Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 77175 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LoR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Złap masy
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #1620 dnia: Września 10, 2011, 10:57:36 »
    FUCKING BULLSHIT - 80% of the CITIES ARE EU PING, so ALL THE FUCKING GOLDD.  WE get 30% of the map and we are 50% of the player base.  RETARDED - favors all the EU calns because Chadz is EU and doesn't giev a shit about NA or talks to anyone about NA

Chyba Kesha cipka za przeproszeniem boli lol!Przeciez NA to nie wiecej niz 30% graczy na swiecie,oczywiscie ze Europa jest najwieksza,zresztą pokazali to na aktualnym strategusie - praktycznie NA znikło z mapy

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1621 dnia: Września 10, 2011, 12:21:55 »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1622 dnia: Września 10, 2011, 22:48:21 »
    Poświęciłem się i opłacam skin packa, który zrobią dla nas mercowie. Oczywiście jakbyście się potem zrzucili na rekompensatę dla mnie było by fajnie :D

Wszelkie wasze pomysły i sugestie piszcie w tym temacie http://refclan.com/smf/index.php?topic=2181.0

PS Przy okazji. Jeśli jeszcze się ktoś nie zarejestrował na forum REF, niech to zrobi i wyśle do mnie [Kalp] PW.

edit: Zapisujcie się na bitwę. Obrona zamku 20:38.
    « Ostatnia zmiana: Września 12, 2011, 15:28:46 wysłana przez Kalpokor »

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #1623 dnia: Września 13, 2011, 11:55:39 »
    Panowie,

Co prawda wyczyścili nam Strata i zafundowali małą przerwę w rozgrywce, ale pokazaliśmy się z bardzo dobrej strony.
    W pierwszym Stracie poradziliśmy sobie naprawdę dobrze, ale to co zrobiliśmy w drugiej edycji, przeszło moje oczekiwania, bo staliśmy się niekwestionowanym liderem. Żadna frakcja na świecie nie mogła się z nami równać :-)
    Mam nadzieję, że w 3 edycji damy sobie radę równie dobrze jak ostatnio :-)

Dziękuję wszystkim, za zaangażowanie w grę i wspólnie spędzony czas. Było super :-)

Czas na mały odpoczynek od intensywnej rozgrywki i zebranie sił przed kolejnym uderzeniem.

Będziemy Was na bieżąco informować o rozwoju sytuacji.

Pozdrawiam,

Harpag

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1624 dnia: Września 27, 2011, 16:15:15 »
    Właśnie chciałem zabrać głos w wątku:
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4840.570
    ,ale odkryłem, że nagle "zrobił się" zamknięty, dlatego napiszę tutaj (mogę xD)

Chciałem napisać tam coś takiego mniej więcej:

"Pasem na gołe dupsko, lub kijem po plerach (w zależności od wieku), każdemu z Was... za wykazywany właśnie brak koleżeństwa. Ile to lat już się wszyscy znamy? Ile czasu spędziliście na wspólnej (przeciwko to w tym wypadku też razem, cielaki) grze i rozmowach? Czy wam się to podoba czy nie, wszyscy jesteśmy członkami bardzo specyficznej  i zamkniętej społeczności internetowej (mamy ze sobą więcej wspólnego, niż się wam wydaje) , która od pewnego czasu jest w fazie inwolucji, dlatego nauczcie się wreszcie więcej wzajemnego szacunku, bo takimi zachowaniami sami doprowadzamy do jej rozpadu i potem wszyscy będą tego żałować. REF, WV czy inni, dla mnie jeden pies - dla mnie ważne, że z większością z was czuję się silnie związany i zwyczajnie was lubię, dlatego patrzenie jak skaczecie sobie do oczu, jest frustrujące... Najchętniej skopał bym wam wszystkim dupę... wyobraźcie sobie dzień, w którym wbijacie na TS, a tam pustka, na następnym to samo, na serwerach żywej duszy... kompletna zima... a wszystko dlatego, że nie umiemy się wspólnie bawić w ulubioną grę... super, po prostu gratulacje...

Spędzam z wami więcej czasu, niż z wieloma dobrymi kumplami z reala, dlatego naprawdę robię się hejterem, kiedy widzę innych hejterów...

Hejterpag"

A tak zupełnie poważnie, to wrzućcie chłopaki na luz, bo naprawdę coraz mniej nas jest.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #1625 dnia: Września 27, 2011, 16:33:36 »
    Hejterpag is back!

Mi nie skopiesz pupci, prawda? :O

Już nabijam 8 generację, zmiłuj się.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1626 dnia: Września 27, 2011, 17:15:45 »
    Nutka rywalizacji nigdy nie zaszkodzi:O Raczej wzmoże potrzebę samodoskonalenia. Wyjdzie to z dobrem dla GO. Bo chyba lepiej byśmy trochę porywalizowali w Native niż gdybyśmy się mieli rozbijać i dzielić na cRPGu;) Poza tym to nie wygląda aż tak źle jak to wynika z naszych postów na tawernie;P

EDIT: NIC MI NA TEN TEMAT NIE WIADOMO.
    « Ostatnia zmiana: Września 27, 2011, 17:49:18 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1627 dnia: Września 27, 2011, 17:42:22 »
    Niektórzy po prostu lubią trollować, prawda Argaleb? :P
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1628 dnia: Września 27, 2011, 21:19:51 »
    Oby, oby nutka. Trollerka to powszechnie przyjęta forma rozrywki, w której w gruncie rzeczy nie ma nic złego, pod warunkiem, że nie przekracza granic przyjaznej złośliwości. Spoko. Lepiej lub gorzej, trollować każdy może, o ile nie zamienia się w to coś więcej niż drobne uprzykrzanie życia oponentowi na tle rywalizacji e-sportowej, bo wtedy to już jest hejterstwo z głębokim emocjonalnym podtekstem i fochami, zmianami składów w grupach, odchodzeniem ze społeczności itd. Mam nadzieję, że mylnie rozpoznałem w trololerce hejterstwo i wszystko jest git, tylko trzeba pamiętać, że granica jest płynna, a wszystko zależy od  poziomu naszej empatii i ogólnego ucywilizowania interlokutorów.

PS. Jest wieczór, więc z pełnym przekonaniem powiem, że wstałem lewą nogą dzisiaj...  co z TS'em do diabła, może mi ktoś powie..., dobra, mam...

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1629 dnia: Września 27, 2011, 23:29:52 »
    Harpag, i tak w GO dokonało się coś, czego najstarsi górale nie przewidywali. WV i REF na jednym kanale, grając po tej samej stronie ?? xD Niemożliwe, a jednak :P Możesz się uważać za cudotwórcę w tej sprawie. Takie moje skromne zdanie. A to że taki Trandalala~ jest pronativowcem i hejtuje WV... w sumie sam nie wiem za co, i nie gra w GO, więc nie ma okazji poznać WV... to wiadomo nie od dziś, że wyjątek potwierdza regułę xP

A to hejterstwo to jest już we krwi, młodsi stażem i wiekiem gracze w ref podłapują ten klimat identycznie jak bachory z tekstami CHWDP i JP. Czyli nie wiedzą o co chodzi, ale skoro starsi koledzy tak robią to my(młodsi) też, ale dlaczego i za co to już ich nie interesuje :P Przy okazji PE się zaraziło tym hejterstwem na tej samej zasadzie, co im na zdrowie nie wychodzi.
    WV to warbandowe nołlajfy, byjamniej tak uważam, i zawsze będą mieli tą przewagę nad REF'em w którym większość dobrego składu to starsi niedzielni gracze z dużym doświadczeniem, przez co trzymają poziom xD Smutek, że oba klany nie mogą połączyć sił na scenie Native'a, bo by była sieka jak na Stracie xD Ale z powodów kulturowych, światopoglądowych, językowych oraz etnicznych(rasistowskich) taka fuzja raczej nie będzie mieć miejsca. Młodsi może nie zaczają, ale to chyba jak Kargul i Pawlak :D Urok refu jest też taki, że chyba nie pamiętam meczu w którym byłoby 100% 1.Składu, gdzie mamy samą śmietankę :D Zawsze kogoś brakuje! Ot i tak wojenka trwa ;p Ja już nawet polubiłem WV za to, że mam kogo nie lubić :P Chociaż personalnie do nikogo nic nie mam.

A wracając do tematu.
    Pamiętajcie bracia... i siostry, Krucjata Dobrego Słowa i Miłości trwa nadal! :)
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1630 dnia: Września 28, 2011, 07:33:19 »
    Jak nie było WV to była nuda i stagnacja, zdecydowanie jestem żeby zostali na Nativie. A to że jeden czy drugi za poważnie coś bierze to już tylko beka z niego ^^

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1631 dnia: Września 28, 2011, 12:22:15 »
    W porządku, rozumiem, to taka świecka tradycja i jednocześnie wspaniały element rozrywkowy xD Nie ma sprawy, jak dla mnie, to możecie sobie w nativ'ie nawet głowy pourywać :-) skoro wzmaga  to w was ducha rywalizacji - wszystko super, tylko mi tego tałatajstwa później nie przenoście do GO, i nie kreujcie osobistych animozji , a jedynie klanowe, bo mamy tu masę problemów z HRE, Fallenami i sporą liczbą innych frakcji, a do ich pełnej eksterminacji trzeba nam zgrania, pełnej współpracy i jedności jak do tej pory.

Dobra, już nie marudzę... tylko nie przeginajcie pały... po prostu nie chcę się niespodziewanie obudzić w środku pożaru, dlatego dmucham na zimne...

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1632 dnia: Października 05, 2011, 20:56:03 »
    Wie ktoś może kiedy startuje Strategus na nowo? ; >
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?