Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak myślisz czy moderatorzy i admini tawermy powinni odblokować dział ''Klany Warband''

Tak
    Nie
    Nie mam zdania

Autor Wątek: Tematy wątków klanowych  (Przeczytany 12137 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: Tematy wątków klanowych
    « Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 17, 2012, 21:23:22 »
    Mam teraz ja swoją propozycją.
    Niech tematy wątków będą otwarte tylko dla osób(ok.3) wybranych przez każdy klan. W sensie tylko oni będą mogli w nich pisać w swoim wątku klanowym, no i jeden wybrany przez klan emisariusz we wszystkich...
    Skąd ten pomysł? Ano stąd że, ostatnio zrobił się za przeproszeniem burdel, w dziale klany warband przez to że, ktoś non stop robi multikonta- Kamillo, a scena jakoś nie pójdzie po rozum do głowy by go za to ukarać...

To świetny, sensowny pomysł.
    Tematy dla rad klanów + emisariuszy
    (click to show/hide)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 17, 2012, 22:51:50 »
    I co jeszcze? I może mi powiecie, że powinniśmy potem sprawdzać czy delikwent X cały czas jest w klanie Y emisariuszem czy już może liderem czy jakimś innym generałem. A następnym krokiem będzie rozstrzyganie sporów między klanami a niedawno obalonymi liderami (co już się zdarzało) albo wyrzuconymi emisariuszami.

Chyba jednak ponosi was wyobraźnia. Nie potraficie upilnować swoich własnych kolegów to będziemy zamykać wątki klanowe. Proste i nieskomplikowane rozwiązanie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 17, 2012, 23:15:27 »
    Popieram Lucę. Niestety Henry i Blacha, ale Wasze myślenie to myślenie kategorii dziecka 5 klasy podstawówki. Myślicie, że wszystko jest proste itd., a naprawdę tak nie jest. Niestety. Ogólnie dobrze, że wątki są czyszczone z zbędnego spamu. A muszą być one otwarte, by klany informowały, co się dzieję.

Co to multikonto jeszcze tu robi?

Luca wiem, że to dla was nie jest przyjemność, ale do cholery co zrobić z takimi debilami jak Kamillo skoro nawet wy nie możecie go zatrzymać w szerzeniu swojego debilizmu? Da się ogólnie zbanować hosta? Wtedy pewno by umilkł
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 21, 2012, 15:30:26 »
    Niestety takie czasy, nie kazdy sie z kazdym zgadza, Luca zbanuj Kamillo bo te multikonto i mnie denerwuja, jezeli zostanie zbanowany to przynajmniej w 10% bedzie lepiej niz było przed jego troolowaniem, bo te posty ktore on pisze pod ProfesorWB ( on nawet na kmiecia WB sie nie nadaje) i jego idiotyczne  myslenie  pt. "a zrobie sobie multikonto, nikt sie nie zorientuje ze to JA" sa załosne, tak samo jak on...