Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 78051 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Smok

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #1035 dnia: Maja 25, 2011, 21:13:27 »
    haha xDTo chyba w piątek wieczorem, ale nie jestem pewien :)

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #1036 dnia: Maja 27, 2011, 12:33:28 »
    Witajcie,

Wyjeżdżam na weekend, ale  tym razem nie będzie się działo nic szczególnie interesującego. Gdyby zgłosili się ludzie z STR, przełóżcie spotkanie na kolejną niedzielę.
    Gdyby szukali mnie inni przywódcy UIF, napiszcie, że wracam w poniedziałek albo wtorek.

Dodatkowa informacja jest taka, że koledzy "mutanci" podpadają pod amnestię i od godziny 18 odzyskują głos/mikrofony.
    Bawcie się dobrze, tylko nie podpalcie "domu" xD

PS. Liveon - kupiłem wczoraj 1 x ulepszonego kuyaka (light). Dałem 340 kawałków, ale chyba było warto... jak myślisz?

Offline Smok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1037 dnia: Maja 27, 2011, 15:24:02 »
    Mnie już kara nie dotyczy, bo minęła xD

Offline Verinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1038 dnia: Maja 27, 2011, 17:27:05 »
    PS. Liveon - kupiłem wczoraj 1 x ulepszonego kuyaka (light). Dałem 340 kawałków, ale chyba było warto... jak myślisz?

Ja to załatwiłem parę razy masterworka za 500k, a 1x ulepszony item za 175k, więc chyba przepłaciłeś :P

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1039 dnia: Maja 27, 2011, 17:53:31 »

Według mnie to jest dobra cena za detal(x1), patrząc jak się kształtują/windują ceny za najpopularniejsze armory(a do tych należy, niewątpliwie, Kuyak).
    I na mój gust te ceny jeszcze bardziej pójdą w górę, w ciągu najbliższego miesiąca.
    Raz , że ludzie będą mieli coraz więcej kasy, dwa, że po zdobyciu/kupieniu/wyselekcjonowaniu broni nadejdzie boom na armory.

Ja to załatwiłem parę razy masterworka za 500k, a 1x ulepszony item za 175k, więc chyba przepłaciłeś :P

No to zdradź tajemnicę, jak tego dokonałeś, z kim i czym?
    Bo takie ceny były na rynku tylko pierwszego/drugiego dnia po otwarciu marketu(tyle że wtedy dokonano dosłownie kilku takich transakcji).
    Wydaje mi się, że dość uważnie śledzę to, co się tam dzieje i poza totalnie niechodliwym towarem(np Commoner's Long Dagger za 250k g) takich hiperokazji nie widziałem.
    Swoją drogą, jakim cudem ty dokonałeś zakupów za takie sumy, liczone w milionach golda?

PS Po wymianie MW Elite Scimitara na MW Nordic Champion Sworda, nadszedł czas na kolejny eksperyment, wymieniłem się na MW Langes Messer- tyle legend słyszałem o tej zabawce, że w końcu będę miał okazję się przekonać, ile w tym kryło się prawdy.
    Poza tym, przez najbliższy miesiąc, będę pieszym łucznikiem, więc MW NCS, ze swoim zasięgiem, nie był  mi aż tak potrzebny...
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2011, 18:34:42 wysłana przez Liveon »

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #1040 dnia: Maja 27, 2011, 20:57:57 »
    Czy mógłbym dołączyć do Grey Order? Szukam fajnej grupy graczy grających w cRPG'a. Wiem, że mam "złą sławę", lecz się zmieniłem, a poza tym zawsze można mnie wywalić. :)

Tajulek

EDIT: Mam 10 lev, ale szybko się uzbiera. Zostało mi 1.5k do lamelkowej. ;)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #1041 dnia: Maja 27, 2011, 21:12:10 »
    Musisz wbić do nas na kanał TS i porozmawiać trochę. Teraz Harpag wyjechał tak więc nie wiem, lecz możesz chyba grać z nami na TS. Porozmawiaj z chłopakami oni powinni Ci wszystko wytłumaczyć.

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1042 dnia: Maja 28, 2011, 10:54:10 »
    Czy mógłbym dołączyć do Grey Order? Szukam fajnej grupy graczy grających w cRPG'a. Wiem, że mam "złą sławę", lecz się zmieniłem, a poza tym zawsze można mnie wywalić. :)

Tajulek

EDIT: Mam 10 lev, ale szybko się uzbiera. Zostało mi 1.5k do lamelkowej. ;)

Brawo za szczerość. A sława..., jak wszystko, przemija, nawet ta zła.
    Każdy dostaje szansę w GO, wszak tutaj wszyscy jesteśmy po to, bo odpokutować swoje przeszłe winy;).
    Reszta wyjdzie w praniu/graniu.
    Poczytaj to, co jest w tym wątku(zwłaszcza w poscie założycielskim Harpaga) i na greyorder.wordpress.com , względem ogólnych zasad panujących w GO, i jeśli je akceptujesz zapraszamy na TS i do wspólnego grania.
    A ostateczną decyzję podejmie boss wszystkich bossów po powrocie i po rozmowie z Tobą.

Pzdr

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #1043 dnia: Maja 28, 2011, 16:32:33 »
    Dzięki za wyrozumiałość. :)

Offline Verinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1044 dnia: Maja 28, 2011, 17:23:13 »
    Dzięki za wyrozumiałość. :)

To nie jest żadna wyrozumiałość. Liveon ciebie po prostu nie zna. I zazdroszczę mu z tego powodu.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #1045 dnia: Maja 28, 2011, 17:47:14 »
    Wiem, że to może zabrzmieć śmiesznie... ale nie mam zielonego pojęcia o Strategusie. Dużo o nim słyszałem, ale nic o nim nie wiem... Proszę o przewodnik pod Strategusie lub link do przewodnika.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1046 dnia: Maja 29, 2011, 21:32:25 »
    Życzę powodzenia!

« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2011, 22:42:22 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1047 dnia: Maja 30, 2011, 21:10:05 »
    UWAGA!

Byłby ktoś byłby zainteresowany "Spotkaniem Grey Order"?

Jeśli tak to proszę o podanie pobytu zamieszkania poprzesz zamieszczenie na tym zdjęciu:
    http://www.debki.hel.pl/dojazd-nad-morze/mapa-polski.gif
    kropki, oraz nicku za pomocą painta bądź czegokolwiek i umieszczeniem ów zdjęcia na Imageshack bądź innym hostingu zdjęć. Później wysłać mi zdjęcie na PW na tawernie. Jeśli jest to jedno z większych miast wystarczy mi wysłać info na pw, np.: Breslau, Warszawa, Poznań, Kraków, Gdańsk itd...

Offline Verinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1048 dnia: Czerwca 01, 2011, 08:49:05 »
    Breslau, Warszawa, Poznań, Kraków, Gdańsk itd...

Z tą resztą miast po Breslau to chodzi ci o Warschau, Posen, Krakau i Danzig? Bo nie jestem pewny.

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1049 dnia: Czerwca 01, 2011, 09:53:50 »
    zamiast Breslau nazwał bym to Wrocław
    chyba tak jeśli coś nie pomieszałem...