Widząc te wasze wypowiedzi wydaje mi się, że tą sprawą pewnie zajmie się W-11 a na końcu pani sędzina z sądu w TVN... A tak na serio to coś się musi dziać skoro pare osób uznało, że są wyszydzani, coś tam ktoś na nich powiedział czy Bóg wie co.. Opanujcie się ludzie... A tak btw, dobry post! :P
Coś w tym prawdy ma Verinen...
Kradus, co Ty ,do cholery, p...
Po pierwsze, jeśli coś im nie pasowało, to powinni jasno i wyrażnie przedstawić swoje racje komukolwiek z, ekhm, bossów.
Po drugie, o przewrotności losu:), skargi, odnosnie konkretnych zachowań Bartłomieja, Verinena, a szczególnie Ferdka(na którego notabene skarżyły się ostatnio nawet zaprzyjażnione klany) były na porządku dziennym, i specjalna krzywda się im z tego powodu nie działa(bo taka już jest uroda działań w większych skupiskach ludzi- mniejsze, większe animozje, konflikty są nieuniknione), więc te ich zarzuty, mogę tylko potraktować w kategoriach swoistej autogroteski.
Nic mnie nie obchodzi historia z Wolves'ami(jeśli by taki numer wywinęły nam Wilki czy ktokowiek inny, napisalbym to samo:), , bo po pierwsze jej nie znam, po drugie tu jest
Grey Order - jedyny liczący się
Polski klan na scenie Strategusowej, który może liczyć tam na realne sukcesy- wszelkie inne inicjatywy wychodzace z polskiej sceny warbandowej traktuję jako wrogie,przeciwskuteczne i jako próbę osłabienia GO.
W ich przypadku jest jeszcze gorzej, bo oni zrobili to z czysto egoistyczno, egocentrycznych pobudek- gdyby było inaczej wyartykułowali by publicznie swoje zarzuty-ale nie, oni przez długi czas wykorzystywali tylko GO do przekabacania ludzi z
Jomvsa, do przejścia na ich stronę.
Sprawa o tyle jest obrzydliwa dla mnie, że Bartłomiej, zawsze jak mnie spotykał, cedził słodkie słówka, jak to jest miło, fajnie i przyjemnie-krótko mówiąc wchodził mi w d..., słowem nie wspominając o jakichś zasadniczych problemach w łonie GO.
No to teraz już nie będzie ani miło, ani fajnie, ani przyjemnie...