Harpag, i tak w GO dokonało się coś, czego najstarsi górale nie przewidywali. WV i REF na jednym kanale, grając po tej samej stronie ?? xD Niemożliwe, a jednak :P Możesz się uważać za cudotwórcę w tej sprawie. Takie moje skromne zdanie. A to że taki Trandalala~ jest pronativowcem i hejtuje WV... w sumie sam nie wiem za co, i nie gra w GO, więc nie ma okazji poznać WV... to wiadomo nie od dziś, że wyjątek potwierdza regułę xP
A to hejterstwo to jest już we krwi, młodsi stażem i wiekiem gracze w ref podłapują ten klimat identycznie jak bachory z tekstami CHWDP i JP. Czyli nie wiedzą o co chodzi, ale skoro starsi koledzy tak robią to my(młodsi) też, ale dlaczego i za co to już ich nie interesuje :P Przy okazji PE się zaraziło tym hejterstwem na tej samej zasadzie, co im na zdrowie nie wychodzi.
WV to warbandowe nołlajfy, byjamniej tak uważam, i zawsze będą mieli tą przewagę nad REF'em w którym większość dobrego składu to starsi niedzielni gracze z dużym doświadczeniem, przez co trzymają poziom xD Smutek, że oba klany nie mogą połączyć sił na scenie Native'a, bo by była sieka jak na Stracie xD Ale z powodów kulturowych, światopoglądowych, językowych oraz etnicznych(rasistowskich) taka fuzja raczej nie będzie mieć miejsca. Młodsi może nie zaczają, ale to chyba jak Kargul i Pawlak :D Urok refu jest też taki, że chyba nie pamiętam meczu w którym byłoby 100% 1.Składu, gdzie mamy samą śmietankę :D Zawsze kogoś brakuje! Ot i tak wojenka trwa ;p Ja już nawet polubiłem WV za to, że mam kogo nie lubić :P Chociaż personalnie do nikogo nic nie mam.
A wracając do tematu.
Pamiętajcie bracia... i siostry, Krucjata Dobrego Słowa i Miłości trwa nadal! :)