Jak sie nie myle to w GO jest równouprawnienie :P
Jasne... lol
Zmieniłem nazwę tego wątku, od teraz jest to watek czysto dyskusyjny (ale to nie znaczy, że spamersko-trollerski!). Dzięki uprzejmości administracji, dostaniemy typową TABLICĘ INFORMACYJNĄ, która niebawem zostanie podwieszona w górnej zakładce tego działu.
W imieniu całego Grey Order, dziękuję serdecznie za wsparcie :-) Bardzo nam to pomoże w sprawnej realizacji polityki informacyjnej, gdyż czasem bardzo ciężko jest się przebić przez obszerne archiwum naszej działalności.
Załoga, niech Was RĘKA BOSKA broni przed spamowaniem w tym nowym wątku. Jest on przeznaczony dla 6 osób (ja, Sir Luca, Blackit, dzioOb, Liveon, Radh)
PS. Panowie, kto pożyczy liderowi 250 kawałków? Będę wdzięczny! Nie chcę rujnować czyichś finansów, dlatego najchętniej pożyczę po 50 tyśków od pięciu osób czy jakoś tak. Oddam w ciągu około 30 dni. Proszę o PW.
EDIT: Wystawiłem trochę śmieci po 50 kawalków - kupujcie, kupujcie. Zwrot kasy gwarantowany. Tablica informacyjna już jest podwieszona, ale nie mam w tej chwili czasu na jej wypełnienie. Zaglądajcie od jutra, max pojutrza.