Sezon Polowania na Trolle (
Troll
Huntig
Campaign) uważam za otwarty :-)
Za kilka godzin nasza wspaniała armia zaatakuje ich główne siedlisko czyli wioskę Tshibitin (ex Bandyci - Wargowie) Bardzo się starali by skutecznie trollować nasz wątek, więc kara musi być :-) Szczególnie że ciągle widzieliśmy ich plugawe ryje w niemal wszystkich bitwach z naszym udziałem i zawsze byli po przeciwnej stronie, więc sami rozumiecie... szczególnie, że zgodnie z obowiązującym prawem z dniem pierwszego września kończy się im okres ochronny i połów staje się legalny :-)
Nie liczę na szczególnie wielką bitwę, a zarazem wielkie zyski, ale istnieje prawdopodobieństwie że wstawią się za nimi kolesie od Kingrimma - a to już szansa na zdobycie przyzwoitego wyposażenia dla naszych kolejnych armii.
Po cichu liczymy, że wszystko ładnie się rozkręci i będzie fajna wojenka, ot taka nie za duża, nie za mała - w sam raz doskonała na nasze plany związane z zajęciem Praven i Suno.
Przy okazji chcę skorzystać z okazji, i poprosić żebyście pomogli mi dopaść na stępujących zawodników:
IvoMirce_the_Grey : [ 0 ]
Gold: 18044
Troops: 0
Rank:
Gelerth_the_Grey : [ 0 ]
Gold: 207
Troops: 101
Rank:
Traba_the_Grey : [ 0 ]
Gold: 10171
Rank:
Bronko_the_Grey : [ 8 ]
Gold: 1456
Troops: 2
Rank:
sraka_the_Grey : [ 2 ]
Gold: 1358
Troops: 23
Rank:
Narestel : [ 0 ]
Gold: 22008
Rank:
Inco_The_Grey : [ 0 ]
Gold: 5615
Rank:
Kellermann_the_Grey : [ 0 ]
Gold: 7476
Rank:
Kalsiver_the_Grey : [ 0 ]
Gold: 3335
Rank:
Rikardo_the_Grey : [ 0 ]
Gold: 347
Troops: 45
Rank:
Apt_the_Grey : [ 0 ]
Gold: 5337
Rank:
W większości przypadków wszystko gra, ale nie o to chodzi... tłumaczyłem wiele razy.... Poproszę o wsparcie!
Więcej interesujących danych dotyczących liczby i rodzaju trolli - wkrótce :-)
a , i jeszcze jedno, mam tu czterech zawodników, którzy kompletnie przepadli, są gdzieś, nie wiadomo gdzie, wyrzucenie na środku mapy od dawien dawna.. tzw Afki :
Purrrifirer_the_Grey wants to join your faction.
[ Accept ] - [ Decline ]
Halt_the_Grey wants to join your faction.
[ Accept ] - [ Decline ]
Zingal_von_Balk_the_Grey wants to join your faction.
[ Accept ] - [ Decline ]
Jabko_the_Grey wants to join your faction.
[ Accept ] - [ Decline ]
Jeśli gdzieś ich zauważycie, to zapytajcie czy dalej się z nami bawią w tą grę czy ich centralnie usunąć.