Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak myślisz czy moderatorzy i admini tawermy powinni odblokować dział ''Klany Warband''

Tak
    Nie
    Nie mam zdania

Autor Wątek: Tematy wątków klanowych  (Przeczytany 12126 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Tematy wątków klanowych
    « Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 20, 2011, 22:04:59 »
    Wszyscy co pisali w tym temacie o wolności słowa, to trolle, którzy wyzywali innych..

Mam jeszcze 1 pomysł.
    Na dwa poddziały. jeden zamknięty, drugi otwarty.
    Kulturalne klany miałyby swoje tematy w pierwszym poddziale, szczeniackie i nieznane w drugim.

Oczywiście większość trolli zacznie pisać w pierwszym poddziale, niezależnie jaki temat jest podejmowany, zacznie się prowokacja do kłótni.
    Lecz, to co może przestraszyć trolle przed ich neutralizacja to:
    - Nowi użytkownicy mogą pisać w tym poddziale(domyślnie w pierwszym) dopiero po miesiącu, by uniknąć multikont. - autoryzacje do możliwości pisania w tematach klanowych składane w odpowiednim temacie, ale to trochę roboty dla Moderatorów.

Nie wiem czy jest to możliwe do wykonania, lecz byłby to wielki krok ku masowych samobójstw trolli przez brak możliwości trollowania.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2011, 22:10:29 wysłana przez Dealan »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 20, 2011, 22:33:47 »
    Jeśli bierzesz Dąbrowskiego za trolla to widać że nie bardzo interesujesz się sceną...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 20, 2011, 23:01:45 »
    Nie, nie interesuję się sceną.
    Kto rozpoczął określanie tego bałaganu ,,polską sceną''?
    Dla mnie jest to strasznie śmieszne wyolbrzymienie.
    Co do Pana Dąbrowskiego, nigdy nie miałem okazji Go spotkać, ani usłyszeć, przepraszam jeżeli nie spostrzegłem tego w innych postach. Chodziło mi o większość - napinaczy internetowych.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2011, 07:03:10 wysłana przez Dealan »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 21, 2011, 08:32:54 »
    Myślę, że z tym wszystkim byłoby za dużo kombinowania. Braliśmy pod uwagę to, by niektóre tematy klanów zamykać, a inne nie. Jednak doszliśmy do wniosku, iż jak zamykać to wszystko. Wszystko zostało wcześniej wytłumaczone. Poza tym nakładanie ograniczeń czasowych/zależynych od ilości postów na konta użytkowników nie bardzo mi się podobają. Nie wiem jak reszcie.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 21, 2011, 20:33:08 »
    Generalnie to co by nie pisac i jak nie probowac kombinowac, to zaden system nie spelni w pelni swojego zadania. Czemu? Ludzie w zdecydowanej wiekszosci to zawistne i zakompleksiene istoty, ktore będą psuły chociazby po to, aby popatrzeć jak sie pali i jak śmierdzi. Na początku byłem przeciwny kazdej blokadzie nakladanej na dział z klanami, bo uważałem, jak wiekszosc, że ten dział to zajebiste miejsce do komunikacji miedzy klanowej i chcialem, aby byl w polsce jeden zcentralizowany punkt, w ktorym zbieraly sie wszystkie klany i dyskutowaly o meczach, scenie itd. Niestety to niewypalilo, glownie z powodu wieku uzytkownikow (nie ukrywajmy - im ktos mlodszy tym glupszy) i ich sklonnosci do niszczenia i wykłócania sie o wszystko.
    Oczywiscie moznaby kombinowac i tworzyć podzialy klanow,akceptacje postow/tematow, ale to nie ma sensu na dluzsza mete, bo postów byloby duzo, nas malo i komu by sie chcialo caly czas sie w to bawic? Poza tym taka akceptacja psułaby dynamikę dyskusji.

Nie zamknelismy tego dzialu dla naszej wygody, zamknelismy go ponieważ wy, mimo, ze uwazacie sie za swietych, psuliscie go swoimi klotniami i brakiem umiejetnosci dostosowania sie do 8 punktów regulaminu, ktory tak naprawde mozna bylo zapisac jednym zdaniem - "Zachowaj, chlopie, kulture, umiar i myśl"
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #65 dnia: Stycznia 16, 2012, 21:54:42 »
    Nie wiem czy to odpowiedni temat, czy nie, ale nie chcę zakładać nowego tylko po to by powiedzieć jedną rzecz.

Osobie, zakładającej temat o CGZKM, gratuluję inteligencji i życzę szczęścia w przyszłości ( choć mówi się że "głupi ma zawsze szczęście" ). Oficjalnie chcę jeszcze poinformować, że ten temat nie został zrobiony przez nikogo z CGZKM, a napinka słabo wyszła.

Pozdrawiam

( Tak po drodze, CG nie zostało przez nikogo zniszczone.................. )

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 16, 2012, 23:01:17 »
    mówisz tylko o temacie, ale czy CGZKM naprawdę istnieje?
    (click to show/hide)

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #67 dnia: Stycznia 17, 2012, 16:52:37 »
    TO JA ZNISZCZYŁEM CG
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline szybki912

• Użytkownik
    • IPL{Knight}Kerk Fortetze
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 09, 2012, 17:40:25 »
    Czy ktoś zatem może mi wskazać miejsce gdzie można podyskutować lub dowiedzieć się cokolwiek na temat danego klanu? Nie wiem jakieś uwagi co do zachowania, opinie czy warto omawiać z nimi mecze, cokolwiek? Czy tez należy testować na własnej skórze każdy klan powstający na jakieś 2 - 3 tygodnie po którym to czasie nie ma już o nich ni słychu?

Tez jestem przeciwny zamykaniu wątków klanowych. Zamiast tego wystarczyło pruć posty nie mające nic wspólnego z wątkiem zamykając dyskusję, przy okazji wywalać ludzi którym Matka Natura poskąpiła zwojów w mózgu i nie potrafią zrozumieć jaki mają cel wątki klanowe a nie czekać aż dojdzie do pożaru.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 10, 2012, 07:48:15 »
    Zgodzę się , teraz jest +1 mod któy wie jak dać bana,  że tak powiem ;P ( lub osta. )
    Wątki klanów byłyby ogarnięty , a w przyszłości może ktoś jeszcze wspomoże administracje
    (click to show/hide)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 10, 2012, 08:11:23 »
    Nie spodziewamy się powiększać floty administracji. Mat Berserker został modem, gdyż dwóch modów tymczasowo nas opuściło. (Nie na stałe, ale rzadziej będą się udzielać), wiec nie ma nas więcej i nikomu nie chce się wracać do tego, co było wcześniej. Tak więc wątki klanowe pozostają zamknięte.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lutego 10, 2012, 20:22:30 »
    Rozumiem, że zamknięte, ale zrozumiałem Dedala, że zostaną udostępnione nawet jako zamknięte, żeby po prostu zainteresowani mogli sobie przypomnieć jak dawniej było. Czekam zatem na spełnienie tej deklaracji.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 03, 2012, 17:08:37 »
    mam pytanie do administracji odnośnie wątków klanowych, czy ''historia'' tj. stare posty zostaną z waszego archiwum ponownie przeniesione do tematów klanów?
    (click to show/hide)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 03, 2012, 18:03:50 »
    Nie.

Offline Henry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Kwietnia 17, 2012, 10:30:30 »
    Mam teraz ja swoją propozycją.
    Niech tematy wątków będą otwarte tylko dla osób(ok.3) wybranych przez każdy klan. W sensie tylko oni będą mogli w nich pisać w swoim wątku klanowym, no i jeden wybrany przez klan emisariusz we wszystkich...
    Skąd ten pomysł? Ano stąd że, ostatnio zrobił się za przeproszeniem burdel, w dziale klany warband przez to że, ktoś non stop robi multikonta- Kamillo, a scena jakoś nie pójdzie po rozum do głowy by go za to ukarać...