to samo, szkoda ryzykować. I kultura tu nie ma tu związku, na liście jest stare WV i PE chyba nikt nie mam wątpliwości że to nie jest banda grzecznych chłopców, tylko stado trolli. Szkoda że na własne życzenie psujecie sobie z nami relacje, można wam tylko pogratulować.

P.S.  W pierwotnej wersji listy z ZeliPaPa było 5 osób, ale co ja poradzę że przez ostatnie dwa tygodnie gdzie nie spojrzę to próbujecie wszczynać jakieś bezsensowne awantury, jak poza tym wyobrażacie sobie branie udziału wasze i PE, z dwojga złego wybieram PE znam ich i potrafię się z nimi jako tako dogadać, wersja ostateczna została zmieniona dzisiaj.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2011, 16:54:01 wysłana przez Blackitt »

Offline Velhao

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:42:21 »

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:47:10 »
    Kto to jest Nabzord :D?

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:50:20 »
    Vivac?? nie znam takiego.Takie bzdury człowieku krzyżak lami.. Jedynym super konnym jet Argaleb!.. Czy ktoś napisał do pana B ,,zmień listę"? NIE! Uważam ze robi co chce to doskonały strateg i wygrał nie jedna bitwę.Warto cofnąć się w czasie o kilka miesięcy.Jak myślicie jaki by był skład jeżeli Ja Kula i Noxu nie wyszli basmy z WV a pan B grał by nadal w swoim klanie?Gwarantuje wam ze ludzi z PE można by policzyć na palcach sapera... Polska miała zawsze problem z dogadaniem się wewnętrznie i zawsze na tym traciliśmy/tracimy warto się zastanowić.A ty Wiesiek jeżeli tyle masz nam do zarzucenia zapraszam na naszego TSa.

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 17, 2011, 16:58:08 »
    Stary, nie obchodzi mnie czy lami czy nie lami. Ten cały skład mam gdzieś, możecie wziąc nawet do niego Apo. Ja w WB gram już sporadycznie, bo przygotowuję się do sesji na studiach. Po prostu mówię, że często widzę jak pokonujesz go na piechocie, ale na koniu nie macie w klanie nikogo dobrego i jedzie Was każdy. To był mój ostatni post, bo wychodzę na piwko z kumplami, a do Was na TS zamiaru nie mam wchodzic, bo uciekniecie jak podam jakiś normalny argument.

Pozdrawiam (nieznany) Vivace.