Tak tak...
Baczność! W prawo patrz!
Młodzież do szkoły w szereguuu marsz!
Jak patrzę na wasz marny los, zniewolonych w szkolnych kajdanach, to na nowo odkrywam uroki wolności :-)
Hehe, jestem niezmiernie zachwycony faktem, że wszelkie szkoły mam już za sobą (pomijając wiecznie aktualną szkołę przetrwania w dzisiejszych czasach :-), bo drugi raz bym tego chyba nie zniósł... hehe Sam dźwięk szkolnego dzwonka, albo budzika o 7 rano, przyprawił by mnie o ból głowy...
A tak serio, to powodzenia w nowym roku szkolnym, samych piątek itd :-)
Niech was pocieszy fakt, że wielu studenciaków ma tzw "Kampanię Wrześniową" i też różu nie ma :-) a "doroślacy" muszą każdego dnia kombinować jak koń pod górę, żeby ogarnąć się z bieżącą robotą...
Przy okazji gratulacji w związku z rozpoczęciem roku szkolnego (lol), chcę was POINFORMOWAĆ O ZBLIŻAJĄCEJ SIĘ BITWIE! (15000vs4500)
Najprawdopodobniej zostanie dzisiaj wywołana i odbędzie się jutro (w sobotę po południu lub wieczorem - to zależy od was i waszej dyspozycji czasowej - podajcie swojej preferencje kumplom na TS-ie - bo jak zwykle, będziemy się starać wypełnić roster samymi Greyami). Szczegóły poda Blackitt, on tu rządzi. Ja znikam, będę w poniedziałek. Bawcie się dobrze, wytnijcie ich w pień! Macie do dyspozycji topowy ekwipunek :-)
A, jeszcze jedno, NIECH WSZYSCY KONIECZNIE ZRZUCĄ Z SIEBIE BILETY I KASĘ DO POBLISKICH WIOSEK W TRAKCIE TEGO WEEKENDU, bo chłopaki będą robić kolejną armię! Przypominam, że osoby "framiące" "bilety" muszą sobie zostawić 1000 złota. Osoby zarabiające w miastach - wy zrzucacie wszystko de zera, bo wasz zarobek netto na to pozwala.
PS. Cała okolica boi się nas jak ognia... mamy potwierdzenie tego we wszelkich kontaktach z innymi klanami... super! Nigdy wcześniej nie byliśmy tacy mocni jak w tym momencie :-)